מה דעתכם?

שאלה יפה שאלת..

לפעמים גם הם לא ממש יודעים לענות עליה.. אבל יש ביניהם איזה חיבור לא ברור. לא הייתי מגדירה את זה אוהבים לסבול.. אבל זה קשר כזה שכשהם בתוכו הם מעורערים בגלל חוסר בטחון עצמי ובקשר, וכשהם מחוצה לו הם רק שואפים לחזור אליו...

גם אני

חשבתי שלפעמים זה מקביל לעניין האשה המוכה.. אולי.. בכל מקרה -הם כן בייעוץ זוגי, אבל נראה שזה א. או לא ממש עוזר ב. או שזה עוזר להם להחליט שלא..כי מאז שהתחילו המריבות רק התגברו... בכל מקרה - אין ספק שיש ביניהם משהו, רק שלא ברור מה בדיוק. גם כשהיועצת ניסתה לשאול שניהם ענו "לא יודע/ת" ואח"כ אמרו - אהבה... אז אולי באמת somtimes love just ain´t enough... מה דעתכם? האם המעבר לגור יחד יוכל לפתור (לכאן או לכאן) או שהוא רק יבלבל אותם יותר? ואגב - בתקופות שהם כן היו פרודים כן היו לשניהם בני/ות זוג אחרים/ות ובכל זאת הם שבו זה לזרועות זו... מוזר, הא?

nutmeg

New member
ואני תוהה

למה אנחנו מתעסקים בזה? זה צרות יד שלישית! אין מספיק צרות יד ראשונה? מה נהיה?

מה דעתכם?

יושבים 4 אנשים בגילאים 25-27, שני זוגות, ומשחקים את המשחק המלווה אותנו מאז הילדות - "אמת או חובה". זוג אחד נפרד וחזר המון פעמים ולכן מעורער בבסיסו ולא ממש בטוח עוד בקשר. הזוג השני רק עכשיו הכיר אבל נורא בטוח באהבתו וכבר מדברים על חתונה. יצא שהבקבוק נפל בין הבנות, והבחורה שבקשר המעורער אמרה לשניה שעליה לעשות מה שהיא רוצה עם מי שהיא רוצה. הבחורה ההיא, מגדירה את עצמה מאוד ליברלית וגם מתנהגת ככה (הכירה את החבר שלה 4 ימים וכבר בגדה בו כי לא יכלה להתאפק מלהתפתות ל"פיתויים חיצוניים" כהגדרתה, אבל זה לא ממין העניין). בכל מקרה - אותה בחורה ליברלית, שהיתה צריכה לעשות מה שהיא רוצה עם מי שהיא רוצה, הלכה דווקא אל הבחורה השניה וצירפתה אותה כדבעי. יש לציין שהבחורה השניה היתה מעט שתויה ונענתה לה למספר שניות. ועכשיו לשאלה - לו אתם הייתם החבר של אותה בחורה "מנושקת" - בתוך הקשר המעורער גם כך, כיצד הייתם מגיבים? (יש לציין למען הפרוטוקול כי לבחורה המנושקת אין כל משיכה מינית לבנות מינה...)

maayan15

New member
אמ....

אני חושבת שזה לא אשמתה של זאת שנושקה...למרות שלדעתי היא לא הייתה צריכה להמשיך את הנשיקה, אני חושבת שהחיים ממשיכים כרגיל...בסה"כ, היא לא עשתה שום דבר רע!

d@r121

New member
ת´אמת

צוחק צחוק גדול אומר את המשפט: איתי היא לא מתנשקת ככה ושוכח מזה ממש לא עניין גדול לעשות מזה... נ.ב קבלי אמוטיקן ככה על חשבוני
דמי כניסה וטיפול בסך 100.33 ש"ח נא להשאיר בקופה

תודה על האמוטיקון הכסף מייד מגיע

ולעניין - לפי התגובות הראשונות יוצא, כי הבנאדם הוא שמרן ביותר.. הוא פשוט התחרפן ולא מצליח להבין איך אפשר לקיים מגע כלשהו ללא רגש. לא עזר לה כמה ניסתה לשכנעו כי מדובר רק במשחק וכי אין לה משיכה לנשים בכלל.. הוא לא מצליח להבין וזה הורס אותו. אבל ממש. הוא טוען שמגע (בפרט סקס, אבל גם מגע אינטימי כלשהו)הוא דבר קדוש כמעט, ושאין לחלוק איתו עם עוד גורמים מחוץ לקשר.. המממ... מה אתם אומרים על זה?

