מה דעתכם?

יעל צל

New member
מה דעתכם?

שלפרוייקט תעודות הזהות יהיו אשכרה תעודות זהות? הנה משהו כזה, אני יכולה להכין גם לשאר, אבל לא ידעתי מה לכתוב בשתי השורות האחרונות אז תזרקו רעיונות מה אתם חושבים שצריך להיות כתוב שם

אודי69

New member
המ...

שורה אחת מקצוע (במאית) ולסוניה למשל תכתבי שם פנסיונרית (חח) ובשורה אחרי זה תעשי..אני יודע..תעשי ייחוס לשאול שהוא הכי למעלה ואז נגיד אפי יהיה הידיד של הסבתא של הבן של שאול
צחקתי בקשר לשורה השנייה..אבל באמת אפשר לעשות מקצוע

יעל צל

New member
OK

מקצוע נשמע טוב, אולי אני אסתבך אצל כמה אז אני אשאל אותכם מה דעתכם. שירה מה את אומרת? רוצה כזה של שאר הדמויות גם? את השופטת...

עדן לוי

New member
../images/Emo12.gifאיזה יופי!

איך את עושה את הדברים האלה? פשוט ענק! בשורה אחת את גם יכולה לכתוב מצב משפחתי...כמו לדוגמא: פנויה גרושה אלמנה בהריון(חח)

יעל צל

New member
אבל

את מתכוונת בסדרה או במציאות? כי במציאות אנחנו לא יכולים לדעת על בטוח וזה גם נוטה להשתנות בלי שנדע...לא מפרסמים הכל, וגם עושה לי כזה לא נוח לדון במי יוצא עם מי במציאות, זה החיים הפרטיים שלהם. ANYWAY אם התכוונת בסדרה אז זה נשמע טוב! עכשיו חסרה עוד אופציה של השורה התחתונה

זכר/נקבה/לא ידוע

חע חע חע חע. ככה יהיה אצל רותם =\. סתם, היא חמודע... אמממ, גיל אולי... במציאות או בתוכנית. אני ידוע שירון בן 25
.

shirakl

New member
תקשיבי למשהו ע-נ-ק../images/Emo45.gif

תשמרי את מה שהכנת... אנחנו נעלה לפורום את כל הפרטים שאנחנו יודעים על כל שחקן ועל כל דמות, נכין עליהם תעודת זהות עם מלא פרטים ומהלך חיים וכאלה, נעלה את זה למאמר, ואז לכל מאמר בפורום אפשר לצרף תמונה אחת, אז נוכל לצרף את מה שאת תכיני כתמונה מצורפת למאמר, זה נראה לך
ואגב - את השרשור הראשון אני אעלה מחדש ביום חמישי הקרוב לאחר העלאת העדכון השבועי, שרשור התמונות הבא יעלה ביום ראשון, ולגבי עיתון הפורום הראשון אני אודיע לכם בקרוב

shirakl

New member
אגב...

הכוונה שלי היא לעשות תעודת זהות אחת לשחקן ועוד תעודת זהות לדמות שהוא מגלם (שניהם באותו מאמר)... אז אולי את יכולה נגיד במה שהכנת ובבאים שתכיני להוסיף עוד טור של פרטים מהצד השני ובו לכתוב את תעודת הזהות הרשמית והמקוצרת של הדמות שמגלם אותו שחקן
כך יהיה לנו במאמר פרטים על השחקן, פרטים על הדמות ותמונה אחת מצורפת שמכילה מספר פרטים בסיסיים הן על השחקן והן על הדמות...

יעל צל

New member
ושוב אין בעיה

אני אכין 2 : אחד לשחקן ואחד לדמות, אבל תגידו לי מה לרשום ב-5 אפשרויות

shirakl

New member
לא הבנת את הכוונה שלי...

מכיוון שאני רוצה לשים את שתי תעודות הזהות באותו מאמר ולכל מאמר אפשר לצרף תמונה אחת בלבד, אני רוצה שתשימי את שני הטורים באותה תמונה, אחד מכל צד של התמונה של השחקן... זה אפשרי

יעל צל

New member
אההההההה

בטחחחחח, הכל אפשרי!!! אבל תגידי לי מה לכתוב בטורים, כאילו מה יהיו התתי נושאים ואני אתאים את זה לכל דמות\שחקן

shirakl

New member
נראה לי שאת יכולה להשתמש בכל

ההצעות שחברי הפורום הציעו לך כאן
לשחקנים את יכולה לרשום את שם בית הספר למשחק שבו הם למדו, גיל, תאריך לידה לדמויות את יכולה לרשום שמות ההורים, חבר/ה הכי טוב/ה וכאלה...

shirakl

New member
בכל יום חמישי לאחר העדכון השבועי...

אני אעלה שרשור פרוייקט תעודות הזהות בו אכריז על השחקן והדמות שעליהם אוספים חומר באותו שבוע... ברגע שתדעי מי זה את מוזמנת להעלות אל השרשור את מה שתכיני מתי שבא לך במהלך אותו שבוע
והמון המון תודה

למעלה