מה דעתכם

טרול? אין לי מושג מה הפירוש של המילה הזו

אבל מה שתגידי. סבבה, לא נעלבת. לא שאכפת לי יותר מדי.

בהכי גס שלי?

טרול זה אחד ממורמר שאין לו סקס, שבא להציף את הפורום ולזיין תשכל עם הדעות ההזויות שלו תקופה מסויימת, אפחד לא סובל אותו אבל כולם מתייחסים אליו ובאותה נשימה, מתים שתלך כבר
זה טרול.

לא באמת ביקשתי שתסבירי, אבל ניחא..

נראה שאת להוטה להידבק אלי, למרות הרמזים שלי

לגבי ההסבר עצמו:
הגסות היא לא הבעיה.
אלא שזה פשוט אוסף של הבלים שאין להם משמעות - מה את יודעת עלי ועל הסקס שיש לי או אין לי, וגם אם נניח שלא היה לי בכלל, איך זה קשור למרמור? או ל"דעות" כאלה או אחרות? (הגם שיחסי מין נשענים על יצר מאוד חזק, הם עדיין אספקט שולי למדי בחיים, וזה מאוד עצוב בעיני להיווכח איזו משמעות דתית כמעט האספסוף מייחס לו כיום)
בקיצור גיבוב מילים ילדותי וריק לגמרי שאין טעם להתייחס אליו וכל מה שאפשר להבין ממנו הוא: "אוגה בוגה, אני שונאת אותך כי העלבת אותי"
בסדר, אני אחיה עם זה.
מעולם לא טענתי שאני כותב פה בשביל למצוא חברים.

אז למה אתה מתייחס בכל זאת?

אין שום קשר בין הדברים

אישה יכולה להיות אמא למופת, ליידי מגונדרת וזונה במיטה (סליחה על הניסוח) באותה נשימה.

אם זה לא ברור לך מאליו, תחשבי על מישהו שבעיסוקו הוא מתאגרף אגרסיבי, אבל מגדל את הילד\ה שלו בעדינות ואבהות למופת. פה הרי את לא רואה סתירה, נכון? הגיוני לחלוטין שבסיטואציה אחת הוא יתנהג באופן אחד ובסיטואציה שניה יתנהג אחרת ובשתיהן יש משהו פנימי שמניע אותו לזה, תושקה, רצון או אופי שכזה.
גם פה - אות והדבר.
מי שלוקח את הדברים דווקא לכיוון כזה - יש לו בעיה עקרונית עם להבין איך העולם סביבו עובד.
שיהיה סקס אגרסיבי וכיף

אגב, אני מעדיף שהאשה שאבלה איתה את חיי תהיה "זונה במיטה", כי זה תענוג שאני לא יכול לוותר עליו. ואף לרגע זה לא יוריד מההערכה שלי כלפיה לשום הקשר ודבר אחר.

אגב, הערה שחשבתי עליה לאחר הכתיבה

אם מישהו (או מישהי) לוקחים את זה רק לכיוון מיני כאשר הכיוון המקורי היה רציני - אז שווה לשקול האם כדאי ללכת בשביל הזה.
אם מבחינתך זה היה סקס וכיף נטו מהתחלה - אז לא באמת לא משנה, נכון?

DoubleInfinity

New member
אמממ

פשוט נפרד ממני מישהו שיצאתי איתו,
שזה סבבה לגמרי

&nbsp
אבל פשוט פתאום יש לי מן הרגשה כזו שאולי נפתחתי מינית יותר מדי... פשוט גם עם האקס שלי שהייתי איתו כמה שנים לא נפתחתי בצורה כזו, ופתאום מגיע מישהו ותוך חודשים אני נפתחת בצורה כזו וזה היה לי מוזר (נראה היה שהוא ממש בעניין וזרם בהכל ונהנה כמוני, לפעמים אולי הרגיש שהוא צריך לעמוד בקצב
)
&nbsp
אז חשבתי שאולי זה מנע מאיתנו להיפתח אחד לשניה גם בצורה אחרת ויותר רגשית... שאולי אם אני רוצה להוביל משהו לכיוון קצת יותר רציני (כמו במקרה הזה) אני צריכה להאט את הקצב, אני באמת לא יודעת
&nbsp
בכל מקרה ממש נהניתי איתו וזה מה שחשוב,
אבל זה סתם התהיות של 'למה זה נגמר'...
אני לא יוצאת הרבה לדייטים, ולא היו לי הרבה קשרים... אז טבעי אולי שזה יעבור לי בראש

בהרבה מקרים המניעים נותרים נחבאים

ואנשים חלשים מדי מכדי להודות בהם. יכול להיות שבסופו של יום זה בדיוק מה שהוא חיפש ושם נגמר.
כל עוד נהנית והפקת משהו מהקשר ולא נפגעת - זה בסדר. במיוחד אם את רק בת 20 - יש לך הרבה לפנייך.
&nbsp
עצה שלי - אל תנסי לנתח מה בסדר ומה לא בסדר, על מה ולמה. תנסי רק לחשוב האם יש משהו שאת הרגשת לא טוב או לא נוח, משהו שקשור בך או בו - שלא תרצי שיחזור בקשרים עתידיים. בנוסף, תחשבי מה כן היה טוב, שכן היית רוצה שיהיה בקשרים עתידיים.
זו הצידה שאת צריכה לקחת איתך להמשך. ככה תדעי יותר מה את כן רוצה ומה את לא רוצה - ויהיה לך קל יותר לזהות את זה בשלבים מוקדמים יותר של קשרים עתידיים.
&nbsp
מסע נעים!

A לוןA

New member
התאמה מינית

כמו התאמה שיכלית ומנטלית, היא חשובה מאוד.
מי שמגביל אותך מינית הוא כנראה לא הפרטנר הנכון בשבילך.
ומי שחושב שאישה שנהנית ממיניותה, פתוחה ומשתפת בפנטזיות שלה - זה אומר שהיא טובה רק למין- אז אולי טוב שהלך.
&nbsp
נקודה למחשבה.

למעלה