מה דעתכם?

מיקה20

New member
מה דעתכם?

שלום אני בבעיה שמטרידה אותי מזה זמן רב. אני בת 18 תלמידת י"ב ואני ב 5 יחידות אנגלית ( לא בגלל שאני טובה במקצוע אלא כיוון שבבי"ס שלי אין אפשרות לעשות מספר יחידות שהם לא 5) קשה לי באנגלית. ציוניי הם 65~70 וזה לא שאינני מנסה לעבוד, אלא ההפך ועדיין התוצאות אותו הדבר. האם הנחרץ גורלי בלא לדעת את השפה האנגלית? אני מתנחמת בעובדה שאחרי הצבא אני ילך לבי"ס ללימוד השפה האנגלית וכך תשפר לי השפה. האם לדעתכם זה מומלץ? ואם כן מה עדיץ בי"ס אקסטרני כמו יואל גבע, אנקורי וכו'. או בי"ס לשפות? אני כמובן ארצה לשפר את ציון הבגרות לכן מה עדיף יותר תודה מראש

מה שמלמדים בבית ספר לאו דווקא משקף

ידיעת השפה האנגלית. בחלק גדול מהמקרים זה משקף יכולות בהבנת הנקרא. כך שיכול להיות שאת כן יודעת אנגלית, לפחות ברמה מסוימת, אבל לא טובה בהבנת הנקרא או בקלוזים.

Ez sLeeP

New member
אף לא זה..

בית הספר משקף את ההבנה הבסיסית של החומר הדקדוקי, והשינון של המילים - בצורה הכי פשוטה ובשיטת ההקאה.. אין יכולת הקריאה, או ההבנה באה לידי ביטוי לעיתים קרובות - ובעיקר הדגש מושם על יכולת הכתיבה, וגם זה באופן מעוות ומצומצם..

SHARON 103

New member
אל תתייאשי....

תראי, אני לומד בכיתה י' ברמה של 5 יחידות ואני מקבל כמעט כל הזמן ציונים בין 85 ל-90. שנה שעברה הכל היה לי 100 ... בשבילי זה די אכזבה... אבל אל תדאגי... אני ממליץ לך בחום להדליק טלוויזיה ולשמוע חדשות באנגלית ולנסות להבין אפילו חלק ממה שהם אומרים, תקני חוברת של אנסינים ותאמיני לי ארת תשפרי את האוצר מילים שלך...... חוצמזה, אם אפשר תדברי לפעמים עם ההורים שדלך באנגלית או עם מישהו שאת מכירה וזה יעזור לך לשפר את המבטא וההגייה... בהצלחה...

למעלה