מה דעתכם??

יוסי®

New member
יש גברים שנראים כאילו הם תמיד

בהריון.....

Sefy

New member
!Heaven´s Forbid

!I know some girls hate guys, but come on, there´s a limit I don´t know which Masochistic Guy would want to go through giving birth, it´s a fact that women are much stronger then men will ever be when it comes to pain endurance, it´s what nature made us, going against it, and I don´t even want to know about the consequences that will happen

מי שהיה האהבה הראשונה שלי

תמיד היה אומר לי, כשהיינו מדברים על הנושא (גיל 16), שזה פלא כל כך גדול ללדת ושהוא מקנא ביכולת המופלאה הזו של נשים. (לא נראה לי שהוא מקנא אבל בכל מה שכרוך בכך...
)

moti80

New member
בנוגע לכאבי הלידה...

האכבים, הם פועל יוצא של הזדקפות האדם... מבנה האגן כמו גם הזוית שלו והלחצים המופעלים על עמוד השדרה בתהליך הלידה דיי יחודיים לאדם בקבוצה לה הוא משתיך. אצל הקופים הלידה עצמה היא קלה בהרבה ואצל בעלי חיים אחרים פעמים רבות אנחנו רואים כי הלידה היא ממש עניין רגעי ו"קליל" קחו למשל ג´ירפה שיולדת. היא יולדת בהליכה ממש! הג´ירפה הצעירה נופלת מבין רגליה ותוך כמה דקות אפילו מסוגלת לקום וללכת אחרי האם - מה ששונה מאוד אדל בני האדם, שלוולדות שלהם לוקח לעיתים יותר משנה להתחיל ללכת (אבל זה כבר נושא אחר באבולוציית האדם... ). מ...שזה לא יראה לכן לא קשור לנושא השרשור - אבל פשוט, לידה זה נושא מורכב שברובו ככולו עוסק בהתפתחות אבולוציונית של זן מסויים שהתפתח לצורת רבייה מסויימת כמו גם צורת לידה מסויימת. וחשוב להבין את הדברים האלו. ד"א, ממשלת ארה"ב הציעה פרס נכבד לגבר שיצליח ללדת. ושימו לב, הפרס ינתן לגבר - ולא לחברת הנדסת ביוטכנולוגיה או כל מעבדת פריות שתביא אותו לכך... כדאי לכם לנסות

Sefy

New member
...For a strange reason

!I Think i´ll pass the reward and let someone else try

einaty26

New member
מקנאים ביכולת יצירת החיים

אני מושה ומתוודה לאחר שביררתי עם עצמי מקרוב ודי הרבה זמן את הסוגייה אכן יש אמת בדעות של גברים על כך שאנו כנשים ניחנו ביכולת דימופלאה שנקראת הענקת חיים ויצירתם. אך כל פעם שגבר מקנא בי על היכולת הזו אני חושבת ועם היכולת באה האחריות והבגרות הנפשית והיכולת הכספית שצריך כדי לגדל ילדים, שזהו הבגרות והאחריות לא באה בטבעיות, צריך להיות אנשים בוגרים נפשית כדי לגדל ילדים, ולא סתם כי מתחשק להביא אדם לעולם. ילד זה אחריות וגם הנאה אבל זו אחריות ומחויבות ואני יודעת שכדי לתת הכל לילד שלי לכשיהיה לי אחת או אחד כזה אני צריכה גםפרטנר שיהיה אחראי ובוגר ולכן בשביל זה צריך לחפש טוב טוב. אז מעבר לרעיון שנשמע לי די פנטזיה של גברים שיילדו חשוב לזכור שלגבר ולאשיה יש אחריו תשווה על הרך הנולד. ושוב אני מדברת במישור היותר עקרוני- פילוסופי על זוגיות והורות כי מה לעשות ולשלב הזה עוד לא הגעתי בפרקטיקה.

