מה דעתכם

אין בעיה פנטושה../images/Emo122.gif

בן, בא לקראתך ובגדול ! אנ-דן-דינו- סופ-א-לה... יאללה ! קחי את שניהם ! פעם זה, ופעם זה.

טל-יה

New member
טוףףףףףףףףףף

פנטוש בחרה לה כבר..... את החתימה בכרטיס האישי שלה כאן, אבל.... אה מה מההההההה.... יצא הגורל והציבו תחרות היום באחד הפורומים לעיצוב חתימות ומה יצא הגורל שפנטוש עלתה בגורל לתחרות והנה מה שעיצבתי לתחרות עדיין אין זוכים אבל נראה מה ילד יום

טליוש, איזו תחרות ואיזה פורום?

תגידי ונלך לראות. אז ככה אנשים בחרתי את העיצוב הראשון ושמרתי לי גם את השני ועכשיו יש גם שלישי אז תנחשו מה? מדי פעם אחליף כדי שיהיה מעניין ותודה לך טליה זכיתי מן ההפקר
איתגרתי אותך קלות ויצאתי עם ברכה משולשת
ולך נסחף. קלעת לדעתי. אבל מה הפלא?

תודדדדדדדדה! טל-יה! ../images/Emo140.gif

והלוואי שהייצי כזו אוורירית ודקה חחחחחחחה! (
בכלל לא ידעתי שהבאת את זה לפה! אני גולשת נורא לאט מהמחשב שבבית ולא ראיתי עד כה! ממש תודה! ראיתי גם את החתימות של פנטושקה, שתיהן נהדרות, טובות השתיים מן האחת! (
תגידי ומה עם החתימה שלך? גד-יה רכה, לבנה ומסולסלת? (
שבת שלום חברה, עשית לי נחת!

טל-יה

New member
האמת לא....

עצבתי על גד-יה אלא התמקדתי על טל-יה את יכולה לעשות שופופו בכרטיס שלי ולהגדיל זה יותר יפה לי

חחחחה! מקצוע: ?מעצבת שוקולד"

וגם את בת 102! (
למות ממך!!!!!!!!!!!!!! וואלה ואם אנחנו כבר בפורום נוסטלגיה אז, היום הלכתי לסופר וביקרתי (איך לא) בסטנד של השוקולדים... איזה מבחר..... למות מהפיתויים שמוצגים שם.. ספרתי 28 סוגי שוקולד בחפיסות, בכל מיני טעמים.. ואינסוף חטיפי שוקולד באריזות קטנות ומפתות... זוכרת ימים של שוקולד חלב ושוקולד מריר כשעלית הוציאה לשוק שוקולד "מריר עדין" - חגגתי עליו.. היו ימים...שאכלתי שוקולד "עד שלא ידע" - והתוצאות בהתאם!!!! היום יצאתצי גדולה, קנתי "קליק" אחד לבן שלי וופלה "טוב-טעם", הוא חיסל את הכח כקינוח בארוחת הצהריים.. ואני הסתכלתי עליו בקינאה.....

טל-יה

New member
רק תגידי

שאני לא הכי נוסטלגית וקשישה כאן. יש עוד מישהו כאן שהוא בגיל מופלג שכזה? וכה כה כה קולללללללללללללה כבוד לך על שלא התפתת לצ´וקולדים לי עשית נזק כלכלי ב
פעל צ´לי 28 סוגי צ´וקולד לא הולך ברגל לפחות תשתי כוס
חם מתוצרת היצרן. ותתנחמי שיש כאן בפורום לפחות שלושה נשים פושעות בקטע של הצ´וקולד. לפחות מה שאני יודעת. יאללה נצ´יבוקים. ד"ש לבעל ולילד

טל-יה

New member
לא מותק פנטוש

אותך לקחתי בחשבון בעניין הצ´וקו מי הרביעית? לגבי התחרות היא נמצאת בפורום שהחברים בו משלמים מרשרשים טיבין ותקלין על תכנים בפורום ולכן הוא סגור לחביירים. יש שם עבודות חבל"ז נו מה? יש מוכשרים ממני.

אם כל מאחלת לך הצלחה

ואת באמת מוכשרת ומתוקה כמו שוקולד (מריר עם נטיפי סוכר
) מה שמזקיר לי (אופס, לא הפורום הנכון) שכבר מזמן לא זללנו איזה מוצרט חונה אין לנו שמחות לחגוג? אפשר בוקר אוהבות השוקולד :)

כל = כך, מגי

אולי תציעי להנהלה לתת אופציה של עריכה על כתבינו? כך נוכל לתקן את השגיאות מבלי לפתוח הודעה/שרשור

magy

New member
כן...לא מעט פעמים....ביקשו ממני

לתקן.... אבל אי אפשר.....וטוב שכך.... אפשר רק למחוק.....ולבקש מהגולש לכתוב מחדש.. (קרה לי הערב בפורום אחר שלי....) אני יודעת שיש פורום בפורטל אחר, שמאפשר שיכתוב......אם יש טעויות...... פעם טעיתי בו באיזה שיר.....ומיד הציעו לי להכנס שנית ולשכתב את הודעתי...... צריך לשאול אותם ...."שם למעלה"....אם הממשק של תפוז יאפשר את זה.... רעיון............טוב.....

רק צריך להיות פתוח

לכותב המקורי בלבד כדי שלא יעשו שינויים לא רצויים יודעת שאפשרי חושבת שכדאי
ומה מצא חן בעיניך מהתמונות?

למעלה