מה דעתכם?

מה דעתכם?

רענן טל, עושה תחרויות של שני מכונים בלבד , באגרוף תאילנדי. השאלה היא האם זה יכול להיות מייצג משהו באגרוף תאילנדי ? האם זה יכול להעלות את הרמה בזה שרק שני מכונים נלחמים אחד בשני? חשוב לי לדעת את זה !!!

דעתי היא שמעניין אותי מאוד מאיזה

מכון אתה ולמה אתה שואל את השאלה הזו לפני שאני עונה.

אולי מתקשר לטענה של לחימה משולבת

לחימה משולבת הרי טען בעד התחרויות שחשוב לעבוד מול "זרים" שאינם מהדוג´ו שלך. אבל אם כל התחריות הם נגד אותם אנשים, אז הם כבר לא כ"כ זרים. מצד שני, בניחושים של מה אנשים אחרים התכוונו אני די חלש בזמן האחרון, אז עדיף שתקבל תשובה מהשואל

אני דווקא חושב שכל זה קשור

לפוליטיקה הפנימית בין הליגות שמתנהלת בארץ, כשרענן טל מחזיק "ליגה" נפרדת. מה שמוכיח, יחד עם עוד ביטויים של התבהמות שמופיעים פה בפורום בהקשרים של יישומים מעשיים ושאר חוליים שחשבתי שנפטרנו מהם בעזרת סנסאי, That you can take the boy outta Israel but you can´t get Israel outta the boy. מפליא אותי שלתחום המאוכלס באנשים שכולנו כביכול מצפים בו מעצמנו לרגישות יתר לסביבה, לזולת ולעצמנו, גולשת התרבות הצעקנית של קבלני הקולות והקומבינטורים והמוכיחים את עצמם. אותי זה מגעיל. חוצמזה אם מישהו רוצה להוכיח את עצמו נגד שיטה אחרת, הוא מוזמן להרביץ לי בכל יום. אני מבטיח לא להגיב.

ליגות ושאר ירקות...

1. קודם כאן הטוען ...."שרק שני מכונים של אגרוף תאילנדי.." משתתפים שטויות במיץ עגבניות. משתתפים עוד הרבה מכונים.. ותחרויות פתוחה לכל מי שרוצה להשתתף.. וחוץ מזה לקרבות בשביל המתחרים שהרמה שלהם גבוהה מביאים מתחרים מחו"ל - ככה שהם רק מתקדמים ומתעצמים. ויש הרבה קרבות עם זרים מחו"ל כי יש הרבה מתחרים ברמה! 2. יש עוד ליגה של אבנר שלום שהחליט שלא מתאים לו להשתתף בתחרויות שמאורגנות ע"י רענן טל, והוא סחף איתו עוד מועודונים שיבושם להם... בנתיים התחרויות של רענן הם שם דבר ומצולמות בערוץ 5+ , על התחרויות שלהם אף אחד לא שומע..., שהם פנו לערוץ 5+ שיצלם את התחרות שלהם ,ערוץ 5 צחק להם בפנים.. והפנו אותם להשתתף בתחרויות של רענן... כנראה בגלל שהרמה שם לא עוברת צילום טלויזיוני... 3. כולם כולם גם הם ...מוזמנים להשתתף בתחרויות הם מגוונות יש FREE FIGHT יש קראטה מגע מלא ויש גם אגרוף, ואגרוף תאילנדי - מי שחושב שהוא מסוגל על המתחרים מוזמן! 4. רענן טל פנה מספר פעמים אליהם גם בתחרות האחרונה ומסר להם יש לי 6 מתחרים חזקים, אתם רוצים קרבות... אתם מוזמנים לעשות איתם... אבל הם עד עכשיו מגמגמים... זהו עד כאן הוצאת הליכלוכים..

אני ממש ממש לא רציתי כאן משהו אישי,

אבל אם כבר אתה מדבר, אז ככה !!! א: תן לי שמות של מכונים של אגרוף תאילנדי, ולא מכונים של קרטה, ב: אבנר שלום החליט ככה כי רענן טל שמר את האלופים לעצמו, ואתה מבין למה אני מתכוון !! ג: רענן טל משלם כסף עבור השידורים האלו,בקשר לרמה, אני מבטיח לך שיהיה קשה להם לעמוד מול הרמה של המכונים האחרים ? העיניין הוא שאחד המנהלים של ערוץ 5+ הוא מהמישפחה של רענן טל, אז מה הם צריכים להבין ברמה אם יש משפחה? אני לא חיפשתי את הקטע האישי, אני חוזר שוב, אני רציתי הסבר וחוות דעת של אנשים פה, אז לכל מי שניפגע, אני ממש מבקש סליחה, לא ניסיתי לפגוע, פשוט נפגעתם... בקשר לקרבות אצל רענן טל... מכיר את המושג שיפוט לא הוגן...?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo10.gif זה הזמן להזכיר...

