מה דעתכם?

• פותח הנושא ad4
  • פורסם בתאריך

ad4

New member
מה דעתכם?

טוב, יש לי חבר, למעשה אתמול היינו חמישה חודשים. הקשר שלנו, פתוח בוגר, אמיתי. אני בת 16 והוא גדול ממני בשנתיים. השבוע, רבנו יחסית הרבה. על דברים קטנים, אבל חשובים. דיברנו על זה, והתגברנו. אתמול, הוא לא התקשר עד הערב (למרות התאריך). מאחר וגם אני לא התקשרתי, אני לא יכולה לצפות להרבה. ישנתי עד הערב וראיתי שהיו ממנו שלוש שיחות. שלחתי לו שיר בהפתעה ("אהוב יקר") והוא לא התקשר בחזרה. לא חשבתי לרגע להיות קטנונית והתקשרתי אליו. הוא אמר שהוא שמח לקבל את השיר, והודיע לי (אחריי שהוא אמר "אני מקווה שזה לא מפריע לך). שהוא נוסע לפגוש ידידה שלו שהוא הבטיח לה שהוא יבוא (כי ההורים שלה לא בבית או משהו) ושאחר-כך הוא יהיה עם חברים שלו כי לא נעים לא מזה שהם ירגישו "המסיעים". (ההורים שלו לא נתנו לו את האוטו). שאלתי אותו אם הוא צוחק? והוא אמר שלא. סיפרתי לו שקניתי בצהריים מתנה לידיד שלי שיש לו בערב יום הולדת והלכתי אליו על מנת להתנצל על כך שאני לא אגיע כי הנחתי שניפגש, דחיתי הצעות של חברות ליציאה, שוב כי הנחתי שניפגש. אני לא חסידה של תאריכים. מה שחשוב לי זה הקשר. אבל מאחר והוא גם סיפר לי בעבר עד כמה שזה חשוב לו, ועד כמה שאף פעם לא יוצא לנו להיפגש לזמן ארוך (לימודים, הורים שאר ירקות) מלבד בימי שישי, הנחתי (בטעותי) שאם סוף סוף התאריך יצא ביום שישי. ניפגש, נעשה משהו. אפילו אם זה לפניי או אחריי התחיוביות אחרות. הוא ענה: "אבל התקשרתי אלייך לפני זה". כי הוא חשב שמפריע לי שדחיתי את היציאה עם חברות או ליום הולדת, אז עניתי לו שמימלא הוא התקשר רק "להודיע לי" על זה. כך שזה לא כל-כך משנה שהוא התקשר. הפריע לי התוכן של הדברים ולא העיתוי. בדיוק אכלתי וגם כעסתי, ואמרתי לו שאני צריכה לאכול אז שנדבר אחר-כך. הוא אמר והתעקש שוב שהוא יתקשר אחריי זה. הוא לא התקשר.... ושלוש שעות אחר-כך הוא שלח הודעה ואמר שאין כל-כך קליטה, שהוא ייתקשר אליי מאוחר יותר ושאל מה אני עושה בסוף. עניתי לו שמעניין שלהודעות יש קליטה (כי הרגשתי שהוא נמנע מלהתמודד פשוט), ושאני עם ידיד שלי. הוא יודע שאותו ידיד הוא אקס (קצת מיתולוגי). והייתי איתו כי הוא הראשון שדיברתי איתו אחריי השיחה עם החבר, והציע לבוא אליי. אני לא חושבת שעשיתי את זה כדי לעצבן את חבר שלי, ייתכן שלא הייתי מספרת לו בדיוק עם מי הייתי אם הוא לא היה שואל. החבר, כמובן לא התקשר..... מה אתם חושבים? איך צריכה להיות התגובה? אני לא קטנונית... אבל הפעם אני מרגישה שלהתקשר אליו, לדבר על זה ולהשלים- זו לא דווקא הדרך הנכונה והבוגרת. מצטערת על האורך.

halar

New member
ל: ad4 זה מוקדש בהמון אהבה.

