מה דעתכם?

מה דעתכם?

האם דבריו של אביב גפן באודישן של גילי ארגוב היו לעניין? או שהוא הגזים?

מלח גס

New member
תגובה לאביב גפן:

אני מודה שלי מאוד מפריע שיש כמויות של שירים המוניים וממוסחרים שדומים יותר מדי אחד לשני , וכל הזמן מוציאים עוד ועוד מאותם שירים ובמהירות מטורפת כמו מפעל ייצור. לי אישית הם מנפחים את המוח ונמאס מהם. לצערי יש הרבה שירים כאלה מתוך "המוזיקה מזרחית" כי הם פופולאריים.

אביב יוצא בהכללה, ,הוא יוצא נגד כל השירים וכל שהזמרים לאחר התקופה של זוהר ארגוב. כאילו נעלמו כל השירים האיכותיים המזרחיים עם השנים. אין גבול לבורות ובאחת התוכניות אף אמר על עמיר בניון האיכותי והמוערך שהוא משעמם מתוך התנשאות ופלצנות. לא מדובר רק במוזיקה מזרחית הוא גם אמר על שיר יפה של מירי מסיקה שהוא שיר מת ומשמים. (עונה קודמת)

לי יותר מפריע שגפן מנסה לעשות רושם ודווין על ידי התנשאות על אחרים מאשר זמר שיכול להרשות לעצמו פאררי בשביל הדווין. אז לפני שגפן דורש מאחרים לשמור על צניעות שידרוש מעצמו לצניעות.

זו דעתי

הוא התרעם על כך שהם צועקים קיפוח, ונוהגים במכוניות יוקרה. שרית ניסתה להגיד לו ואני לגמרי מסכימה איתה שכל אחד זכאי לעשות בכסף שלו מה שהוא רוצה, אם לקנות מכוניות יוקרה, בגדים וכל מה שבא.
לא חושבת שבתקופה של זוהר ארגוב הכל היה מדהים והיום הכל לא. אז היו שירים טובים, וגם היום יש כאלה

למעלה