מה דעתכם?

yoavl1

New member
מה דעתכם?

אני מצרף לינק לכתבה וראיון עם קליינר ותומכיו. להצטייד בשקית הקאה ולקרוא. כהנא של שנות ה-2000! הכתבה
 

Moledet972

New member
מה הבעיה עם קליינר?

הוא לא קיצוני מאוד. הוא אולי הקיצוני ביותר במערכת הפוליטית, אך אין הוא עובר על החוק, וזכותו להביע את עמדותיו. אני מאוד אוהב לשמוע את נאומיו בכנסת - אחל´ה כושר התבטאות. בקשר לדעותיו - הן סבירות בעיניי. לפחות קנדי מן יכול להתגאות שיש ח"כים מהימין שהציעו נגד "חוק טל"(הוא לא היחידי כמובן). אןלי תספר אילו קטעים היו כל כך נוראיים(לא "פרשנות" העיתונאים בתרגום לעברית של אל-חיית אל-ג´דידה..) בשק לאיתמר בן גביר - אני לא יודע מה להגיד בקשר אליו, אבל לפחות קצת אהדה לאיש אפשר לתת - נעצר כל כמה ימים ע"י השב"כ(נעצר נדמה לי 50-60 פעמים השנה) (כמובן - איני מסכים עם חלק מדעותיו של האיש).
 

Moledet972

New member
שכחתי להוסיף - יש איתו ראיון היום

בפורום אקטואליה בתפוז.
 

N a V e

New member
האיש אשכרה מאמין שירדן שייכת לנו

נו,מילא... ישן בעמידה.
 

Moledet972

New member
גם אני חושב ששטח ירדן שייך לישראל.

אבל - אני מסכים לחלוקת הארץ בין העם הערבי והעם היהודי.
 
לא צריכים לקרוא את זה כדי להבין....

שקליינר הוא גזען. הרי זה ברור לכולם שקליינר,ליברמן ועוד שאר חברי הכנסת מהמפלגות הגזעניות הם רוצים להרעות את מצבה של מדינת ישראל. תמיד יש משוגעים לא חסר, ואותם משוגעים בוחרים בקליינר ושאר המפלגות הגזעניות. האנשים האלה כל כך צבועים ושקרנים שפשוט בא להקיא מהם, הדעות שלהם גורמות רק הרס למדינה. תפתחו CNN או כל רשת זרה אחרת, ותכתבו פה אם אתם רואים את אחד הגזענים הימנים מדברים שם. אף אחד לא תראו שם !! מסיבה אחת פשוטה, לשכת ראש הממשלה הבינה כמה נזק הדעות של אותם אנשים עושה למדינה ולכן אסרה עליהם להתראיין לרשתות הזרות. אחד אומר שצריכים להפציץ את הפלסטינים, אחר אומר שצריכים לבצע טרנספר והשלישי בכלל אומר שאין ולא יהיה שלום לעולם. והדברים האלה גורמים למדינה שלנו נזק רב, כמו שפעם שרנסקי אמר לרשת ב´ שבחיים הוא לא יפנה התנחלות. לא זוכר איזה שר הוא היה, בכל אופן המשפט הזה גרם לישראל נזק כבד. תוך שעות ספורות ראו כמעט את כל השרים מהימין השפוי, ברשתות הזרות כדי להסביר להם שהוא לא התכוון ככה אלא הוא התכוון אחרת. אוקצור זיוני שכל. לכן אני אומר שהאנשים האלה מהימין הקיצוני הגזעני, לא יכולים לייצג את המדינה שלנו בכבוד הם יכולים רק לעשות הרס.
 

Moledet972

New member
תגובה.

מעניין... כנראה שבמקום לשלוח אנשים מהימין עדיף לשלוח את יו"ר הכנסת שיתאר את "הפשעים שישראל מבצעת ואת אשמתה הכבדה של ישראל בלחימה". אם תפתח CNN ידידי, כבר בקושי תראה כתבות על ישראל - אין כבר עניין בזה. אם תפתח פוקס ניוז, גם שם אין הרבה עניין, אבל שם מראיינים את דני איילון למשל(שאמר לפני שבועות אחדים שסיני היא שטח ששייך לישראל). - הממשלה לא יכולה לאסור על ח"כים להתראיין לטלויזיה. - גם שרון אמר לא מעט ש"דין נצרים כדין תל אביב".
 
moledet972...

רואים ישר במשפט הראשון שלך בהודעה שאתה ימני לפי השקרים. בחיים אבל בחיים יו"ר הכנסת לא אמר שמדינת ישראל מבצעת פשעים, אבל כמובן אתה רוצה להצדיק את זה שאתה ימין ולכן אתה כותב שקרים. עדין לא ראיתי הודעה של ימני ללא שקרים, חייבת להיות תמיד לפחות מילת שקר אחת. ואני לא מאמין שדני איילן אמר בפוקס ניוז את המשפט שכתבת.
 

Moledet972

New member
הוא אמר ועוד איך!

דני איילון לא אמר זאת בפוקס - לא רשמתי שהוא אמר בפוקס. הוא אמר זאת בכנס של אירגונים יהודיים. בקשר לאברהים בורג - הוא אמר זאת בראיון לעיתון איטלקי.
 
moledet...