אני מנסיון שלי שאני וחבר שלי הנוכחי חודשיים חצי ביחד לי גם קרה את מה שקרה לך במקרה אתמול הוא אמר שאם הוא לא יעבוד אז אולי ניצא ואז תקשרתי אליו והוא יצא עם חברים שלו לסנוכר לא אמרתי לו מילה על זה כי הוא לא הבטיח לי הוא רק אמר אולי ושאני הלכתי למסיבה של ידיד שלי הוא פירגן לי ואמר לי "תלכי להנות בכייף ותכירי בנים לידידות בלבד ותשמרי על גבולות" ואני אמרתי לו "בטח שאני אשמור על גבולות". אני גם רוצה להגיד לך שאנחנו חודשיים וחצי ועוד לא יצאנו פעם אחד אולי רק פעם אחת יצאנו לאכול גלידה, ולגינה. ואני גם יגיד לך למה לא יצאנו אז ככה: אני הייתי לפני שנה אנורקסית והיום אני בולמית בגלל זה אני מאושפזת בבית חולים במחלקה להפרעות אכילה. במשך החודשיים וחצי שאנחנו ביחד חודשיים מהם אני היתי ואני עדיין בבית חולים אז זה אומר שרק בשבועיים הראשונים הייתי בבית. והוא עדיין איתי ותומך בי ולא עוזב אותי. אני באה הביתה פעם בשבע לשישי שבת אז אני רואה אותו רק פעם בשבוע ומה שאנחנו עושים מתנשקים, מתחבקים ועושים אהבה כל שבוע זה ככה אבל אני לא מתלוננת כי אני יודעת טוב מאוד שזה ניראה ככה רק בגלל שאני מאושפזת ובתור חברה שלו אני צריכה לספק אותו והוא צריך לספק אותי. זה נראה ניצול אבל זה לא כיאם זה היה ניצול הוא לא היה איתי אם זה היה ניצול וא לא היה בא לבית חולים לבקר אותי אם זה היה נחצול הוא לא יה מחכה לי כל שבוע למטה בגשם אחרי מקלחת אם זה היה ניצול הוא לא היה מלווה אותי לתחנה בגשם ובקור מאוחר בלילה. ויש עוד הרבה סיבות. לא יצאנו גם בגלל שלא היה לו כסף כי את יודעת וגם אני יודעת שהמצב חרא כול מקומות העבודה מזל שלא פיטרו אותו. אז עכשיו הוא מצא עוד עבודה והמצב רוח שלו בשמיים כמו בהתחלה. כשהמצב בעבודה היה חרא גם לי היה חרא הוא כעס עלי, צעק, והתעצבן שאני לוחצת עליך שניצא ואין לו כסף אז החלטתי להבין אותו וללכת איתו ותמוך בו כמו שהוא תומך בי בזמן שאני מאושפזת. היום והוא אמור לי ככה: "זה הקשר הכי חזק שהיה לי בפתח תקווה, אני קשור אליך". "אני מבטיח לך שאנחנו ניצא זו תיהיה היציאה של החים שלך אני יפצה אותך על כל החודשיים וחצי שלא יצאנו, זו תהיי היציאה שאף אחד לא עשה לך". ועכשיו אני מבינה אותי הוא גם לא מתקשר כי אין לו שיחות בבית ואין לו טוקמן אבל לחברים שלו הוא מתקשר בגשם דיברתי איתו על זה ואני יתן לו להתגעגע אלי ואז הוא התקשר לבד כי אני כל יום תקשרת אליו כי זה כר נהיה הרגל הפעם אני יהיה חזקה ולא התקשר אליו. אפילו פעם הוא אמר לי שהוא רוצה להתגעגע אלי וזה דבר טוב באהבה אז אני לא התקשר וזה יקרה כבר לבד. הקשר שלנו וא מאוד כנה אין ביננו שקרים גם בדברים רעים וגם בדברים טובים.
בקיצור הדעה שלי היא:
את צריכה לדבר איתו ואם את לא רוצה את תעזבי את זה ככה זה לא נורא גם שאני וחבר שלי חגגנו חודש, ואז חודשיים אני קנתי לו מתנה והוא לא הא נתן לי נשיקה והמון אהבה ולמדתי שזה הדבר הכי הכי חשוב באהבה ושמתנות שקונים בכסף היא לא שווה כלום אם לא אוהבים באמת. הוא היה יכול לקנות לי מתנות בהמון כסף אבל לא לתת לי נשיה או חבוק אז זה באמת לא היה שווה דבר. היום אני כבר לא קונה לו כלום כי מה יותר שווה נשיקה וחיבוק שווב יותר על פני זר פרחים או חפיסת שקולד. ביום הולדת ה-18 שלי המצב בעבודה הה עדיין חרא ולא כמו הום אז הוא תקשר ואמר לי מזל טוב ומתנה הוא לא קנה כי לא היה לו כסף והוא עוד במינוס בבנק אז אני אמרתי לו כך: "אני לא צריכה ולא רוצה ממך כלום אני רק רוצה אותך, רק אותך" את לא יודעת כמה הוא עריך אותי על זה כיזו האמת. אני נתתי לך את הדעה שלי ואת הדוגמאות שלי קרו אז תחשבי מה יותר חשוב לך. תכתבי לי מה דעתך על אהבה שלנו? ועל חבר שלי ואם לעתך הוא באמת אהב אותי? ואם זו אהבה אמתית.

מתן ב

New member
אוקיי... ../images/Emo110.gif

לפי דעתי, שניכם קצת טעיתם פה... הוא היה צריך לנסות ולהיות איתך ביום הזה כמה שיותר, ולא ללכת למסיבה של חבר שלו. אבל את לא היית צריכה להתעצן עליו כ"כ רק בגלל שהוא הלך... כי הוא כן הודיע לך. לפי דעתי אם תתקשרי אליו ותדברו, אתם תפתרו את הכל, וזאת דווקא כן הדרך הבוגרת והנכונה לעשות. תתקשרי אליו, או אם הוא יתקשר אליך ראשון, יותר טוב. תדברו על מה שקרה, אבל אל תנסי לפתוח בריב. תדברו, תקבעו למועד אחר כדי לחגוג ולצאת, ואל תקחי את כל זה כ"כ קשה, כי לפי מה שרשמת אתם אוהבים אחד את השני די הרבה... אל תזרקי את זה לפח בגלל מקרה אחד קטן.

תיראי...

לדעתי את צריכה לדבר איתו...כי אם אתם חברים חמישה חודשים..לדעתי זה תאריך מאוד חשוב שבו אתם צריכים להיפגש, ואם לא ניפגשתם, ולדעתך זה לא הייתה סיבה מוצדקת שלא ניפגשתם, אז דברי איתו על זה תגידי שזה הפריע לך שלא ניפגשתם משטות, וגם לא מספיק שלא ניפגשתם בסוף הוא גם לא טרח להודיע לך שלא תיפגשו ואם לא היית מתקשרת לא היית יודעת את זה, כי בסך-הכל את ביטלת את כל התוכניות שהיו לך בשביל להיפגש איתו. לדעתי את צריכה פשוט לגשת ולדבר איתו אל תשמרי הכל בלב! וגם אם תעשי את זה את לא תראי קטנונית...את תיראי רק אחת שרוצה להגיד מה הפריע לה... מקווה שעזרתי

למעלה