ולי יש כמה שאלות
את טוענת שהבחורה שנישקה את חברתה, נמצאת בקשר חדש אך לכוון חתונתי, מה שלא מנע ממנה (עם הבחור הזה או הקודם) לבגוד בבן זוגה אחרי 4 ימים של הכרות???? האם רק לי משהו מוזר או שמא אני עדיין בג´ט לג? בלי קשר, הבחור השמרן לקה בהלם, ומתוקף שם התואר שבחרת עבורו, הוא מן הסתם באמת שמרן, וכנראה לא ידע עם אילו חברים הוא מסתובב, ואיך ייתכן שחברתו תסכים להיות מנושקת על ידי אישה אחרת (גוועלד, ושוב פעם, גוועלד). את שואלת אם זכותו להעלב/להפגע? זכותו המלאה, וזכותו לקבל תשובות, וזכות חברתו להגן על שם המשחק, על הקטע הרגעי המשעשע, ועל זה שיירגע ומהר. איני יודעת איך הוא אמור לעשות את זה, אבל אם הוא רואה את הנשיקה התמימה והמצחיקה ההיא בתור בגידה, או קיום יחסי מין מחוץ לקשר, הוא או ממש ממש ממש מחפש תירוץ לצאת מהקשר הזה (מה שידענו מראש, כך שאני לא מפגינה יכולות ניבוי עילאיות) או שהוא אידיוט משהו, ועל המנושקת לדעת עם מי יש לה עסק. אם היא רוצה לשכנע אותו שלא היה בנשיקה ולו בכלום, כל שעליה לעשות הוא לנסות להבהיר לו שזה היה שעשוע בלבד, ואם הוא עדיין נשאר בפוצותו, שתקבל את ההחלטה שלה אם להשאר עם בחור חסר הומור, או להשאיר אותו בבערותו האינהרנטית ולהמשיך הלאה. אני באמת לא חושבת שהעניין הזה צריך להיות מנופח מעבר למידה, ואם הוא לא מצליח להתאושש מהטראומה שבצפייה בחברתו מתנשקת עם אישה אחרת, שתאמר לו החברה שכן היה רגש בנשיקה, שהיא אכן מחבבת את חברתה, ואם היתה בפניה הברירה, היא היתה בוחרת בחברה ולא בו. ותרשי לי להאיר, שמי שבעיניו נשיקה סתמית היא מגע מיני ואו קשר אינטימי, הוא בנאדם שלא יעזרו כל שיחות המוטיבציה בעולם, בטמטומו הוא יישאר, ובדד הוא ייוותר.