מה דעתכם..

eyal z

New member
מה דעתכם..

מי מבין המתחרים במשימה בלתי אפשרית בעונה השנייה היה הכי טוב? אני אהבתי את ההוא שרואה בעיניים עצומות.. איך הוא עושה את זה אני משתגע..

Yuvalenko

New member
אם תסתכל טוב, תבין ../images/Emo26.gif

הוא שם את כל הכיסויים על העיניים, אבל משאיר לו פתח מלמטה, כי המבנה של האף שלו הוא אף נשר כזה, ובגלל זה יש לו פתח לראות מלמטה הכל. ואם תראה את התוכנית שוב תבין שהוא באמת מרין טיפה את בראש בשביל לראות הכל. לא צריך להיות גאון כדי להבין שזה טריק...
לדעתי הכי קורע היה חנן המקפיץ....

mati88

New member
אופ יובל!!!

הרסת! הרסת הכל!!! ואני כבר קיוויתי שהוא יוכל להעביר לי קורס בקיץ... יופי במת...עד שסופ סופ מוצאים מישו שהוא ב=מ=ת יכול לחצות את המדינה, באוטו, בעיניים עצומות, אתה בא, ואומר שזה לא אמיתי??? איך אתה ישן בלילה??? אגב....חנן המקפיץ? לא אהבתי אותו...הוא עיצבן אותי....הכי שווה הייתה הזאת, שמתקשרת עם הרוחות או משו....שהביאו אותהשל פורים...נו....זאת שדיברה עם מרדכי....איך קראו אותה??? מלכה משו לא? חחחח....קרעה אותי..... יאללה..בי...... (((:):: ::::))) V@

mc bige

New member
חח חנן סתם היה אדיש כזה

אפילו שהוא זכה באליפות החורף.. הוא כזה אדיש... אני הכי אהבתי את זאתי שהמציאה את הפלסטיגול...אם אתם זוכרים... כזאת זקנה מטורפת עם כובע עם פרחים שלא עזבה את התיק שלה לרגע... איזה צחוקים שהיא באה לא זוכר באיזה תוכנית כזה באה לוחצת לקיצ'ס את היד ואז יוצאת לה היד חחחחח מטומטמת.... וגם באותה תוכנית היא הביאה לו מין כבשה כזאת מתנה... בסוף שהיא הולכת היא לקחה את הכבשה... קיצ'ס עושה לה מה את לוקחת הבאת לנו מתנה...היא עושה לו איזה מתנה תשלם חחחחח מאיפה מביאים את המוזרים האלה?!??!?!?! אבל אין על סטרטר ולא זוכר איך קוראים לשני איזה שמן חמוד :)

kfm

New member
צודק!!! זה היה בפרק סיום העונה עם

מלאך המוות...וקראו לה רחל המדענית....יש לי את זה מוקלט.... איך היא הוציאה את הצמח מפלסטיק בחושך כדי שאף אחד לא יראה...פחחחח בקטע עם היד- קיציס ממש נבהל מזה בהתחלה....אבל אז פרידמן התחיל לצחוק נורא אז קיציס הצטרף... זה היה גם פרק עם אניטה פללי לא? שהיא קורעת לא פחות...

Yuvalenko

New member
אניטה פללי לא הייתה שם למיטב זכרוני

אבל במת היה מצחיק עם רחל המדענית. סטרטר ובומבה?? מה הם עשו? לא עשו כלום, כל מה שידעו לעשות זה להתנגש אחד בשני, ולהגיד "אני בומבה, ואני סטרטר, כי אני מתחיל אותו.." חחחחח..... ::)))) צמד מפגרים.....

Yuvalenko

New member
הייתה אחת מוזרה כזאת שדיברה באמת

עם הרוחות, ואמרה שאמורים להרגיש "עקצוצים ונמלולים".... קטעים.. אה כן!! זוכרים את העורך דין המוזר הזה?? "עורך דין שלי, אתה גדול..." כזה בנאדם מוזר בחיים לא ראיתי! מה זה השיר המפגר הזה??

mc bige

New member
חחח

עורך דין שלי אתה גדול עורך דין אתה הכל יכול חחחחחח והיה גם את שבתאי-ג'ים קארי הישראלי-הוא היה מצחיק בטירוף!! והיה גם פעם איזה מישהו שהוציא דיסק אחרי שהוא התגרש או משהו והוא שר שיר של אייל גולן, וכולם צחקו ממנו שם בגלל שהוא לא ידע לשיר זה גם היה מצחיק

~*~gaL

New member
ואם אנחנו כבר בקטע של שירים...