שימו לב לסעיף 7
הודעת מנהל הפורום שם המנהל : דוד כפרי , סלבו לוי , WhiteBear , מיתר נדיר שם הפורום : אמנויות לחימה ברוכים הבאים! פורום אומנויות לחימה נועד לדיון בכל ההיבטים של אומנויות הלחימה, החל בשאלות טכניות, וכלה בשאלות חוקיות ומוסריות. הפורום מנוהל על ידי צוות הנהלה. שמותיהם של חברי הצוות צבועים בכחול ליד ההודעות שלהם. אתם מוזמנים לשאול שאלות ולהשתתף בדיונים, אבל אנא הקפידו על הכללים הבאים: 1. כדי לבקש עזרה מהמנהלים - יש להשאיר או לשרשר הודעה שבנושא שלה מסומן (כדי שיהיה למנהלים קל להבדיל מהודעת בקשה להודעות אחרות). סוג הבקשות הן - תמחקו את ההודעה שלי (או של מישהו אחר), תשרשרו את ההודעה שלי, תשמרו את הקישור/מאמר/עץ הזה במאגר של הפורום. תוסיפו סקר וכן הלאה... 2. שמירה על סדר - אם ההודעה שלכם קשורה לדיון שמתנהל כבר בפורום, השתדלו לשרשר אותה למקום המתאים, ולא לפתוח הודעה ראשית חדשה. כל הודעה ראשית דוחקת דיון אחרת מחוץ לדף הראשי, ואילו הודעות משורשרות לא עושות זאת. השירשור נעשה ע"י לחיצה על הלינק בתחתית ההודעה שאתם מגיבים אליה. 3. אנחנו רוצים תוכן - השתדלו להימנע מהודעות ריקניות כגון "אני מתאמן בשיטת זן צ´י פה. יש כאן עוד מישהו?" זן צ´י פה היא אומנם שיטה מצוינת, אבל תשתדלו בכל זאת להעלות יחד עם זה נושא שיכול להתפתח לדיון. 4. תעשו לעצמכם הכרות עם הפורום - השתדלו לעשות חיפוש לפני שאתם מציגים שאלה, במיוחד אם אתם חדשים כאן. לפעמים השאלה הבוערת שלכם נדונה לעומק רק שבוע קודם לכן, וכולם כבר עייפים ממנה. 5. בלי צ´אט - שימו לב, כאן לא צ´אט! יש אנשים רבים שנכנסים לפורום רק פעם ביום. שמתם שאלה? יפה. המתינו בסבלנות לפחות יום אחד לפני שאתם מתחילים להציף את הפורום בהודעות "תענו לשאלה שלי! למה אף אחד לא אוהב אותי?" 6. שפה נקיה - אין לקלל או לנקוט בשפה בוטה. גם רמיזות לגבי רמתם האינטלקטואלית או צורתם החיצונית של חברי פורום אחרים לא יתקבלו בעין יפה. 7. אסור להיות שלילי - בפורום זה, בשל נסיון מר, אנו משתדלים להימנע מדיון אישי במורים כאלה או אחרים. הודעה בלתי מנומקת השוללת מורה מסוים תימחק! 8. לכל המדריכים: אם אתם מעוניינים לפרסם את השיטה שלכם, יש לעשות את זה בלוח ההודעות המתאים, ולא בפורום!

אתה טועה חמוד...

1. רענן לא שומר את האלופים לעצמו ההפך... הוא נתן לאבנר שלום שמות של 7 אלופים להתמודד איתם.. עד היום אבנר שלום מסרב לשים חניכים שלו מול האלופים של משולבת, תשאל את אבנר שלום למה??? תשאל ותביא לכאן תגובה ממנו בבקשה... תזכיר לו שרענן טל פנה אליו בתחרות הקודמת ואמר לו במילים האלה... אלה שמות האלופים שלי..... מי אתה מוכן לשים להתמודד איתם..... ורענן לא קיבל תשובה... !! תשאל אותו.. נקודה. 2. אני לא מכיר את כל השמות של המכונים שמתחרים בתחרויות, לא של התאילנדי ולא שם ה FREE FIGHT ולא של הקראטה.... שמות של מכונים גם לא חשובים מה שחשוב זה האכות והרמה הגבוה של המתחרים. והרמה של הקרבות... 3. חחחח רענן טל ממש לא משלם עבור השידורים לתחרויות... חמוד , בשביל זה יש חסויות שמקבלות את הפרסומת מהשידורים... תאמין לי ערוץ 5+ רק מרוויח כי זה סוחב איתו צופים... אז לא יודע ממי שמעת את השטויות האלה... הם לא נכונות.. 4. אין אף אחד מהמנהלים שהוא קשור לרענן טל... לרענן לקח המון זמן עד ששכנע את ערוץ 5 לשדר את הקרבות... וחוץ מזה אם לא היה לקרבות ביקוש.... גם אם הסבא של הסבא של רענן היה בערוץ 5 לא היו משדרים כלום! 5. השיפוט הוגן מאוד!! לפעמים יש טעויות למרות כל זאת שופטים הם רק בני אדם... על כל טעות ניתן לערער לאחר הקרב, והחלטות שיפוט נתנות לשינוי בהרכב ועדת השופטים של הקרב שמתכנסת אם יש ערעור, צופים בקרב באמצעות טלויזיה וגם בהילוכים איטים ונותנים פסיקה. למרות כל זאת מי שטוען שנדפק בקרב ניתן לו לעשות קרב נקמה אם אותו אחד.. כבר קרו כאלה מקרים והרבה ששני מתחרים עשו קרב פעמיים בזמנים שונים והכל בשביל קרב חוזר... בקיצור... תבדוק היטב את טענותך לפני שאתה מעלם כאן לכתב... בסופו של דבר אתה עושה צחוק מעצמך! יניב

