מה דעתכם?

MOR@N

New member
מה דעתכם?

לפני מספר חודשים באחת מהאוניברסיטאות (ככה רושמים את זה??. לא משנה..) היה מבחן של שישה שעות אחד התלמידים החליט להתחכם ...האוניברסיטה לא טרחה לחדש את ספר החוקים שלה מאז...הרבה זמן...הם רק כול הזמן הוסיפו חוקים חדשים התלמיד המתחכם קרא בספר שלאחר שישה שעות של מבחן מגיע לנבחן צלי בקר וחצי כוס יין התלמיד נגש למבחן ולאחר ארבע שעות הרים את ידו ואמר``עברו ארבע שעות עכשיו מגיע לי הצלי בקר והיין ..`` הבוחן לא הבין למה הוא התכוון אז התלמיד הוציא את ספר החוקים והראה לו למה הוא התכוון לאחר כמה וויכוחים הם סיכמו על מקדונלדס וקולה התלמיד אכל שתה הסתיים המבחןכבר... לאחר כמה ימים התלמיד קיבל מכתב שבוא רשום שהוא צריך ללכת לוועידה התלמיד חשב שעכשיו הוא הולך לחטוף על הראש ...הוא הגיע ונכחו שם עוד 150 איש ששיכים לאוניברסיטה (לא תלמידים) אחד המרצים קם ואמר לנתן לתמיד מכתב ואמר לא אתה מסולק מבית הספר התלמיד אמר למה? אני פעלתי לפי החוקים והמרצה הוציא את ספר החוקים והראה לא סעיף שבוא רשום התלמיד חייב לבוא לבית הספר אם חרב..(כנראה לא חידשו אותו מתקופה...) מה דעתכם על זה???? זה סיפור אמיתי שקה לפני מספר חודשיים בחו``ל תודה מורן.

kirk hammet

New member
אלוהים שישמור !

האם זוהי אוניברסיטה לאבירים ??? כי אני ממש לא מבין מה זה , משתה באמצע מבחן , חרב .... משהו מאוד מוזר צריך לקטוע את התופעה באיבה !

מורני !

New member
פחחחחחחחחחחחחח

ענק!!!! את יכולה לבוא ולרשום את זה בפורום סטודנטים??? מורן מנהלת פורום סטודנטים.

rastotman

New member
מורני יקירתי,

פורום סטודנטים גוסס? אנשים עזבו? משעמם לך שם? כי אנחנו לא סטודנטים, אז נכון שיש לנו פורום מגניב, אבל לשדל חלקים מאיתנו לרחרח בפורומים זרים זה כימעט לא מוסרי. -את מוזמנת אל הפורום שלנו, אבל למרות שנעל מאוד מאוד רגוע [ולא נוכח] בזמן האחרון, פירסום זה אסור- [נישבעת לך, תיסתכלי למעלה].

למעלה