מאד אהבתי את השירי ילדים במזרחית... וזה *למרות* שאני לא סובלת מזרחית... היה קטעים עם זה
אפילו אבא שלי שלא אוהב את התוכנית אהב את זה. הוא גם אהב את הג'ים קארי הישראלי... אתם יודעים מה נראה לי? הוא כן אוהב את התוכנית. הוא סתם משחק אותה.

mati88

New member
נזכרתי!!!

מלכה חישיר!!! (אני כמעט בטוחה...נראה לי שזה השם שלה...) בכל אופן, אין עליה, הרגה אותי כשהיא עלתה לקהל ונטפלה לאזה מישהי....חחחח...ואז פרידמן, שהיה האפיפיור נראה לי, בא לעזור לקיציס להוריד אותה, ולהחזיר אותה לשבת...כי היא לא היתה מוכנה לחזור.....חחחח....נקרעתי... ((((:):::: :::::))))) V@

~*~gaL

New member
מלכה *חיה-שיר* לא?

כן.... היא הייתה גדולה. טוב, איך לא... בגלגול הקודם היא הייתה אסתר המלכה.
וכמו שכבר כתבו כאן... חנן, רחל... אניטה, הם היו אורחים ממש ממש טובים (עם קטעים בלתי נשכחים...).

Israeli Hero

New member
כל המילים לשיריו של איציק פז

איציק פז - כל מופע פגז. סקס מופיע בכל מקום לה לה לה לה לה לה כולם חושבים על סקס כולם חושבים על סקס סקס זה דבר נורמאלי לך זה דבר אידיאלי עורך דין שלי אתה גדול עורך דין שלי אתה פותר את הכל עורך דין שלי אתה נפלא כל דבר פותר לי ללא בעיה אגב משימה בלתי אפשרית, אי אפשר בלי להזכיר את איציק איינשטיין, שבטוח שהוא היווה השראה לאריק איינשטיין כשכתב את "יושב על הגדר". כזכור, איציק כתב את שיר הקאלט "יושב על החוט". עוד אדם חביב, ששמו לצערי נשמט מזכרוני היה העוזר טבח באולמי "כינור דוד". בחור עם קול דקיק ששר את "יפה שלי". זה היה כל כך עלוב ובאמת שריחמתי עליו.

Yuvalenko

New member
נו בדיוק עליו דיברו! איזה קטעים היו

איתו.... זה היה ממש נראה שהוא עושה בכוונה, ושר גרוע!! יש לי את זה מוקלט גם, וכל פעם שאני רואה את זה אני מתפקע מצחוק..

פIלי

New member
הכי שולט

היה איזה אחד מכוער שרצה כלה מרומניה או משהו כזה... כי הוא אמר שהממוצע הישראלי לא מספיק טוב... לא עקבתי אחריו אבל היה קורע. וגם הפרק עם אניטה שאסי וגורי אני חושב היו השופטים, והם ברחו לה באמצע התרגילי ישבן...

mati88

New member
וופ....אלה היו

אלי ומריאנו.... אסי וגורי היו עם זאתי שלימדה לנשק (עגבניה).... וכן, היה ממש, ממש קורע איתם!!! (עם שניהם...) ((((:)::: :::))))) V@

Optimus_Prime

New member
חנן המקפיץ

לוקח את כולם בהפרש עצום ! וכל מי שהזכרתם פה באמת היה מדהים..רציתי להוסיף רק את ההוא שעיבד את יונתן הקטן, עוגה עוגה והשפן הקטן לשירים במזרחית...ענק! אגב, הנה הליריקס לשירו של שבתאי (ג'ים קארי הישראלי) בנג וולבנג וולבנג שווועעעעעעעעעעעע בנג וללבנג וללבנג בננננננננננננ

למעלה