COGAN BENY

New member
בתור מאמן

לחימה היקר, או בשמך הפרטי רענן במועדון שלי מתאמנים ספורטאים ולא אנשי עסקים. עזבנו אותך לאחר ששיקרת על נסיון זירה של יריבים, לאחר שחדר ההלבשה שלנו היה חדר שירותים ששימש את כל האצטדיון, לאחר שרימית במשקלים, לאחר שלכלכת מאחורי הגב של כל אחד שקיים. אם אתה קורה לי ארס בפני מאמן אחר אל תצפה שלא יספר לי ואל תצפה שלא שאביא חיות לקרקס שלך בחינם. מנכל ערוץ 5 חבר טוב שלך והולך לך יופי, אחלה מה אתה רוצה משאר המועדונים, כמה לכלוכים עוד אפשר? למה כאשר תלמידים שלך הפסידו בצורה קשה לא שידרת כלל? האם זה דיווח ספורטיבי או שידורי פרסוצת ועיוות מציאות. המתאגרפים מחו"ל באים לאחר הזמנה כאשר אתה בוחר ומבקש "לא טובים" כדי שישמשו בשר תותחים לחברה שלך. ועוד לא דיברתי על השירות הצבאי. בשיטה שלכם יש אנשים כל כך נחמדים, אדיבים, ונטולי ארס, לדוגמא אוהד אשמי שישב בכלא בגללך כי העברת את הספורטאי פעיל בצה"ל ממנו למשהו אחר. בקיצור אני מאחל לך שתעשה הרבה כספ ( הרי זאת מטרתך ) . דרך אגב עברתי על כל התגובות שלך לאחרים, אתה ממש בחור לבבי ונחמד! לא מזלזל ומכבד את אנשי הפורום האחרים, ממש דמות חינוכית

נכון אני לא רענן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה הבעיה של כל המאמנים בתחום... נכנסים לכיס אחד של השני... כואב לכם הלב לראות אדם שיוזם כמו רענן, ושמצליח כמו רענן!! כל מה שנשאר לי לומר על השטויות שנאמרו לעיל... תאכלו את הלב ואת עצמכם..

שלחץי לך מסר ... וגם אוסיף..

נמרוד קורן הוא איש עסקים????, חזי רכטמן הוא איש עסקים????, מרחב מוהר הם אנשי עסקים???? המתחרםי הם אנשים עסקים??? על מה אתה מדבר בכלל???? אלה שבאים מחו"ל להתחרות נגדם הם אנשי עסקים????? מה אתה חושב שהמאמנים בחו"ל לא מכירים את הרמה של אלה שהם מתחרםי נגדם??? תגיד לי אתה רציני???? לא רענן טל שוקל.. אלה השופטים של התחרות... איזה רמאויות אתה מדבר... הכל גלוי לעיין.. הכל רשום... השקילה מתבצעת ביחד עם המאמנים במידה והם רוצים לעמוד שם...??? חוץ מזה נגיד שהיו בעיות במשקלים... למה לא הגבתם???? איזה עוותים על השידורים!!! שים לב בערוץ 5+ הוא מחולק ל 4 חלקים... אין קרבות שלא משודרים שם!!! ... בקיצור אני חושב שכדאי לכם להתעסק בענינכם אם זה מה שאתם חושבים... ולא מוכנים להגיע לעמק השווה כנראה... שטוב שאתם לא מתחרםי כבר... יניב

muay thai

New member
הנה קרב שלא שודר!! ראו תמונה

קובי אדרי של רענן טל היה על הנייר מנוסה יותר ומתאמן זמן רב יותר, אך ראו מה הפלא הוא נפל נגד ולאדי ברניצקי בעל יד הנפץ שלא היה מוכר ( קרב שני בסך הכל) . הוא נפל לספירה מספר פעמים ב3 סיבובים וגמר את הקרב מותש וחבול , אגב כל הכבוד לו לא הרבה היה את הלב לסיים את הקרב.

מאיפה הוצאת את התמונה...אני אגיד לך

מהאתר של רענן.... אז מצד אחד אתה אומר שלא משדרים ומצד שני עובדה רענן שם את תמונת הניצחון של החניך שלכם אצלו באתר... כרגיל בכיינות בכיינות

למעלה