על שם המבצע
" עם כלביא"
" עם כלביא"
לא יודע לאמת את זה, אבל ברדוגו טען לפני זמן קצר בערוץ 14 שבמקרה דנן ראש הממשלה הנבחר עצמו היה זה שבחר את שם המבצע, בניגוד למה שאומרים בדרך כלל שזה 'מחשב צבאי'.על שם המבצע
" עם כלביא"
מוצה חן בעינילא יודע לאמת את זה, אבל ברדוגו טען לפני זמן קצר בערוץ 14 שבמקרה דנן ראש הממשלה הנבחר עצמו היה זה שבחר את שם המבצע, בניגוד למה שאומרים בדרך כלל שזה 'מחשב צבאי'.
שם יפה. כעת אנחנו יודעים שראש הממשלה הנבחר רמז לצפוי כשציטט את הפסוק הזה בנאומו בכנסת אתמול לנשיא ארגנטינה.על שם המבצע
" עם כלביא"
אלה רומזשם יפה. כעת אנחנו יודעים שראש הממשלה הנבחר רמז לצפוי כשציטט את הפסוק הזה בנאומו בכנסת אתמול לנשיא ארגנטינה.
ראש הממשלה הוא יהודי מאמין שעומד בראש מדינה יהודית עם מאמינים רבים. שמות מבצעים (ואולי גם מלחמות) רבים מגיעים מהמקורות היהודיים. אני לא יודע מי בחר את השם או אם ראש הממשלה הנבחר קשור לכך, אבל הוא רק ביטא את אמונתו בדבריו לנשיא ארגטינה כשהוא (כמו ראשי ממשלה רבים לפניו) ציטט מהמקורות.אלה רומזשראש הממלה כפה את הדת על העם?
הֶן־עָם֙ כְּלָבִ֣יא יָק֔וּם וְכַאֲרִ֖י יִתְנַשָּׂ֑א לֹ֤א יִשְׁכַּב֙ עַד־יֹ֣אכַל טֶ֔רֶף וְדַם־חֲלָלִ֖ים יִשְׁתֶּֽה:
כמו שצריך במדינה יהודית, לצועקים כפיה דתית נותר לנשוך את הלשון.ראש הממשלה הוא יהודי מאמין שעומד בראש מדינה יהודית עם מאמינים רבים. שמות מבצעים (ואולי גם מלחמות) רבים מגיעים מהמקורות היהודיים. אני לא יודע מי בחר את השם או אם ראש הממשלה הנבחר קשור לכך, אבל הוא רק ביטא את אמונתו בדבריו לנשיא ארגטינה כשהוא (כמו ראשי ממשלה רבים לפניו) ציטט מהמקורות.
אגב על-פי הפרסומים בישיבת הקבינט שאישרה את ההתקפה חילקו את ספר התהלים ומזכיר הממשלה הקריא תפילת 'מי שברך' לחיילי צה"ל. אשריהם על כך.
לא שמעתי על אף אחד שאמר על זה כפיה דתית.כמו שצריך במדינה יהודית, לצועקים כפיה דתית נותר לנשוך את הלשון.
תודה על זעקתך די.לא שמעתי על אף אחד שאמר על זה כפיה דתית.
באמת, דיי כבר עם זה, צריך קירוב לבבות ולא הרחקת לבבות.
מאז ומתמיד ובעיקר נשיאי המדינה השתמשו בציטוטים מהמקורות בנאומיהם ואף אחד לא פצה את פיו כנגדם.
הגדיל לעשות זאת, הנשיא החמישי יצחק נבון ז"ל.
גם ראשי ממשלה מהשמאל (הליברלי) לדעתי.מאז ומתמיד ובעיקר נשיאי המדינה השתמשו בציטוטים מהמקורות בנאומיהם ואף אחד לא פצה את פיו כנגדם.
לא בטוח שהוא דוגמה טובה לדבריך, שכן אם אינני טועה הוא היה יהודי מסורתי. כלומר לא חילוני 'גמור' שלכאורה מפתיע בציטוט מקורות תורניים.הגדיל לעשות זאת, הנשיא החמישי יצחק נבון ז"ל.
את משלבת כאן יהדות עם חופש הביטוי והחופש לכל גולש/ת להעלות את מה שהיא/הוא מוצא לנכון ובדרך שהיא/הוא מוצא לנכוןמקווה שהזעקה כוללת את הפורום, ולא לזעוק על נושאי דת ככפיה, או משהו בסגנון, אנחנו עם יהודי החי בישראל, וביהודי יש יהדות. כל אחד יביא את נושא הדת כרצנו, ומי שאינו רוצה לקרוא פשוט לדלג על הנושא, אין בדת שום דבר טמא, כל אחד וראיתו.
