מה דעתכם?

מה דעתכם?

הורדת שירים מהרשת? בתור חובבי מוזיקה דיון שאולי יעניין אותכם
בלי קשר לנושא הפורום

John LennonS

New member
פגיעה בזכויות

it's a problem... on the one hand music records are expenssive and in a sense you sometimes, and i speak for myself, feel like you are being robbed. the phenomenon of mp3 may decrease the prices of records to draw people to buying them in a reasonable price instead of burnning them, and break the law. on the other hand downloading songs is very quick and easy, and free of charge almost. i think that steeling the copyrights is a crime. maybe if the record companies will lower the prices the whole thing will stop or burn down. and we will all proffit from this

SmellyOne

New member
אני אישית..

מורידה שירים מהאינטרנט, ואפילו הרבה. בדרך כלל אני מורידה כדי להכיר אותם ואם הם מוצאי חן בעיניי - אני קונה את הדיסק. אם זה לא בשביל להכיר, אז זה בגלל העצלות והעובדה שיש לי אינטרנט מהיר - הדיסק נמצא למעלה ואני פה.. אז.. נו.

קווין

New member
זה מה שאני עושה...

קונה תקליטים, שהם הרבה יותר זולים (דיסק כפול עולה 150 ש"ח ותקליט כפול עולה רק 40 ש"ח, ויש אפילו תקליטים ב10 ש"ח, הכל תלוי באיכות), צורבת לדיסק, מחזירה אותם לחנות, ומקבלת חצי מהסכום. וחוזר חלילה. גם בחנויות תקלטים סביר יותר למצוא דברים ישנים, שלא תמיד נמצאים בחנויות דיסקים. נ.ב.ב. ראיתי בחנות אחת בת"א תקליט כזה: "האלוף חיים הרצוג/ שיחות בקול ישראל בימי כוננות ומלחמת ששת הימים".

למעלה