מה דעתכם??

^hunter^

New member
מי חושב שצריך להגיב לזה ?? ../images/Emo13.gif

אני אענה בתשובה של פיקארד (אבל שכחתי מי שאל ואני בטח אעוות את התשובה אז קדימה תתקנו) כשהוא אמר שימשיכו לבנות עוד ספינות שישאו את השם אנטרפרייז עד שיגמרו כל האותיות. (ואז אולי יהיה AA,AB וכו´
)

אם אני לא טועה

זה ב- First Contact כשמחליטים לפוצץ את האנטרפרייז עם כל הבורג שעליה. Beverly: So this is the end of the Enterprise E Picard: We barely knew her Beverly: Think they´ll build another one? Picard: Plenty of letters left in the alphabet

Bajoran Preist

New member
אתה טועה... ../images/Emo13.gif

זה בג´נרשיינס, בסוף הסרט אחרי שהאנטרפרייז מושמדת, רייקי אומר לפיקארד: תמיד חשבתי שאגיע לכיסא הזה יום אחד"(מתייחס לכיסא הקפטן, ואז פיקארד עונה לו...

Bajoran Preist

New member
ממממ...damn...

אולי בשני הסרטים?.. כי אני זוכר את זה בג´נרשיינס... אההה, יכול להיות שבג´נריישנס הוא רק אומר לרייקר- "אני משער שזאת לא הספינה האחרונה בשם אנטרפרייז", או משהו כזה. טעות שלי.

כל עוד כסף יזרום לקופה

הם ימשיכו וימשיכו והסדרות יתחילו לחזור על עצמן ולרדת ברמתם עד שכולם ישנאו את סטאר -טרק, ואז אולי הם יחשבו לפרוש בשיא ולהרוויח כסף רק משידורים חוזרים. אבל אולי אני סתם פסימית

Esmena

New member
מה פתאום?

הרי היו לנו שני עידנים מוצלחים של סדרות המשודרות זו בצד זו?

The Traveller

New member
שני עידנים????

רק DS9 שודרה במקביל. היא התחילה שנתיים במקביל לדור הבא והמשיכה במקביל לוויאג´ר. לא היתה עוד סידרה ששודרה במקביל, לכן לא הייתי מגדיר את זה כשני עידנים.

bewiched

New member
כודם ניתקדם ונראה מה קורה

עם אנטרפריז, לאט לאט,אנחנו רק בעונה השניה עכשיו,לא?

למעלה