מה דעתכם?

shahar1

New member
מה דעתכם?

אהלן: תגידו, גם אתם כמוני מרוצים מזה שהספרים נעשים יותר ויותר ארוכים?, חברות שלי חושבות שזה סתם מכביד, אבל בשיבילי זה יותר הארי פוטר- כלומר- יותר טוב!!! זה נורא נחמד הקטע הזה של לדבר על הארי וכאלה, אבל אם לא אכפת לכם לתת לי קצת פרטים עליכם זה היה אחלה, אני קוראים לי שחר ואני בת 13, מקריית שמונה, מי שבא לו לתת לי פרטים עליו, זה יהיה אחלה, וכמו כן להתכתב איתי על הארי (באי מייל, אי סי קיו, מכתבים, מה שבא) וחוץ מזה, בקשר של האוכל לרוחות, בספר הראשון, הרמיוני שאלה את ניק בלי ראש אם הוא יכול לטעום את הסטייק, והוא אמר כמעט כלומר- לא, וחוץ מזה בספר השני, במסיבת ליל כל הקדושים, האוכל היה רקוב (כדי להצים את הטעם) וגם אם הם יכולים לטעום את האוכל, זה לא נקרא לאכול או לשתות, ואת מיץ הדודאים ניק היה צריך לשתות, באהבה שחקר:) נ.ב הכתובת הוט מייל שלי נמצאת בראש הדף, מי שבא לו לדבר איתי, מוזמן!

sarah

New member
עליי-ופרט טרויה מעניין

אז אני -שרה בת כמעט 13-בדצמבר גרה במצפה רמון והינה פרט הטרויה מעניין-או שלא לי ולשי-יש את אותו תאריך יום הולדת בדיוק 24/12/1988 רק שמה-שי לא ממש מאמין לי... בכל מקרה סלמאת

Hermione G

New member
פרט עצוב

הספר החמישי לא יהיה ארוך כמו הרביעי... :-( נכון עצוב? אבל נדמה לי שקראתי באיזה מקום שהשביעי כן יהיה יותר ארוך ממנו.. אבל אני לא בטוחה.. אני לא זוכרת איפה שמעתי את זה או ראיתי את זה...

שי 2K1

New member
שי!

לי קוראים שי ואני בן12 ובקרוב 13 . (נולדתי באותו תאריך עם שרה שהיא חובבת הארי פוטר לא פחות ממני והיא חברה בפורום הזה בדיוק כמוני...) הייתי שמח לדבר איתך ב-ICQ אבל אין לי. יש לי במקום זה תוכנה העונה לשם ``אודיגו`` שהיא אותו דבר כמו ICQ רק יותר טובה. (ג0 לשרה יש ``אודגיו``) את ה-``אודיגו`` תוכלי להוריד בקישור הראשון שנמצא למטה. אני ישמח להתכתב איתך באי-מל! שי

Hermaione

New member
שלום שחר

היי, קוראים לי אנה (לא, אני לא רוסיה ואמרתי את זה רק כי כולם חושבים שאני רוסיה כי קוראים לי אנה) ואני בת 13 וקצת. האי מייל שלי הוא: [email protected] והאיי סי קיו שלי הוא 94729038 (נחשו מה הכינוי שלי שם) התאריך יום הולדת שלי הוא ה-15.09.1987 ואני אשמח לקשקש עם כל אחד הארי פוטר ועוד נושאים מענינים...

למעלה