מה דעתכם? העיצוב החדש של האתר הושק היום. כנסו www.jennifer-lopez.up.co.il מה דעתכם?
T this is me then New member 23/3/03 #1 מה דעתכם? העיצוב החדש של האתר הושק היום. כנסו www.jennifer-lopez.up.co.il מה דעתכם?
M Mandyִ New member 23/3/03 #2 ../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifוואו זה ממש יפה!!../images/Emo45.gif איתי, עשית עבודה טובה! האתר נראה רציני ומאוד מושקע..קבל ח"ח!
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifוואו זה ממש יפה!!../images/Emo45.gif איתי, עשית עבודה טובה! האתר נראה רציני ומאוד מושקע..קבל ח"ח!
י יפההה שששלי New member 24/3/03 #7 וואי העיצוב מדהים!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif קבל ח.ח וצל"ש(!!!!!) על ההשקעה... הכל מאוד יפה((
וואי העיצוב מדהים!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif קבל ח.ח וצל"ש(!!!!!) על ההשקעה... הכל מאוד יפה((
Q QueIronia New member 24/3/03 #8 סורי שלא הגבתי עד עכשיו, אני לא אגואיסט, פשוט כל פעם שניסיתי לפתוח את האתר זה נפתח עם הודעה שהעיצוב החדש יעלה ב... אז סופסוף זה עלה, ורק רציתי להגיד לך שאני מצטרף לכל הח"חים והצל"שים!!!
סורי שלא הגבתי עד עכשיו, אני לא אגואיסט, פשוט כל פעם שניסיתי לפתוח את האתר זה נפתח עם הודעה שהעיצוב החדש יעלה ב... אז סופסוף זה עלה, ורק רציתי להגיד לך שאני מצטרף לכל הח"חים והצל"שים!!!
T this is me then New member 24/3/03 #9 תודה לכולם!!! וארז? הראיון ביום ראשון הזה נכון? תעדכן אותנו ישר אם בחרו אותך או לא. בכל מקרה . משהו יודע אחרי כמה זמן מחזירים תשובה?
תודה לכולם!!! וארז? הראיון ביום ראשון הזה נכון? תעדכן אותנו ישר אם בחרו אותך או לא. בכל מקרה . משהו יודע אחרי כמה זמן מחזירים תשובה?