מה דעתכם

saimo

New member
מה דעתכם

גמלה בליבי החלטה לקחת את הקורס של גידי פרדר האליל. מה אומרים?

כRובי

New member
מצד אחד אתה מעריץ אותו עד כדי

הגדרתו כ"אליל" ומצד שני , אתה לא בטוח ברמת הקורס שלו ושואל לדעתנו ? (ושלא תבין אותי לא נכון , הוא
) בקיצור , לך על זה. גם מחכים , גם משכיל וגם כיף.

saimo

New member
תראה...

הוא אליל, אבל במה דעתכם התכוונתי ש... למה לא תתארגן קבוצה וכך נצא במחיר מוזל...(במקום מוגדל....)
אלוהים ישמור את כולכם ולא יהיו שיניים תותבות

saimo

New member
בקרוב...

מקווה שמקסימום תוך חודש שמזג האוויר ירגע קצת, והשמש קצת תפציע.

theshark

New member
זה היה מופנה לחסה. אבל נשמח לראות

גם אותך. ת'אמת כולם מוזמנים.

xfwind

New member
משכיל: ../images/Emo45.gifמחכים:../images/Emo45.gif כיף: הסתייגות

שלב' - די כיף. שלב א' מבחינתי היה מעייף וקשה. איך אומרים? - קשה במגרש קל בכביש?.... הכיף מגיע מאוחר יותר אחרי זמן ולאורך זמן ובמנות גדולות - אחרי שאתה מפנים ומתרגל ללא סוף את כל מה שלמדת. (הערה חשובה: כל הנ"ל אישי, סובייקטיבי מבחינתי...)

saimo

New member
באמת מרשים..

אני מופתע לגלות שיש לא מעט אנשים שעברו תחת שרביטו של גידי , אני קיבלתי הרצאה של שעתיים לערך (מחבר שיש לו CBR600) על כמה שזה מיותר ובכלל לא הכרחי ובזבוז כסף ושהנסיון יבוא עם הזמן (בגלל שאין לי יותר מדי זמן כביש על 500). אני דווקא חשבתי אחרת , דווקא בגלל שאין לי נסיון כביש , אני אוכל לרכב בצורה יותר בטיחותית/נכונה בגלל שעדיין לא נתפסתי להרגלים רעים.

ofnik

New member
אכן הנסיון יבוא אם הזמן-אבל מה

שהחבר שלך לא מבין -הוא שזה נסיון רע... בהחלט אפשר להתקדם ולצבור נסיון ללא קורס-ואפילו לרכב מהר (מאד) ולא להפגע- אבל אין שום קשר בין רוכב כזה לרוכב שמודע למה שהוא עושה על הכביש- יש לי חבר טוב שרוכב כ 15 שנה על כל סוגי האופנועים- ללא תאונות ועם יכולת ספורטיבית די מדהימה-שלא עשה קורס. ועדיין הוא היה בהלם מהיעילות של העצות שנתנו לו באימון מגרש שעשינו פעם אחרי הקורס של גידי. זה כאילו שהוא רכב מעולה אבל עם שק של אבנים על הגב- תתאר לך איך הוא ירכב בלי השק הזה. וחשוב לזכור שהקורס לא שווה כלום בלי תרגול מתמיד.

xfwind

New member
את הקורס של גידי עשיתי אחרי

עשרים (20) שנים של נסיון.........

Great Blue

New member
נא לעדכן את הכחול לגבי מי

שעושה את שלב א' וב', הגעתי לגיל שאפשר להתחיל...

xfwind

New member
כל מה שאתה צריך כפרטנר

זה האופנוע שלך - המטרה היא "להתחבר" עם האופנוע שלך..... טוב, אני פיתחתי קצת קשר עם האקליפטוס שעל הגבעה במגרש.... אבל זה בגלל ששתיתי הרבה....

למעלה