מה דעתכם?

glock X

New member
מה דעתכם?

הפורום הזה מסמל מין מערה ששוכנים בה גורואים, אנשים רוח, אנשים בעלי מודעות מוגברת ואפילו קיצונית לעצמם יותר מאחרים, עכשיו אני אומר דבר כזה, שמתי לב שרוב מי שמגיע לפה חדש זה לרוב לחפש עצות ולשפוך רגשות לא ברורים של מהות החיים , רובם מחכים לתשובות שספק אם יגיעו לשם כך אני אומר שבמצב הזה כדאי לא לשאול בכלל על מנת לא לבזבז את החיים בציפיה לתשובה כשזה יבוא זה יבוא מבלי שנשאל, הרי כולנו בסירה אחת יש כאלה שמודעים יותר לסביבה ויש כאלה שמודעים יותר לעצמם ואלה שמודעים לסביבה רוצים להיות מודעים לעצמם ולהפך , שמתי לב שרוב האנשים כשהם נתקלים בחוסר תשובות או במצבים מדוייקים הם תמיד אבל תמיד פונים לרוח, למודעות הפנימית, ואמרתי לעצמי ואללה למה לרוב שנתקלים במצבים של חוסר איזון פונים לרוחניות? מפה נבעה התשובה שהרוחניות זאת תמיד התשובה, לא יעזור כלום, לא פסיכולוגים לא טיפולים, לא מכות חשמל כלום, תמיד אדן כמה שיגיד שהוא לא רוחני ברגע של משבר הוא מתפלל הוא פונה לרוח, הוא לוקח פסק זמן לעצמו עם עצמו ומתחבר לרוח, למה לפי דעתכם לרוב במצבים האלה אנשים פונים לרוח? הרי רובינו מחשיבים את עצמינו כבולדוזרים שיכולים לכסח כל מכשול האם לפי דעתכם יש תשובות ברוחניות או רק קבלה? מה יש ברוחניות שהיא מהפנטת אנשים ללא הרף, גורמת למיליונים לרצות לנסוע להודו לחוות מדיטציה, לחוות הטלות אסטרליות, להיות תלמיד של גורו, לרצות לקורא בטארוט לרצות להתכנס בתוך עצמם? פתאום כולם רוצים להתבונן כולם רוצים להקשיב כולם רוצים לקבל, מה לפי דעתכם גורם לזה? אני חושב שרובינו יודעים את התשובה לכך ולרוב התשובה היא מעורפלת אשמח לשמוע את הפירוש שלכם לסיבה שגורמת להמון אנשים לנהל מהלך חיים רוחני, ואני גם אוסיף את שלי

Phlawless

New member
השאלות ותשובותיהן הערטילאיות

מהות החיים, המוות, מה בא אחריו, מדוע אנחנו כאן, למה דווקא אנחנו, מה מקומינו בעולם, קיום ומשמעותו, כל אלה ועוד הן שאלות המעופפות להן עמוק בתוך התודעה, ומאיימות להיפתר (בעזרתה הנדיבה של הטכנולוגיה המתקדמת המנסה לספק תשובות כמובן). בהתחשב בכך שהינך כאן, בעולם הזה, ביקום הזה בו ניתנה לך הזדמנות אחת להוכיח את קיומך (לפחות לעצמך אם לא לאחרים), תרצה לנצל את ההזדמנות ולחיות את החיים בצורה המפרה והטובה ביותר שאולי בסופה, או במהלכה תגיע למטרה הנכספת- אושר/ מימוש עצמי. הרוחניות מציעה אלטרנטיבה, אפשר לדון ולדסקס רבות בסוגיית החוויות הרוחניות למינהן, אך אי אפשר להתווכח עם אינדיווידאוליזם, וזאת חוויה אינדיווידואלית שאדם עובר בכדי להגיע לאושר ולסיפוק עצמי , ולעבור את שארית חייו במקום מסוים, נעלה יותר, חם יותר ומגונן יותר. עניין הבחירה הוא גם דיון פילוסופי בפני עצמו, אבל אם ניתנת לנו הבחירה, ובחרנו באלטרנטיבה או בדרך החיים הרוחנית, גם אלטרנטיבה זאת היא חלק ממרדף אחר משמעות החיים, משמעות הקיום ומשמעות המוות המתבטא בניצול מירבי של המתנה הנקראת חיים.

חשבתם שאולי...

יש כאן אנשים, שאינם אוהבים להקרא "גורו"? אולי יש כאן אנשים, שמחפשים דרך לבטא את הידע האישי שלהם, ולא יותר מזה? אולי יש כאן אנשים, שדווקא בגלל שהם רוחניים מאוד, בעלי ידע ויכולות גבוהות, הם הופכים למתבודדים, אבל זקוקים לחברה, שכאן הם מוצאים אותה? אני חושבת, שלא יפה, לשים תוויות, כמו "גורו" ו"מאסטר", יש אנשים, שעלולים להפגע מכך! וגם אלה, שאינם מורים רוחניים בעצמם, והידע שלהם אינו שלם... גם הם יכולים להפגע מאמירות כאלה. במקום להגדיר את המקומות של האנשים בפורום, בואו פשוט נזרום ביחד, כי גם המורה לומד הרבה מהתלמיד.

