מה דעתכם? על התמונה... (בלי להרוג אותי כמובן...)
א אוצי שמוצי New member 1/9/02 #2 חוסר יחס../images/Emo70.gif... ../images/Emo2.gif מקפיייצה!.. חיחי אני אישית חושבת שאתה נורא מוכשררררר!
חוסר יחס../images/Emo70.gif... ../images/Emo2.gif מקפיייצה!.. חיחי אני אישית חושבת שאתה נורא מוכשררררר!
S swirrrly New member 1/9/02 #4 ואתה יכול להביא את התמונה כרגיל בלי קשקושים שהוסיפו לה? יעני את הבסיס? כי אני הייתי רוצה לנסות בעצמי.
ואתה יכול להביא את התמונה כרגיל בלי קשקושים שהוסיפו לה? יעני את הבסיס? כי אני הייתי רוצה לנסות בעצמי.
G ganooov New member 1/9/02 #5 הבסיס נמצא בחצי מהכרטיסים ../images/Emo13.gif האישיים של תפוז. אני מעדיף את הביצועים שלי, אבל זה נחמד.
הבסיס נמצא בחצי מהכרטיסים ../images/Emo13.gif האישיים של תפוז. אני מעדיף את הביצועים שלי, אבל זה נחמד.
S swirrrly New member 1/9/02 #6 אהההההההההההההההההה חחחחחחח עכשיו הבנתי מאיפה זה מוכר לי!! אההה ועכשיו זה יותר מצחיק!!
G ganooov New member 1/9/02 #7 היית חושבת שאני מבזבז את ../images/Emo13.gif זמני היקר מכל על דברים לא מצחיקים?! ככחחחחחחחח, רוצה משהו עם הקדשה?
היית חושבת שאני מבזבז את ../images/Emo13.gif זמני היקר מכל על דברים לא מצחיקים?! ככחחחחחחחח, רוצה משהו עם הקדשה?
ח חנבה ושמה שירה New member 1/9/02 #8 למה לי לא מקדישים כלום ../images/Emo35.gif ../images/Emo105.gif