../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo10.gif זה הזמן להזכיר...
שימו לב לסעיף 7
הודעת מנהל הפורום שם המנהל : דוד כפרי , סלבו לוי , WhiteBear , מיתר נדיר שם הפורום : אמנויות לחימה ברוכים הבאים! פורום אומנויות לחימה נועד לדיון בכל ההיבטים של אומנויות הלחימה, החל בשאלות טכניות, וכלה בשאלות חוקיות ומוסריות. הפורום מנוהל על ידי צוות הנהלה. שמותיהם של חברי הצוות צבועים בכחול ליד ההודעות שלהם. אתם מוזמנים לשאול שאלות ולהשתתף בדיונים, אבל אנא הקפידו על הכללים הבאים:
1. כדי לבקש עזרה מהמנהלים - יש להשאיר או לשרשר הודעה שבנושא שלה מסומן (כדי שיהיה למנהלים קל להבדיל מהודעת בקשה להודעות אחרות). סוג הבקשות הן - תמחקו את ההודעה שלי (או של מישהו אחר), תשרשרו את ההודעה שלי, תשמרו את הקישור/מאמר/עץ הזה במאגר של הפורום. תוסיפו סקר וכן הלאה...
2. שמירה על סדר - אם ההודעה שלכם קשורה לדיון שמתנהל כבר בפורום, השתדלו לשרשר אותה למקום המתאים, ולא לפתוח הודעה ראשית חדשה. כל הודעה ראשית דוחקת דיון אחרת מחוץ לדף הראשי, ואילו הודעות משורשרות לא עושות זאת. השירשור נעשה ע"י לחיצה על הלינק בתחתית ההודעה שאתם מגיבים אליה.
3. אנחנו רוצים תוכן - השתדלו להימנע מהודעות ריקניות כגון "אני מתאמן בשיטת זן צ´י פה. יש כאן עוד מישהו?" זן צ´י פה היא אומנם שיטה מצוינת, אבל תשתדלו בכל זאת להעלות יחד עם זה נושא שיכול להתפתח לדיון.
4. תעשו לעצמכם הכרות עם הפורום - השתדלו לעשות חיפוש לפני שאתם מציגים שאלה, במיוחד אם אתם חדשים כאן. לפעמים השאלה הבוערת שלכם נדונה לעומק רק שבוע קודם לכן, וכולם כבר עייפים ממנה.
5. בלי צ´אט - שימו לב, כאן לא צ´אט! יש אנשים רבים שנכנסים לפורום רק פעם ביום. שמתם שאלה? יפה. המתינו בסבלנות לפחות יום אחד לפני שאתם מתחילים להציף את הפורום בהודעות "תענו לשאלה שלי! למה אף אחד לא אוהב אותי?"
6. שפה נקיה - אין לקלל או לנקוט בשפה בוטה. גם רמיזות לגבי רמתם האינטלקטואלית או צורתם החיצונית של חברי פורום אחרים לא יתקבלו בעין יפה.
7. אסור להיות שלילי - בפורום זה, בשל נסיון מר, אנו משתדלים להימנע מדיון אישי במורים כאלה או אחרים. הודעה בלתי מנומקת השוללת מורה מסוים תימחק!
8. לכל המדריכים: אם אתם מעוניינים לפרסם את השיטה שלכם, יש לעשות את זה בלוח ההודעות המתאים, ולא בפורום!