mozart0702
New member
מה דעתכם ??
היי לכולם
אנחנו כבר מעל 5 שנים ביחד...
אנחנו ניגודים ...אני יותר שקט והיא יותר פלפל...
לפעמים קורה שאני לא עומד על שלי מספיק אולי ...
אנחנו עומדים להתחתן .
לצערי הרב, היחסים בין אימי לאישתי לעתיד. לא משהו ...
מרגיש כל הזמן יש תחרות ביניהן ...קנאה..
גם אישתי לעתיד לא מסתירה שהיא לא סובלת את אימי... ואימי משתדלת לחבב אותה אבל לפעמים יש ויכוחים
פליטות פה שלא במקום ואז התנצלויות ...
אני יודע שאמא שלי יותר הבעיה..כי מתערבת לי בחיים יותר מידי .. ( גם כי עוזרת לי מבחינה כלכלית לפעמים ובחתונה והמשפחה השנייה לא ) .
זה משגע אותי השנאה ביניהם ...הרבה פעמים אני מנסה לגשר ביניהם...יש רגיעה יחסית ואז פתאום אישתי לעתיד לא מרוצה ממשהו שאמא שלי אמרה ולהיפך ..
בגלל שאני יותר שקט ופחות דומנינטי... המשפחה שלי חושבת לפעמים שאני קצת נבלע בקשר..
ייתכן שיש בזה קצת צדק..אבל לא תמיד אני יכול להראות בכל מצב נתון שגם לי יש הרבה מילה בקשר הזה...
האם מישהו היה או נמצא במצב נתון ?
שפתאום לפני חתונה צצות שאלות כאלה? לגבי הזוגיות שלו? לגבי היחסים בין המשפחות ובעיקר כלה-חמה..
היי לכולם
אנחנו כבר מעל 5 שנים ביחד...
אנחנו ניגודים ...אני יותר שקט והיא יותר פלפל...
לפעמים קורה שאני לא עומד על שלי מספיק אולי ...
אנחנו עומדים להתחתן .
לצערי הרב, היחסים בין אימי לאישתי לעתיד. לא משהו ...
מרגיש כל הזמן יש תחרות ביניהן ...קנאה..
גם אישתי לעתיד לא מסתירה שהיא לא סובלת את אימי... ואימי משתדלת לחבב אותה אבל לפעמים יש ויכוחים
פליטות פה שלא במקום ואז התנצלויות ...
אני יודע שאמא שלי יותר הבעיה..כי מתערבת לי בחיים יותר מידי .. ( גם כי עוזרת לי מבחינה כלכלית לפעמים ובחתונה והמשפחה השנייה לא ) .
זה משגע אותי השנאה ביניהם ...הרבה פעמים אני מנסה לגשר ביניהם...יש רגיעה יחסית ואז פתאום אישתי לעתיד לא מרוצה ממשהו שאמא שלי אמרה ולהיפך ..
בגלל שאני יותר שקט ופחות דומנינטי... המשפחה שלי חושבת לפעמים שאני קצת נבלע בקשר..
ייתכן שיש בזה קצת צדק..אבל לא תמיד אני יכול להראות בכל מצב נתון שגם לי יש הרבה מילה בקשר הזה...
האם מישהו היה או נמצא במצב נתון ?
שפתאום לפני חתונה צצות שאלות כאלה? לגבי הזוגיות שלו? לגבי היחסים בין המשפחות ובעיקר כלה-חמה..