עם ראש בקיר לא תגיעי לכלום, אלא להפך וחוסר ההבנה שלך מדבריי זועק, איך את יכולה לכתוב שאני רואה בדת דבר טמא?ת
תודה על זעקתך די.
מקווה שהזעקה כוללת את הפורום, ולא לזעוק על נושאי דת ככפיה, או משהו בסגנון, אנחנו עם יהודי החי בישראל, וביהודי יש יהדות. כל אחד יביא את נושא הדת כרצנו, ומי שאינו רוצה לקרוא פשוט לדלג על הנושא, אין בדת שום דבר טמא, כל אחד וראיתו.
אשריך על העלאת טיעון חדש וחדשני שלא העלית יותר מ55 פעמים בעברעם ראש בקיר לא תגיעי לכלום, אלא להפך והחוסר הבנה שלך מדבריי זועק, איך את יכולה לכתוב שאני רואה בדת דבר טמא?
אני רואה בשימוש בדת בכדי לנגח כדבר טמא, במקום להשתמש בדת בכדי לקרב לבבות ולהראות את היופי שבדת.
קיראי את תגובתי לבוריס בשרשור שפתחתי:
![]()
בושה וחרפה 🤮 (מתאים לפורום הטמא הזה)
https://www.ynet.co.il/news/article/ryfqjnyqxg זה מה שקורה שצד אחד מנסה לדרוס את השני בדרכים אגרסיביים כפי שנעשה כאן עם ספירת העומר והפך את הפורום לטומאה, לשינאת הדת ע"י גולשים שחלקם לא שנאו אותה לפני כן.www.tapuz.co.il
אתה מוזמן להראות לי, היכן כתבתי בפורום זה מאז תחילת ספירת ה-OCD שלך?אשריך על העלאת טיעון חדש וחדשני שלא העלית יותר מ55 פעמים בעבר. אני רק לא מבין דבר אחד בכל הסיפור הזה. כיצד אדם, אחד שמגדיר עצמו כנורמלי וכו', מקפיד לקרוא ולכתוב בפורום שהוא מגדיר כ"טמא"? אני הייתי נגעל ממקום כזה, מתרחק ממנו כמו מאש. פשוט לא הגיוני הדבר
.
לגופה של טענה איני רואה צורך להתייחס. זה הרי נעשה באמת די והותר פעמים בעבר. כל התיאוריה שנבנתה כאן בהתקפה מבוססת על מידע שגוי שלא לומר בפה מלא ובפשטות, שקרי חסר כל בסיס. גם זהות התוקפים אינה חפה מאינטרסים אישיים לרבות התוקף הנ"ל וגם על כך כבר נכתב בעבר.
אם וכאשר מישהי/ו יתעניין בדיון ענייני, רציני ומכובד בעניין, בשמחה. בשביל דיונים כאלה (עניינים וכו') אני כאן. לשם כך אענה כמובן על כל שאלה שאישאל בסוגיה. אבל בהיעדר ודאות שזה יהיה סוג הדיון שיתפתח, לפי שעה אמתין בסבלנות ובשקט בסוגיה זו
. גם אם מאן דהוא מרגיש צורך להקפיץ את השרשור פעם או פעמיים בשבוע מתוך שכנוע פנימי עמוק שהדברים מרתקים כל גולשת וגולש בפורום
.
שוב, אין כל בעיה בספירת העומר, זה מבורך, אולם יש בעיה בכפייה ובהשנאת הדת ע"י ספירה דווקאית.מה טמא בספירת העומר?
עשינו מאמץ כדי לעזור למי שאינו מעוניין לצפות בספירה. ניק מיוחד שאפשר לשים עליו התעלם, ועדין לראות 20 נושאים, מה יותר מזה?
נ.ב, מוזר שמדברים על הנושא שלא רוצים לדבר עליו, גם שהזמן עבר.
איזו כפיה???!!! פתחנו ניק שעל זה שאינו מעוניין לצפות בספירה לא יראה, ועדיין יראה 20 נושאים!שוב, אין כל בעיה בספירת העומר, זה מבורך, אולם יש בעיה בכפייה ובהשנאת הדת ע"י ספירה דווקאית.
סילחי לי, את מקרה אבוד,איזו כפיה???!!! פתחנו ניק שעל זה שאינו מעוניין לצפות בספירה לא יראה, ועדיין יראה 20 נושאים!
מדוע אלה המעוניים לראות ולספור, יסבלו בגלל מי שנמצא עבורו פתרון?!
שם יפה. כעת אנחנו יודעים שראש הממשלה הנבחר רמז לצפוי כשציטט את הפסוק הזה בנאומו בכנסת אתמול לנשיא ארגנטינה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.