מה דעתכם ..

RAZOSH

New member
מה דעתכם ..

אחד הדברים שתוקעים את הפורום זה שמישל לא מככבת במדורי הרכילות ... אין חדשות עליה ודברים לדון עליהם.. לדעתכם זה חיובי או שלילי..

OrdinaryDay

New member
ובכן..

מצד אחד זה חיובי. כאילו, לא מלכלכים עליה, והיא לא עושה מעשים טיפשים. אבל מצד שני, היא לא מקבלת פירסום בכלל...אני לא חושבת שאפילו צינו בארץ שהדיסק שלה יצא...<לא קשור שהוא לא יצא כאן...> וכפי שאומרים...אין פירסום רע. חבל שאצלינו בארץ לא מעריכים את הפחות ממוסחרים...

AndreaCorr ©

New member
קודם כל, וואו - איזו תמונה יפה!../images/Emo9.gif

אני חושבת שהיא צריכה קצת להתחיל להזיז עניינים.. כאמור, אין פרסום רע.. ולא נראה לי שנתקלתי באיזושהי רכילות עלייה בעיתון אי פעם.. אז כאילו...

little bry

New member
חחחחחחח גמני,

מצד אחד זה טוב שהיא לא מופיעה שם, כי היא באמת 1 כזאת שלא מלכלכת על הרבה אנשים, אבל מצד שני זה לא נותן לה הרבה פירסום…

guitar rock

New member
רגע...

אז בעצם כדאי לה ללכלך על אנשים כי היא תיהיה מפורסמת אבל חלק ישנאו אותה? לדעתי זה לא הדרך היחידה להופיע בכל מיני מקומות ולקבל פירסום ,מישל פשוט לא בן אדם (כנראה) שיש לה הרבה אקשן בחיים היא פשוט חיה את החיים שלה וגם אף אחד לא מתערב לה בחיים... למרות שלא מזמן חשבו שהיא מאוהבת במישהו אבל היא כל הזמן אמרה שזה לא נכון אז ירדו מזה בסוף... אגב מי שמעוניין יש קישור למטה לקליפ של הילרי דאף(שאולי מישל ליכלכה עליה...)

little bry

New member
לללאאאא!!! לא לזה התכוונתי,

מישל היא זמרת מעולה לפי דעתה, אבל לא מכירים אותה כל כך, אני חושבת שהיא צריכה לעשות משו שיפרסם אותה יותר, ולא ללכלך על אחרים…

E

Elektra Natchios

Guest
אני אישית לא רוצה שהיא תעשה דברים

טיפשיים... (ללכלך על אמנים אחרים..) לא יצא לה מזה כלום.. מקסימום היא מקבלת כתבה אחת! היא פשוט לא ממוסחרת כמו כולם.. וזה ממש לא יעזור שהיא תלכלך על אחרים.. חוץ מזה היא לובשת בגדים! (עזבו.. בדיחה אישית..)

למעלה