מה דעתכם?

מה דעתכם?

אנחנו עדים לכך שלצערנו מכניסים אותנו לכל אירוע שקורה בעולם וכאן לאדם כלשהוא שכותב פוסט או מצלם!מספיק יש לנו את הרשתות החברתיות שגם משם אני אתנתק מהסיבה שזה מעורר בי קנאה מיותרת וכו !
גיליתי שרק אם החבר הוא חבר נפש ואהוב יהיה לי נעים לראות ולשמוח בשמחתו וכו

עכשיו שמתי לב שבמקרה של התעללות בילדים ,השנה זה כבר עובר את הסף,מקבוצות פייסבוק שמגדפות כל המשפחה של הנאשמת ועד פרסום החתנים וכו
אולי בגלל המצלמות בנייד נהיו חברה מציצנית ושנכנסת לכל חור אצל האחר,גם אני כואב את הטרגדיה והתעללות ,וזה יתקפל אם תפוצצי אותה במקום ישר לפני שיעצרו אותה,ברגע שזה הליך משפטי אז חוץ מלחץ של התקשורת כמעט ואין מה לעשות בנידון,תרביצי לה תעצרי גם את האם זה שווה להיות עם כתם במשטרה?
האם זה יתרום לך לצלם ולרדוף אחרי הנאשם ברחוב ?או שזה רק ידרדר אותך לתהומות של הרס עצמי...

הורים עושים טעויות רשמו את ילדהם לגן של גננת לא מוסמכת כלל כרמל מעודה ,ואחר כך צרחו כמו אהבלים מבלי לקחת אחריות אישית,את הכרטיס אשראי הם לא היו נותנים לזר ,אבל לרשום ילד לגננת לא מוסמכת שחייכה לא מעט אז הם רשמו ובכו אחר כך

בסיפור הזה יעניין אותי לדעת כמה היא תקבל,כל מה שמסביב רק עושה לי רע בנושא,אני אוהב ילדים ועם כל הכבוד לצערנו זה מקרה פרטי שלך ,זה גורם לי מפחי נפש הנושא הזה והסרטונים וכו

https://rotter.net/forum/scoops1/567746.shtml

dory38

New member
אתה ממש לא חייב להשתתף בחגיגה

אני בקושי נכנס לפייסבוק שלי, מאז שהקמתי ב-2010. הרשת הפעילה היחידה שלי, חוץ מתפוז (שזה בלוג), הוא הלינקדאין. יש לא מעט כמוני.

גם אני פחות

נכנס מחקתי את אפלקציית חמל נשארתי עם רוטר סקופים! אבל באמת חלאס לשתף כל דבר ובכל ראיון וכו זה מעיק זה גם גורם כעס על אדם וכו אך לא שמר על הילד ועל עצמו...
אולי צריך מגבלות על הרשת והתקשורת כי מה זה יתן לי כל אייטם מהעולם?

dory38

New member
ומי צריך להטיל את המגבלות

לא הייתי רוצה שיהיה פה כמו בסין, שחוסמים שם את רוב הרשתות החברתיות במערב. מי שרוצה וצריך שישתמש, מי שלא שיחיה בלי זה. האם, איך וכמה אתה משתמש, אמור להיות החלטה פרטית שלך.

לדעתי לצמצמם

את אתרי המידע זה מבעס לראות את כולם תקועים בנייד במקום בפנים של האדם!
טלויזיה רק כשצריך אני צופה אין משהו מלהיב שם כבר ..

dory38

New member
מסכים שהשפע עשוי לבלבל

וגם בטלוויזיה, תלוי מה אתה מחפש. יש אכן תקופות שאין מה לראות, ויש תקופות שאני מסנן מרוב שיש דברים איכותיים. ריאליטי, למשל, לא נכלל מעולם בתפריט שלי. עכשיו יש, למשל, את הסדרה שב"ס שהיא נורא מצחיקה. כדאי להציץ. יש לי עוד המלצות, אם תרצה.

shayCn

New member
לקנא זה לא תמיד רע

יצא לרגש הזה תדמית רעה אבל קנאה יכולה גם לגרום לאנשים 'לרצות גם', וכך להניע אותם לעשייה ולצמיחה.
זה עדיף על חוסר מעש, שקיעה בדיכדוך ודיכאון ממחסור בעניין ושעמום שעלולים להוביל לאובדנות.
כל עוד קנאה תחומה במסגרת שברורה לך שלא מובילה לזעם, היא קנאה בריאה וטובה.
תבחר את העולמות שמסקרנים ומגרים אותך לטובה, אתה לא חייב אוטומאטית ללכת לאירועים חברתיים.
הם מבחינתם ימשיכו להזמין אותך, בדר"כ משיקולים ואינטרסים כלכליים.

shayCn

New member
לא כל. מוצרי צריכה בסיסיים הם צרכים חיוניים

חיא2

New member
זו לא כלכלה צרכנית

10 מיני יוגורט עם פירות, זו כלכלה צרכנית.

shayCn

New member
מיני יוגורט זה גם טעים

&nbsp
כלכלה צרכנית זה לקנות מוצרים שאין בהם צורך כמו ארון נעליים שמכיל 50 זוגות או אוסף פילי חרסינה..(אל תשאל, נתקלתי במקרים כאלו)

למעלה