moti80

New member
זה לא אפשרי והגיוני מהרבה סיבות

קודם כל, יש את העניין הפזיולוגי שלא מאפשר לגבר ללדת - לא מדובר כאן רק ברחם... מדובר במכלול נרחב של איברים ומערכות שבעזרתן מתפתח התינוק. בנוסף, מבנה הגוף של האישה שונה מאוד ממבנה הגוף של הגב ולו אם נסתכל רק על ההיבט של לידה. צריכים להבין את השינויים שעבר האגן של האישה בתהליך ההזדקפות שמאפשר לה בכלל לגדל בתוכה עובר וללדת אותו. בנוגע ל"אמיפה התינוק יצא" - אז כמובן שהוא יצא בניתוח קיסרי - לא זו הבעיה... הבעיה היא מורכבת הרבה יותר. לדעתי, מדובר גם ביותר מ"סתם" הבדלים פזיולוגיים...מדובר ביכולות נפשיות - בחוסן מאוד גבוהה שיש לנשים. טוב, זה קשה להסביר את ההבדלים בין גברים ונשים ואפשר להתווכח על זה שעות ולהביא דוגמאות לכאן ולכאן... מה שבטוח הוא ששום זן של בעלי חיים לא איפשר זכר ללדת! ואם כבר הזכר הוא שמטיל את הביצים (שזו הדוגמה היחידה שיש לזכר שהצאצאים יוצאים ממנו ממש) אז הוא עובר שינוי מין מזכר לנקבה - מדובר בסוג מסויים של דו חיים... סתם הערה "קטנה" - אם תשימו לב, אז מתרחשת מול עיניינו התפתחות אבולוציונית גדולת משמעות שאני לא יודע עד כמה אתם שמים לב אליה - אבל, אוכלוסיית הנשים בעולם גדלה והולכת משנה לשנה. המחקרים האחרונים מוחיכים כי כ 65 אוחוזים מאוכלוסיית העולם היא נשים - וממשיכה לגדול :) תאוריות אבולוציוניות רבות תומכות בגישה כי ה"חזק" שורד. לא מדובר כאן דווקא על חוזק פיזי - כי אם על חוזק אבולוציוני - יתרון התפתחותי של זן מסויים. מ...אולי נשים הן התפתחות טובה יותר של הזן האנושי??? תחשבו על זה....

Sefy

New member
../images/Emo8.gif !I Was gonna say that

By the way, the Sea Horse is the ONLY animal known that the male gives
birth and has the same process as the human female including labor

moti80

New member
סוסון הים הוא הרמהפרוטידי

מה שאומר שזו חיה שיש לה גם אשכים וגם שחלות ביחד. יש קבוצות בכלי חיים, כמו למשל, הידרות, תולעים שטוחות, שלשולים וחלזונות (כולם חסרי חוליות - ובטוח שלא בעלי דם חם או יונקים - כמו האדם) אשר בגוף כל פרט הנמנה עימן יש אשכים ושחלות גם יחד. חלקם יכולים להפרות את עצמם - אבל רובם, בכדי ליצור גיוון גנטי מזדווגים עם פרטים אחרים מאותו המין. אצל רוב בעלי החיים, פרט לאות הקבוצה המיוחדת והשונה (שגם לבסוף מתרבה מזיווג של זכר ונקבה) יש איבר מין או זיכרי או נקבי והנקבה היא שמטילה את הביצים, משריצה, או יולדת.

הליויתן

New member
אמת ויציב,אבל הוא לא מטיל אותן

הנקבה יוצרת ומטילה אותן לתוך הכיס שלו,כך שלמעשה הוא רק ביביסיטר יש גם כמה מיני אמנונים(דגים)שבהם הזכר שומר את הביצים ואחכ את הדגיגונים בתוך פיו

einaty26

New member
הלוואי כמו שאומר בועז שרעבי

הלוואי וגברים יוכל ולהיות בהיריון ולא רק נשים, שהילדים יהיהו תענוג משותף מההתחלה.

Liroy25

New member
ממש לא!!

אין סיכוי שמישהו יוציא לי משהו בגודל של קופסת נעליים מידה 45 מהתחת! או מכל איבר אחר בגוף!! כן זה פתרון נהדר עבורנו מצד אחד, מצד שני - אני מעדיף לאמץ.

למעלה