שמלת תחרה1
Well-known member
על
ביטול חגיגות ערב עצמאות 2026.
ביטול חגיגות ערב עצמאות 2026.
מיותר עד מוזר.על
ביטול חגיגות ערב עצמאות 2026.
מדוע מיותר, היכן האחריות של ראשי ערים לתושבים?מיותר עד
עוברת בפיקוד העורף. אם זה לא דורש את הביטול, אין כל סיבה שרה"ע יקפצו בענין. נכון לרגע זה לא שמעתי שפיקוד העורף הנחה כך. אגב גם אם יעשה זאת, תמיד אפשר לפנות לבג"צ שיאשר את כל מה שפיקוד העורף אוסרמדוע מיותר, היכן האחריות של ראשי ערים לתושבים?
מיותר עד מוזר.
לא פעם הוכח שראשי ערים הבנו ופעלו טוב יוצר מפיקוד העורףעוברת בפיקוד העורף. אם זה לא דורש את הביטול, אין כל סיבה שרה"ע יקפצו בענין. נכון לרגע זה לא שמעתי שפיקוד העורף הנחה כך. אגב גם אם יעשה זאת, תמיד אפשר לפנות לבג"צ שיאשר את כל מה שפיקוד העורף אוסר. אבל שם באמת תיכנס אחריות ראשי הערים, מושג שבבג"צ פחות קיים מסתבר.
על קצה המזלג, ובעזרת Aiעוברת בפיקוד העורף. אם זה לא דורש את הביטול, אין כל סיבה שרה"ע יקפצו בענין. נכון לרגע זה לא שמעתי שפיקוד העורף הנחה כך. אגב גם אם יעשה זאת, תמיד אפשר לפנות לבג"צ שיאשר את כל מה שפיקוד העורף אוסר. אבל שם באמת תיכנס אחריות ראשי הערים, מושג שבבג"צ פחות קיים מסתבר.
ידוע (גם בלי להזדקק לAI שלא בהכרח יודע יותר טוב מהזכרון שלך) שלפעמים ראשי ערים פועלים גם לפני/במנותק מדרישות פיקוד העורף. זה לא בהכרח אומר שהם "הבינו יותר טוב". בשביל לבחון את זה צריך לבחון מה התרחש או לא באותם אירועים.על קצה המזלג, ובעזרת Ai
ראש העיר השבית לימודים בניגוד להנחיות
במקרים מסוימים, ראשי ערים משביתים לימודים בניגוד להנחיות הרשמיות של פיקוד העורף, לרוב בשל הערכת מצב ביטחונית שונה או דאגה לשלום התלמידים. דוגמאות בולטות כוללות את נהריה או ערים שסירבו למתווה הלימודים המדורג, לעיתים תוך הצגת עמדה לפיה ביטחון התלמידים קודם להנחיות הכתובות.
סרוגים
סרוגים
+2
נקודות מרכזיות:
נהריה: עיריית נהריה השביתה לימודים למרות הנחיות פיקוד העורף.
התנגדות למתווה: ערים כמו תל אביב ושדרות התנגדו למתווה החינוך והחליטו על מדיניות עצמאית.
שיקולי ביטחון: ההחלטות נובעות לעיתים קרובות מחשש ממטחים כבדים, כפי שדווח ב-.
אישור חריג: רשויות מסוימות פועלות לקבלת אישור חריג מהפיקוד.
סרוגים
סרוגים
+2
על פי הדיווחים, עיריית נהריה היא דוגמה בולטת לראש עיר שהשבית לימודים בניגוד להנחיות.
בנוסף, ב-ynet דווח על רשויות שהתנגדו למתווה הלימודים, וב-סרוגים הוזכר שביתו הלימודים בשל מצב ביטח
למיטב זכרוני גם ראש עיריית רחובות השבית בניגוד הנחיות פיקוד העורף.
פיקוד העורף מאשר בחלק מהמקומות התכנסות של עד 5000 איש. רק באיצטדיון טדי נכנסים 30000. מול במות עם אמנים מבוקשים יהיו בקלות מעל 5000 חוגגים.עוברת בפיקוד העורף. אם זה לא דורש את הביטול, אין כל סיבה שרה"ע יקפצו בענין. נכון לרגע זה לא שמעתי שפיקוד העורף הנחה כך. אגב גם אם יעשה זאת, תמיד אפשר לפנות לבג"צ שיאשר את כל מה שפיקוד העורף אוסר. אבל שם באמת תיכנס אחריות ראשי הערים, מושג שבבג"צ פחות קיים מסתבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.