מה דעתכם

allafish

New member
זה שווה כל גרוש

טוב שהם לא אומרים את דעתם טלפונית, כי זה ממש לא מקצועי.
נכון שהם לא זולים, אבל הם שווים כל גרוש. חוץ מזה אם האבחון ימצא שהילד על הרצף האוטיסטי הילד יהיה זכאי לקבל טיפול במילמן ואז חלק מסכום האבחון יוחזר לכם.
דעתי האישית-זאת סיבה טובה לקחת הלוואה מבני משפחה או מבנק כי כל עוד שאין אבחון אי אפשר לטפל בילד בצורה שמתאימה לו ולקדם אותו כמו שצריך.

dina199

New member

dina199

New member
לדעתי כדאי גם איבחון

מקצועי שעולה הון תועפות אצל מומחה לספקטרום (אני בעיד רופאים יותר מפסיכולוגים).
יש לך מספיק 'סימנים אדומים' ואת צריכה אבחנה מדוייקת.

naomami

New member
לאבחן מהר- עוד מעט ועדות השמה

כדאי שיהיה אבחון לקראת מרץ, הכי מאוחר אפריל, כדי להגיע לועדת השמה לקראת שנה הבאה. אם אכן אוטיזם (ויש סיבות לחשוב שכן), הקצבה שתקבלו תעזור לכם בטיפולים. אם לא תספיקו לאבחן עד מרץ, כדאי לשלוח את האבחון שכבר יש לכם לועדת השמה, לפחות לקבל גן טיפולי, אם אם לא לאוטיסטים, הילד יקבל טיפול יותר מקיף מאשר בגן רגיל.

dorit73

New member
תתקשרי עוד היום למרפאת בריאות הנפש לילד ולנוע

ולנוער בבית חולים זיו בצפת. את לא צריכה שום הפנייה וזה בחינם. כל מה שכתבת כאן תגידי להם. ד״ר פרבשטיין היא מנהלת המכון, והייתי סמכת בעיניים עצומות על כל מה שהיא תגיד לך. התורים לשם קצת ארוכים, אבל אולי הם יקדימו לך בגלל הגיל של הילד . תנסי, אולי תצליחי.
[URL]http://www.ziv.org.il/?CategoryID=2393&ArticleID=4[/URL]113

dorit73

New member
הנה מספרי הטלפון שלהם:

04-6827080 04-6828086 . נראה לי שהקישור למעלה לא עובד.

תודה לכולם

קודם כל ברצוני רוצה לומר לכם תודה על הייעוץ וההכוונה, אני חושבת שלמרות הכל אלך למילמן לאבחון, אבל עוד דבר קטן הילד כל כך מבלבל לפעמים נראה שהכל תקין ולפעמים יש בדרים שממש לא תקינים אני כ"כ בדילמה... בעלי לא כל כך תומך... כי כבר עשיתי אבחון אחד CRAS שבו יצאה תוצאה של 28 שבעצם מ 30 זה נחשב לאוטיזם... אני ממש לא יודעת מה לעשות ) :

dina199

New member
לאבחן.

אי אפשר לעשות את זה לבד.
וזה שהבעל לא תומך זו תופעה מוכרת.
תעשי מה שאת חושבת לנכון לעשות.

בית חולים צפת

דיברתי איתם ולצערי אמרו בערך שלושה חוד אין בכלל התחשבות בגיל הילד ובדחיפות לקראת וועדות השמה

dina199

New member
תקבעי תור בכמה מקומות.

התורים תמיד ארוכים , אבל תמיד יש סיכוי שמישהוא יבטל.
גם התור הכי ארוך מגיע בסוף

למעלה