אההה הוא לא אמר את זה בפוקס, מעניין ראיתי בפוקס טעית כנראה. טוב בכל מקרה אני לא מבין מאיפה אתה מביא את המשפטים השיקריים האלה שהוא אמר ככה וככה, כי זה לא היה כתוב בשום עיתון ולא נאמר בשום מהדורת חדשות. אז תעשה טובה מספיק לשקר, בן אדם אתה מוריד מהערך שלך שאתה משקר כל הזמן.
 
אני כתבתי שהוא משקר כי...

כמו שכתבתי בהודעה, בשום מקום לא נאמר את הציטוטים שהוא כתב בשום מקום !!!!!! אז מעניין איך הוא יודע לפני התקשורת, והוא יודע יותר טוב מכולם. בחייך תעשה לי טובה, למדתי את הימנים השקרנים האלה טוב מאוד כדי להבין מתי הם משקרים ומתי לא.
 

Moledet972

New member
אני לא יודע לפני התקשורת.

זה קרה לפני כמעט שנה(בקשר ליו"ר הכנסת).
 

Moledet972

New member
תקרא שוב מה שרשמתי.

אני אמרתי שהוא אמר את זה בכנס ולא בפוקס.
 

SlamminDino

New member
אולי , אבל זה בגלל שהוא מחזיר יחס

כמו שהערבים מתייחסים אלינו, ככה נתייחס אליהם. לכן הוא התשובה לטיבי ובשארה כפי שכתוב על ההודעות שעל האוטובוסים בארצנו. אתה צודק שהם הקיצוניים ביותר שבחבורה. עראפאת לא קיצוני שבחבורה? האמת, לא יודע!! נראה לי שהוא והפת"ח שלו מייצגים את הערבי הממוצע בגדה המערבית וברצועת עזה. השורה התחתונה לכל ויכוח פוליטי היא שהערבים לא רוצים אותנו פה. אפשר או לכפות עליהם שלום, או לכפות עליהם לעזוב. האפשרות השלישית היא לעזוב בעצמנו. לא חבל לעזוב? לגביי קליינר והמפלגה שלו חרות-- האנשים כבר יקבעו כמה מנדטים הם יקבלו. הם באמת מהקיצוניים אז זה לא יהיה הרבה. אולי יהיה להם יתרון בגלל המלחמה המתמשכת כבר שנתיים. אני לא חושב שהם יהיו כח פוליטי או משהו. באשר לי-- אם יהיה מפלגת קזינו ועלה ירוק ביחד.... It got my vote Baby
 

SlamminDino

New member
אני יגיד לך מה דעתי

אני לא מדבר על הכתבה אלא על המקום ממנו הבאת אותה. עיתון הארץ הוא עיתון שמאל שלפניי כמה שבועות חילק בתוכו במוסף של יום שישי חוברת קטנה של ציורים אנטי ישראליים שהיה מסובסד על ידיי חבורת רופאים או משהו לזכויות אדם, ככה הם קוראים לעצמם. אני לא יודע מה הבעייה של העיתון הזה. דווקא יש לו כתבים טובים. מי שראה את מה שחולק באותו יום יראה כמה שנאה עצמית יכולה להיות. הציגו את חיילי צה"ל, החברים שלנו והבנים של הנשים שאנחנו רואים ברחוב כרוצחים ומתעללים!!!!! הציגו את הערבים כאנשים שפשוט גרים שם וצה"ל נכנס וממרר להם את החיים. כוס אמק, נראה לכם חברים שלי עכשיו רוצים להיות בשכם? אני שואל אתכם!!! הוא נמצא שמה בשביל ללכוד את האנשים האחראיים לכל הפיגועים וההרג שמתרחש. הכל באשמתם!!! הם התחילו ואנשים פה תמיד מרחמים על הרוצחים! בשביל זה יש בחירות. השמאל יקבל בתחת בבחירות האלה, לאנשים כבר נמאס מהבולשיט שהשמאל מייצג. במיוחד מרצ שהם הצבועים הכי גדולים! ביקורת על ישראל בכיף , אבל כשיש פיגועים-- איפה הפארטנר שלכם? לכו לדבר איתו!! רוצו לעראפאת ותראו אם הוא שם עליכם? הוא צוחק עליהם. האנשים בישראל צוחקים על מרצ , כולם צוחקים על מרצ. למה? כי הם מפלגה של אנשים נורא נחמדים דווקא שפשוט אנטי הכל!! השמאל אמר את שלו, נסה את דרכו ואני שמח שכך. כי היה צריך לתת הזדמנות טובה לשלום!! אבל מה אנחנו רודפים אחריי עראפאת המחבל הכי גדול בעולם עם בן לאדן שיחתום על הסכמים שלא שווים כלום במילא. הגיס החמישי זה לא ערביי ישראל. אלו האנשים שקוראים לבנים ולחברים הכי טובים שלנו רוצחים כשהם מגינים על החיים שלנו בכל רגע נתון!!
 

EverMan

New member
להפך, מרצ לא אנטי הכל.

הם מאוד בעד. הימין הוא זה שאנטי הכל...
 

iKilledKenny

New member
אההה

נכון מרצ לא אנטי הכל....רק יוסי שריד הוא אנטי כל מי שיהודי ומה שקשור ליהדות...
 
למעלה