Peeper Again?
א אפרת ס New member 28/9/02 #23 הבנתי שזה ציטוט זה הציטוט המלא, נכון? פשוט השלמתי לך אותו Wizard: Oh, you´re the touchy one aren´t you? I´ve heard about you peeper? Piper: Piper.
הבנתי שזה ציטוט זה הציטוט המלא, נכון? פשוט השלמתי לך אותו Wizard: Oh, you´re the touchy one aren´t you? I´ve heard about you peeper? Piper: Piper.
C cutie pooh New member 28/9/02 #29 כן, זו אליסה מילאנו - פיבי... ועכשיו תור אפרת לשים עיוות, רק אם את יכולה, אפרת, תשרשרי את העיוות להודעה הראשונה וככה זה יצא כאילו שירשור חדש אבל למעשה ז עדיין השירשור הזה ויהיה טיפה יותר מסודר
כן, זו אליסה מילאנו - פיבי... ועכשיו תור אפרת לשים עיוות, רק אם את יכולה, אפרת, תשרשרי את העיוות להודעה הראשונה וככה זה יצא כאילו שירשור חדש אבל למעשה ז עדיין השירשור הזה ויהיה טיפה יותר מסודר
C cutie pooh New member 28/9/02 #26 ובדרך אני אנצל קצת השירשור כי אני לא יודעת איפה לחבר את זה וחבל סתם לפתוח הודעה חדשה... הייתי בפורום של הדוליז ומצאתי בובות מכושפות
ובדרך אני אנצל קצת השירשור כי אני לא יודעת איפה לחבר את זה וחבל סתם לפתוח הודעה חדשה... הייתי בפורום של הדוליז ומצאתי בובות מכושפות
C cutie pooh New member 28/9/02 #30 והופה, השירשור עולה למעללללה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ולהודעה הזו, אפרת תשרשר וככה יהיה יותר טוב
והופה, השירשור עולה למעללללה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ולהודעה הזו, אפרת תשרשר וככה יהיה יותר טוב
א אפרת ס New member 28/9/02 #34 כן את צריכה אישור?... תשימי תמונה חדשה, ויש לי שאלה, אפשר לשים גם תמונות של אנשים שהם לא דמויות ראשיות או של דמויות שהיו רק פרק אחד בסדרה?
כן את צריכה אישור?... תשימי תמונה חדשה, ויש לי שאלה, אפשר לשים גם תמונות של אנשים שהם לא דמויות ראשיות או של דמויות שהיו רק פרק אחד בסדרה?
C Charmed by love New member 28/9/02 #40 נכון... הדברים שאני עושה הם קלים בג לל שזה בפוטושופ... אני רוצה למצוא תוכנה אחרת אבל.. לא ממש יוצא לי לחפש כי אין לי זמן...
נכון... הדברים שאני עושה הם קלים בג לל שזה בפוטושופ... אני רוצה למצוא תוכנה אחרת אבל.. לא ממש יוצא לי לחפש כי אין לי זמן...