מה דעתכם?

lilo

New member
מה דעתכם?

סוף-סוף למדתי קצת פוטושופ... מה דעתכם? זו אמורה להיות כרזת give-away... אני יודעת שהאיכות לא משהו, אבל הייתי חייבת להקטין אותה ככה בשביל להעלות לפורום... יאללה, הערות והארות יתקבלו בברכה, אבל בבקשה תהיו עדינים איתי... לילו (מקווה לטוב)...

lilo

New member
אה...

זו כרזה שנותנים במתנה כשאתה קונה איזשהו מוצר, כמו הפוסטרים שמקבלים כשקונים ג´ינס ליוויס... במקרה הזה, זו כרזה שמקבלים אם קונים ספר, והיא בעצם מפרסמת ספר אחר... לילו (מקווה לטוב)...

lilo

New member
אז הבעיה היא ב...

פונט או בצבע? לילו (מקווה לטוב)...

הכבוי

New member
בעיקר בצבע, קצת בפונט.

בצבע: הצבע הוא כחול חלוש של נמנום אחר הצהריים על שחור, מאוד לא בולט, והוא דגם לא הצבע הכי סימפטי בעולם. הפונט לא מהווה בעייה משמעותית, אבל הוא קצת מזכיר לי פונט של כותרות ב"לאשה", שכאילו אומר לך: "לא אכפת לי שאתה משתעמם בתור אצל הרופא, שתוק ותקרא..."

mamby

New member
הרקע נחמד, אבל הטיפוגרפיה עוד לא

מספיק מטופלת. הפונט לא כל-כך מתאים לאוירה ובכלל לשיר הזה. אני לא מבינה למה השם (עלי מוהר) כל-כך גדול. הוא כאילו משמש ככותרת ואין לזה הצדקה (נכון אני נשמעת כמו מורה לעיצוב?). הייתי מקטינה את הפונט של הכל ובמיוחד של השם שלו, וממקמת את השם במקום אחר. בחירת הצבעים נראית לי טובה. איפה את לומדת?

lilo

New member
זו סקיצה שאני אמורה להראות ביום א´

את התמונה אני כמובן אצלם שוב... הדרישות של המוררה היו: שם האומן בחלק העליון "תוך תפיסת רוחב מרבי" (זה ציטוט שלו). אולי יש לכם הצעה לפונט אחר? או צבע אחר? ניסיתי המון צבעים ושום דבר לא עובד טוב...
לילו (מקווה לטוב)...
חג שמייח- שמייח חג

Prophet

New member
מה עם...

צבע בורדו מעניין לכתב וחוץ מזה תשני פונט אבל דחוףףףף !!!!!!

lilo

New member
לאיזה למשל?

יש לי את הפונטים של בן, ואת כל הסטנדארטיים... יש הצעות?

Prophet

New member
עוד מעט אני יגיד לך...

*הולך לאכול ואז למצוא לך פונטים...*

Prophet

New member
פונט מתאים:

Aharoni הוא פונט בולט ועושה את התחושה של "בא לי לקרוא" יש אותו בכל מחשב שאני מכיר

lilo

New member
מה ´תאומר?!

זה בורדו ואהרוני... אתה חושב שעלי מוהר, שטח ההפקר והשיר צריכים להיות באותו צבע? לשחק על הגוון של הצבע? צבעים שונים לגמרי? לילו (מקווה לטוב)...

lilo

New member
אופס...

השיר לא אהרוני... אבל העיקר הכוונה... לילו (מקווה לטוב)...

Prophet

New member
תגובה..

האהרוני הוא באמת מתאים... אני רואה שהגבן לא מתאים לצבע... אני לא מומחה לגרפיקה אז אני לא יודע איזה צבע יתאים לך

למעלה