yulinka

New member
נישקתי בחורה../images/Emo9.gif

מכירה את השיר ?:) לדעתי את צריכה להשמיע לו אותו :) אתה יודע שאני זאת בשבילך <אתה> אתמו בערב נישקתי בחורה... ולסיכום.... לא מכירה בן אחד שלא הי שמח לראות את החברה שלו מתנשקת עם בחורה אחרת הבחורצ´יק הזה שאת מדברת עליו נשמע לי מאוד מוזר :)

ולי יש כמה שאלות

את טוענת שהבחורה שנישקה את חברתה, נמצאת בקשר חדש אך לכוון חתונתי, מה שלא מנע ממנה (עם הבחור הזה או הקודם) לבגוד בבן זוגה אחרי 4 ימים של הכרות???? האם רק לי משהו מוזר או שמא אני עדיין בג´ט לג? בלי קשר, הבחור השמרן לקה בהלם, ומתוקף שם התואר שבחרת עבורו, הוא מן הסתם באמת שמרן, וכנראה לא ידע עם אילו חברים הוא מסתובב, ואיך ייתכן שחברתו תסכים להיות מנושקת על ידי אישה אחרת (גוועלד, ושוב פעם, גוועלד). את שואלת אם זכותו להעלב/להפגע? זכותו המלאה, וזכותו לקבל תשובות, וזכות חברתו להגן על שם המשחק, על הקטע הרגעי המשעשע, ועל זה שיירגע ומהר. איני יודעת איך הוא אמור לעשות את זה, אבל אם הוא רואה את הנשיקה התמימה והמצחיקה ההיא בתור בגידה, או קיום יחסי מין מחוץ לקשר, הוא או ממש ממש ממש מחפש תירוץ לצאת מהקשר הזה (מה שידענו מראש, כך שאני לא מפגינה יכולות ניבוי עילאיות) או שהוא אידיוט משהו, ועל המנושקת לדעת עם מי יש לה עסק. אם היא רוצה לשכנע אותו שלא היה בנשיקה ולו בכלום, כל שעליה לעשות הוא לנסות להבהיר לו שזה היה שעשוע בלבד, ואם הוא עדיין נשאר בפוצותו, שתקבל את ההחלטה שלה אם להשאר עם בחור חסר הומור, או להשאיר אותו בבערותו האינהרנטית ולהמשיך הלאה. אני באמת לא חושבת שהעניין הזה צריך להיות מנופח מעבר למידה, ואם הוא לא מצליח להתאושש מהטראומה שבצפייה בחברתו מתנשקת עם אישה אחרת, שתאמר לו החברה שכן היה רגש בנשיקה, שהיא אכן מחבבת את חברתה, ואם היתה בפניה הברירה, היא היתה בוחרת בחברה ולא בו. ותרשי לי להאיר, שמי שבעיניו נשיקה סתמית היא מגע מיני ואו קשר אינטימי, הוא בנאדם שלא יעזרו כל שיחות המוטיבציה בעולם, בטמטומו הוא יישאר, ובדד הוא ייוותר.

תשובות...

1. קודם כל יש להבהיר ששתי הבחורות אינן חברות כלל. הן נפגשו לראשונה אך באותו ערב. הזוג והחבר שלה מכירים מימים ימימה והיא היתה לצורך הענין רק "נספחת" שהצליחה להוביל את הערב, אולי בזכות או בגלל, תחליטו אתם, הליברליות המופגנת שלה. 2. היא אכן בגדה בבן זוגה כבר ביום השני להכרותם, כי היא מתפתה לפיתויים חיצוניים כהגדרתה. ולא אפי, זה לא מוזר רק לך, אבל החבר מקבל אותה בזרועות פתוחות כי הוא, כדבריו, רוצה להתחתן איתה ומאוהב בה עד עמקי נשמתו. 3. הבחור השמרן טוען, כי בגלל אהבתו הרבה לחברתו מאוד קשה לו לקבל את העובדה שהיא התנשקה עם מישהו/י אחר/ת. הוא רואה קשר זוגי כקשר בלעדי, שיש דברים שעושים רק עם בן הזוג. הוא אומר שאין לו שום בעיה שחברתו תהא משוחררת וליברלית ככל שתהיה - אבל איתו, לא עם אחרים. ככה הוא מסביר את זה, ולי זה נשמע לפעמים הגיוני ולפעמים לא. אני מבינה את השקפתו, אך לא מבינה איך הוא עושה מזה כזה עניין. יש לציין גם, כי הוא לא אמר שיעזוב את הקשר בגלל זה, הוא "רק" עושה לחברתו את המוות כדי, לדבריו, שתבין מה הוא אומר ולמה הוא מתכוון. עכשיו זה נשמע יותר טוב? אני אישית לא בטוחה. ואתם?

