מה דעתכם??

ליאן.

New member
מה דעתכם??

זה העתיד שלנו או רק הדימיון?. האם יש סיכוי שבעתיד הגברים יהיו אלו שישאו את העובר (ברחם!?) 9 חודשים ויחוו לידה? האם תרצו בכך, אתם הגברים? האם הנשים תרצנה בכך?.
האם זהו הפיתרון המושלם עבור הרווקים המושבעים (או גייז) להבאת דור ההמשך? (ותודה לאלון על התמונה
)

עדנה2

New member
../images/Emo70.gifבאמת הלוויא../images/Emo70.gif

כמחצית השעה לא פסק בי הצחוק
ואללה שאלה טובה

roee

New member
בינינו בנות

אתן יודעות שזה לא מציאותי. סתכלו על הגבר הזה - הוא פשוט ניראה שבור מבפנים [וגם לא ברור מאיפה התינור המכוער הזה יצא - מהתחת?] חוץ מזה שאין שום דבר סקסי בגבר ככה [שלא כמו אישה]. הכי חשוב - סתכלו על התינוק איזה מכוער הוא [ויש לו צבע קצת לא טיבעי]. בקשר להנקה - זה לא סתם שאין לכן שערות על הפיטמות

נעמה007

New member
שערות על הפיטמות

להרבה מאד נשים יש שערות על הפיטמות. אנחנו פשוט מורידות אותן. מצטערת לאכזב, אבל זו האמת.

roee

New member
../images/Emo153.gifלא לאלה שאני יוצא איתן../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

girl111

New member
מה? ../images/Emo6.gif באמת?

אני אישה ואין לי? משהו אצלי לא בסדר? LOL

אוי ואבוי זה ניראה נורא.

בטח שאני נגד זה שגבר יהיה בהריון . הבעל של אחותי אפילו מיתקשה לשמור על הילדה היא כמעט נפלה מהחלון לפני כמה חודשים הוא מעשן לו סיגרי עם קפה , והילדה? מה אכפת לו בכלל אז אם אתם מדברים על לידה? אני מוכנה להתערב שלגברים אין כוח סבל בשביל הריון בחילות ובטח שלא בשביל צירי לידה.

ליאן.

New member
עצוב מאוד מה שאת מספרת..

אך חשוב לדעת כי הזנחה/התעללות בילדים זה לאו דווקא דבר המאפיין את המין הגברי. יש אבות נפלאים ונשים המתנהגות בצורה כזו כלפי ילדיהם.

למעלה