קווארק

New member
שאלה קשה שאלת.

לאחר שאפיתי את הלחם לשבת ואני יותר רגוע לתת את מחשבתי על ענייני הרוח נראה לי שהחיים החומריים הם המעטפת החיצונית הם לבד אינם מביאים אושר, תמיד האדם ירדוף וירדוף ולא ידע שבעה. הכנסת הרוחניות אל המימד הגשמי ומתן פרופורציה נכונה לחומר תראה לאדם שהאושר טמון ברוח בגוף הפנימי, הלבוש הוא רק חיצוני הוא אינו ממהות האדם. אדם היום השיג חומריות מחר אבד אותה הוא נשאר ללא כלום. דבר שהוא זמני אין בו אושר אמיתי. לכן אדם במשבר באובדן הוא מרגיש ריק ואז הוא פונה לרוחניות את הרוח לא ניתן לקחת, אדם שזכה בה היא הופכת להיות אחת מקניני נפשו, לחלק ממהותו הפנימית שבעזרתה הוא רואה את העולם הגשמי במשקפיים רוחניות.

קווארק

New member
יצאו נפלא, וזה לא יעזור

שלוש שנים אני אופה חלות ואני עדיין מתלמד. למרות שהמוצרים הבסיסים אינם משתנים. אך ניתן להכין את הלחם באינסוף דרכים. זה רק ניסיון והתמדה, שגיאות ותיקון.

למה???

New member
חשבתי וחשבתי...

תמיד אומרים "את הדברים הבאמת חשובים לא תאכל לאבד" או "כל מה שתשיג לך יאבד לך". אבל... יש אנשים שמאבדים את הזכרון שלהם למשל בתאונות או עם הגיל או ממחלות וכיו"ב.

למה???

New member
ברוכה המצאך מיכל../images/Emo24.gif

וקווארק- את המוות אני לא יודעת.

דרייה

New member
חלוקות למחלוקות...

לו מן ההתחלה עוד טרם נולדה בעיה כלשהי היו אנשים כל אחד לעצמו לוקח את עולם הרוח כחלק בלתי נפרד משאר העולמות היו הדברים מקבלים תפנית..האדם מורכב מגוף נפש רוח וחבל שרק ברגעי דוחק,שבר וזעקה יש הפונים לעולמות הרוח הדבר מענה.. תאר לך לו כל יום גם ברגעי אור ושלווה היו אנשים פונים לאותו עולם,מה היה קורה להם ,אילו תובנות היו מגיעות ממקום של שקט .. חלוקות למחלוקות..הכל ענין של פרספקטיבה.. ונכון שיש לפעמים חזרתיות על שאלות מצד אורחים חדשים בפורום אבל בשמחה ,למה אנו פה עם לא לחלוק את שיש ביננו? אור לכל. שבת שלום.

דעתי... ../images/Emo140.gif

זכותכם לקבל וזכותכם גם לא לקבל... דעתי היא, שאנשים במשבר פונים לרוח, כי אז הם מבינים שאכן זה נכון "הבל היופי ושקר החן." העולם החומרי אינו יותר ממסיכה. כי אז הם פונים לאיזה גיץ של זיכרון, שקיים בתוך הנשמה, ומבקשים להתקבל בבית, בו אבא מחכה לכולנו, מעבר לכוכבים... כדברי שילר: "מיליוני בני-אדם חולקים את האהבה האוניברסלית. כולנו אחים ואבינו מחכה לנו שנבוא אל ביתו, שנמצא מעבר לכוכבים."

אני לא מאמינה ברוח,באלוהים,בטארות

אני מאמינה בי עצמי ובכוחותיי כן אני מאמינה בגלגול נשמות (אך לא מחברת באלוהים) אנשים פונים לרוח, לאלוהים וכו' כאשר מגיעים לחוסר עונים ומטעמי נוחות נתלים על כל רוח וכוח שמאפשר או נותנת להם ביטחון דמיוני והרי לא שיפרו ושינו עבורכם דבר הכל נמצא אצלכם בתת מודע והתת מודע הוא שלכם ובעצם אתם אתם אלה שמחוללים את השינוי אם בכלל נעשה חישבו על זה הכל נעשה בכוח האמונה שלכם עם עצמכם לעצמכם ונותנים קרדיט לכל הכוחות הדימיוניים שלכם (בלי לפגוע באיש) אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

אנשים קוראים אלוהים... ../images/Emo23.gif

אנשים קוראים אלוהים, לכוח שהם לא יכולים להסביר אותו. אני אישית קוראת אלוהים לאותו כוח, שמניע את הספירלה הצנטרפוגלית, בזכותה כל דבר ביקום נע בסדר ובקצב שלו, מבלי להפריע לתנועה של דברים אחרים ביקום. אנשים נתפסים לדתות קולקטיביות בחיפוש אחר נחמה, שגם נותנת להם כבלים קשים של פחד... זה דבר, שאני לא מאמינה בו. אבל מה רע, לתת אמון באנרגיה היקומית? - זה לא דבר דמיוני... זה הבסיס של האלכימיה.