dana2909

New member
הכל התחיל מנשיקה קטנה?

קודם כל, אותה מנשקת נשמעת לי טיפוס אמיתי. פרועה כזו, שמנסה בכוח למשוך את תשומת הלב של חבר שלה ואולי אף את תשומת הלב של הבחור השני. אני חושבת שחלק מה"מוות" שאותו שמרן עושה לחברה שלו, זה כתוצאה מהענין שהוא לא בוטח בה והוא לא בוטח במערכת היחסים בינהם. אני לא כל כך יודעת איך אותה מנושקת הגיבה (נאמר יום אחרי, כשדיברו על זה, האם היתה התגוננות, או התבדחות על המקרה), אבל זה נשמע לי קצת כמו תירוץ. הם נפרדו וחזרו מספר פעמים לפי מה שסיפרת, ואני מסכימה שזה בסיס ממש מעורער לבנות מערכת יחסים. נראה לי שיש דברים מעבר לאותה נשיקה. למרות שאני מודעת לזה שיש גברים שחוששים לגלות יום אחד שחברה שלהם לסבית, שוב, זה מתנקז למידת הבטחון שיש לבחור בחברה שלו. אני מניחה שזו לא לחלוטין אשמתו, אבל אם הזוג רוצה להמשיך בזוגיותו, הם יהיו חייבים לעבוד חזק על הקטע הזה. בלי לעשות אחד לשני את המוות על דברים שהם כל כך שוליים..

לפי מה שאני יודעת

הם מנסים לעבוד על הקשר, אבל כל פעם קורה עוד משהו שמערער להם את הבטחון אחד בשני. הם כבר חושבים לעבור לגור ביחד, כדי שלפחות בעית המרחק תצטמצם (הם גרים בשתי ערים שונות ולפעמים המרחק הפיזי יוצר גם מרחק מנטלי) ואז הם יבדקו איך הלגור ביחד משפיע עליהם. המנושקת הגיבה לדבריו בטענה שזה היה רק משחק ולא היתה לזה שום משמעות - התגוננות - שנבעה גם מהרצון להרגיע אותו וגם מכך שהיא הבינה מה פגע בו כל כך, עד כמה חשובה לו אותה בלעדיות בקשר. זה מוגזם מצדה להגיב ככה?

אפרתש

New member
קול השמרנות:

איזה כיף לכם שאחרי כל התגובות שלכם, מגיעה אני השמרנית - אני הייתי מרגישה מאד מאד לא נוח אם הייתי רואה את בן זוגי מקבל צרפתיה ממישהו. לא הייתי חושדת בו שהוא הומו, אבל לא ממש הייתי רוצה שהוא ייפגש יותר עם הנשקן. ולמרות המיתוס הידוע שגברים רוצים לראות את בנות זוגם עם אישה אחרת - לא כל הגברים כאלה. (מכירים רוס מ"חברים"? אני מכירה מישהו שזה קרה לו בחיים. המחשבה על זה שזוגתו הנוכחית תהיה עם אישה אחרת גורמת לו רק לרצות להקיא ו/או לבכות). לפעמים יש רגשות שגוברים על מחשבות. ויש דברים שעושים לנו רע, גם אם הראש אומר שאין מה לדאוג או לכעוס. אז אנא, אל תקראו לי מטומטמת (כמו שאפי רמזה בתגובתה שזו דעתה על הבחור השמרן). גם לנו השמרנים יש חיים ...

כלל לא טענתי שהוא מטומטם

משום שכך נולד, אלא שבעיני, להרוס קשר (שגם ככה, נאמר לנו, לא יציב כל כך) בגלל נשיקה תמימה וקלילה תוך כדי משחק - זהו הטמטום.

למעלה