מה דעתכם....

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

p i n g o

New member
טוב, אז אף אחד לא יכול ../images/Emo10.gif

מה עושים

זה מה שעושים

אני יכול להציע תאריך חלופי? חשבתי על ה-17/4 שזה יום חמישי (יומיים אחרי הפסיכומטרי שלך, דניאל - בהצלחה). לא רחוק מדי ולא שמעתי מכם על בעיות בנוגע לתאריך הזה (חוץ מזה שזה יהיה אחלה חגיגה - חודש אחרי היומולדת של קרו וחודש לפני זה של אנדי). מה אתם אומרים?

Cally1

New member
לא לא לא לא!!!!!!

יש לי מפגש של פורום מעריצי זינה ב-17:)ובכלל,למה שלא נעשה מפגש בחיפה אם יש לנו הרבה מעריצים מהאזור?כל תל אביבים יכולים לבוא ברכבת עד לחוף הכרמל ונטייל בטיילת היפה שלנו פה:)וגם הקניון 5 דקות הליכה מהים!יאללה אנשים:)

סליחה, לא שמתי לב שכתבת אז זה

ובקשר לחיפה, אני לא ממש יכול... אני גר בראשון, שזה איזה חצי שעה נסיעה עד ת"א ומשם לחיפה... זה יוצא ים זמן.. אבל הרעיון נחמד

Cally1

New member
דווקא...

בדיוק שעה וחצי נסיעה:)מראשון יש לך אוטובוס ישר רכבת הצפון בת"א ומשם ברכבת בדיוק 50 דקות נסיעה:)אל תמציא סיבות חומד:))))))))

p i n g o

New member
נראה לי שאת היחידה שגרה בחיפה...

שכולנו נבוא אלייך, הא?!?

Cally1

New member
אל תבואו,אף אחד לא מכריח אותכם

וכמו שמישהו אמר יש הרבה אנשים מסביבה אז הסקתי ה המסקנה.אבל אתם "המחליטים" ואתם תעשו מה שנוח לכם.תהנו.

p i n g o

New member
מצטער אם נפגעת מזה! :-O

ממש לא התכוונתי.... ומי אמר שיש עוד אנשים מאיזור חיפה? לא יצא לי לראות, ואם זה נכון אז אני מצטער. הרוב פה הם מאיזור השרון ומאיזור ת"א, לפי מה שידוע לי, ואתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה. ובכל מקרה, יש לך רכבת מחיפה להרצליה...

Cally1

New member
היי ליאת:)

מה שלומך בימים האלה ולמה את לא באה למפגש?:)יהיה כיף:)

AndreaCorr ©

New member
ליאת... ../images/Emo26.gif

את לא יכולה לבוא בכלל? בשום תאריך? או שאת לא יכולה לבוא בתאריך הספציפי הזה?

LightRay

New member
חוששתני....

שבכלל לא וזאת מכמה סיבות: א. רחוק מידי ב.יש תוכניות אחרות לחופשת פסח ג. יפית ד. עוד סיבה אישית ה. כל התשובות נכונות:) מצטערת מקווה שבחופש הגדול תארגנו עוד מפגש צמרת כזה ואני מבטיחה לבוא (וכמו שחברה שלי אומרת - בלי נדר)

למעלה