כל אדם באמונתו יחיה ונכון אנשים וגם

אני קוראת לאלוהים בררגעים של פחד ובהלה משום שמאז שהבנו דברים החדירו לנו את האמונה באלוהים וזה טבוע בי כמה שאינני מאמינה בו ברגעי ספונטני אני מגלה שאני פולטת את אחיזתו שתמונה בתוך התת מודע אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

glock X

New member
אילנה זה מופנה לך יקירתי

חמש בבוקר כבר ואני צריך לטוס לעבודה עוד שעתיים לא נרדמתי כבר יומיים מקווה שאני אצליח להעביר לך את המספר בצורה הכי טובה, אמרת שאת לא מאמינה באלוהים=רוח, ומאמינה בכוחות שלך, אין יותר טוב מזה, איחוליי, אבל, אם את מאמינה בעצמך זה לא אומר שהאלוהים לא קיים
, משל שאני תמיד אוהב להציג בפנים אנשים סקפטיים הולך ככה, תסתכלי על הבית שלך לדוגמה, בית לא נעמד סתם ונבנה מעצמו, צריכים להיות אלמנטים מסויימים שיתאחדו ויבנו את הבית הזה אחרת הוא לא נבנה, כך גם העולם, הוא לא נוצר לבד, אלמנטים מסויימים בנו אותו, אין ספור אלמנטים, כוחות טבע, ואם את חוזרת אחורה מאלמנט לאלמנט בסוף ישאר לך אלמנט אחד, אמבה אפילו תקראי לזה מצידי, יתוש, אבל ב"יתוש" הזה, ברוח הזאת ישנו האלמנט הסופי כוח אדיר, אנרגיה אלוהים, המוח האנושי מסתובב במעגלים לכן כשאת מגיעה לאלמנט הסופי הראשון והאחרון המוח יגיד לך אוטומטית שגם האלמנט הסופי חיברו אלמנטים שונים, ופה הכל מתפזר כאילו שהגעת למשהו דמוי טיפת מים אחת על הריצפה וברגע שהגעת אליה נחת עליה כדור ופיזר אותה להרבה טיפות מים האדם מוגבל ולא יכול להגיע אפילו למחשבה של להגיע לנקודת ההתחלה שהתחילה את כל העולם כי בנקודה הזאת יש נקודות ובכל נקודה מהנקודות יש עוד נקודות אין סוף, ואם תצליחי לחבר את כל הנקודות האלה או טיפות המים האלה הרי את תגיעי לאגם גדול שהצטבר לך מטיפות המים והאגם הגדול הזה זה העולם וזה אלוהים, אני מקווה שיצאת מזה בשלום
, כלום לא נברא לבד הדבר שמאחרי האלמנטים הוא האלוהים והוא קיים, הסינכרוניזציה המושלמת של כוח אדיר המסוגל לשלוט ולחבר אלמנטים רוחניים וחומרים, גם אם הצגתי את זה בצורה פשוטה לחלוטין , אני מקווה שזה נתן לך חומר למחשבה יום מקסים לך ולכולם

גלוקס בקשר לתאוריה שלך האלוהית...

מצטרת על אף ההסבר והתיאוריה אינני מצליח להתחבר לאלוהים אאו לכוח הזה נכון שדבררים לאא נוצרו סתם יכול להיות גם מאנרגיות מדוע אנשים כל כך משוכנעים שיש אלוהים? אותי זה שכנע עד ההגיל שהעלתי שאלות ומאז לא ההרי את כל הידע שלנו בכלל בדת היא מספר שנכתב שאינני יודעת מי כתב איך נכתב וכמה אמת יש בדבר מעניין אותי איך אפשר להיות כל כך בטוחים בנכתב גם אם חכמנו כתבו זאת והרי כולם נבראו בשר ודם וכפי שאאפשר לראות גם היום במקרה של אירוע תשמע או תקרא אלף דעות, הבנות, פרשנויות,תאורים והרבה המצאות מתוך פרשנויות אינני יכולה להאמין ולהאחז מספר ולא להתייחס אליו בספק יש לי הרבה שאלות לכוח הזה שקורא אתה לו אלוהים ואין אני רוצה ומנסה לשנות את דעתך אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

למעלה