מה דעתכם??????????????

H1971

New member
מה דעתכם??????????????

איך להתחיל ולשתף אותכם ?????
אז אני נשוי אבא לשלושה ילדים אחרי משבר בזוגיות ושלוש וחצי שנים אחרונות אני נותן מעצמי את כל של הנשמה בכדי לשמור על הזוגיות והמשפחה

לאחר המשבר נהייתי רומנטיקן כמו ביום שהכרנו אני מפרגן אוהב מקשיב לה ויודע שיש בי המון לתת מבחינה זוגית ( את האמת תמיד הייתי רומנטיקן )
אני מודה שהיום אני מקבל בחזרה ואני מרגיש שהמאמץ אכן היה כדאי אני אקצר ובמשך הזמן אשתף אותכם בדברים אחרים
כיום אשתי חידשה קשר ישן עם חברת ילדות () שמהתחלה לא אהבה את הקשר שלי עם אשתי )

הבעיה שלי היא באחת השיחות שלי ושל אשתי הבנתי שעדיין אותה חברה לא מבינה איך אנחנו בזוגיות והבנתי שלאותה החברה הזוגיות לא במצב טוב ולכן היא מחפשת ריגושים מהצד כשאני רואה בפלאפון הודעה של אותה החברה אני יוצא מדעתי וזה גורם למתח ביני לבין זוגתי ותאמינו לי הרגשות שלי נכונות החברה שלחה לאשתי מסר מהשמים שאשתי צריכה לפרק את הזוגיות הזו מאותו הרגע התחלתי לעקוב אחריי ההודאות ( התחלתי לעקוב אחרי האימייל שלה ) אני מרגיש לא בסדר מרגיש רע אובססיבי אבל התחושות האלה יוצאות רק כלפיי אותה החברה תבינו אני לא עוקב אחריי חברות אחרות

אני יודע שאני חייב להפסיק לעקוב אחריה זה עושה לי רק רע אני יודע שאם אשתי תרצה לפרק את הקשר שלנו אני לא אוכל לעצור את זה אי אפשר לכפות זוגיות אבל כואב לי שאחריי המאמץ האדיר שאני נותן תבוא אחת שלא מכירה אותי ותהרוס משפחה

גארוטה

New member
מכיוון שאני בתורנות

ואפילו לא אמרו לי
אנסה לענות בשאלה.
בוא ננגיד שהתחושות שלך נכונות לגבי החברה. האם אתה מרגיש מצד אשתך שינוי בהתנהגות בעקבות הקשר עם החברה,
האם אתה מרגיש שהיא מחוייבת לזוגיות ועושה מאמצים אחרי המשבר שחוויתם או שהיא פשוט
נוכחת אבל מתלבטת לגבי ההמשך?

chenby

New member

מזל שאת בתורנות, לא הייתי פה כל השבוע ואני גמורה מעייפות :)
ולכותב הפוסט, אם אני כבר פה... :)
ככל שתדבר נגד החברה, אתה תרחיק ממך את אשתך, בטח בגישה הזו, אתה צריך לבוא מגישהנ אחרת בכלל, ממקום בלתי צפוי ויצירתי.
ובעיקר, לחייך הרבה אל אשתך ולתמוך בה ולהצחיק אותה.. אם החברה היא צינית ובמקום אומלל עם עצמה, לאשתך לא יהיה סבלנות לזה עוד הרבה, בטח אם בבית יהיה לה טוב. החברה לא רלוונטית, היא עוד ניסיון בשבילך, בשביל הזוגיות.. תעמוד בו, אל תיכנס ללחץ או היסטריה. תחייך ותאהב את אשתך. תהיה כל מה שחסר לחברה שלה.. :)

H1971

New member
h1971

את האמת אין שינוי בהתנהגות אשתי אבל מההיכרות של אשתי הפחד שלי שהיא תיגרר שלא מרצונה אחריי החברה כשאני אומר שלא מרצונה אתן דוגמה שמטרידה אותי נומר שבאחת הפגישות של אשתי והחברה שלה החברה תיזום צעד כלפי גבר אחר אשתי באותו הרגע לא תקום ותגיד די באותו הרגע כמו שהיא תרגיש חוסר נעימות היא תמשיך ואחרי היא תתן בראש לאותה החברה ( וזה מפחיד אותי למה לבחון את האמון שלה בי בדרך כזו תראה אולי זה יהיה מתאים לה )

כל זה ספקולציות כן הייתי אומר שהיא מנסה לשקם את הזוגיות שלנו ובכול זאת ברור שיש עבודה קשה

seeyou

New member
"הפחד שלי שהיא תיגרר שלא מרצונה"

שמע לי

כשיש פתרון לבעיה - הדאגה מיותרת .
כשאין פתרון לבעיה - הדאגה לא תעזור

לא הייתי ממליץ לך לצאת נגד החברה שלה
אל תתן לאף אחד להרגיש שאתה מפחד ממנה

יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
המצב הזה לא יימשך הרבה זמן

אשתך לא תוכל לעמוד לאורך זמן במצב שהיא נשואה לך וגם קרובה מאוד למישהי שחושבת שהקשר הזה הוא אסון. זה פשוט יוצר יותר מדי מתח פנימי.

לכן יקרה אחד מן השניים: או שאשתך תתגרש ממך (סיכוי נמוך, כנראה), או שהיא תעיף את החברה לכל הרוחות (סיכוי גבוה). אני נותן לקשר עם החברה לא יותר מ-3 חודשים.

ולך אני מציע פשוט לא להתעסק עם זה. כל מה שכתבת נכון, רק נשאר לך לעשות את מה שכתבת.

Amazona

New member
וכמובן להפסיק לחטט לאישתך בנייד ובמייל!!!

שזה מוקד לבעיות בזוגיות בפני עצמו!

H1971

New member
H1971

זה מה שאני אומר לעצמי שוב ושוב אם לא הייתי יודע או מסתכל באימיילים שלה או בהודאות שלה לא הייתי יודע את הדברים האלה ולא הייתי מתייחס אבל מה לשתוק הריי זה קיים '' לא מלפנים אלא מאחור '' אני חושב שהצעד הכי חשוב כרגע זה להפסיק ולחטט ולראות לאן כל זה יוביל

דבר עם אשתך

בשיחה תעלה גם את עניין החברה (כמובן בלי לספר על החטטנות שלך במיילים וטלפונים שזה יכול להביא למשבר בפני עצמו)
תסביר שאתה חש אי נוחות מהקשר ואתה מרגיש שהיא מתערבת ומנסה להרוס מה שבניתם...

מניח שאם אשתך אישה אינטליגנטית היא תקשיב ובדרכה תראה אם יש בסיס לטענות שלך ותפעל בהתאם.

בסה"כ אתם נשואים ויש לכם שלושה ילדים, זה לא עניין של מה בכך
עם כל הכבוד לחברה שלה ובהנחה שהיא באמת מנסה להרעיל את הקשר שלכם היא עדיין לא במקום שהיא מהווה איום אמיתי...לא עכשיו לפחות.

אין ברירה -

קח את החברה הזאת של אשתך למיטה וכשהיא תכיר אותך ותראה איזה גבר אתה ואיזה מזל יש לאשתך היא תפסיק להציק.

וברצינות, אף גבר עוד לא עף מהבית בגלל מחסור בפירגון ורומנטיקה. סמרטוטים, מצד שני, נזרקים על ימין ועל שמאל - אתה, כך מצטייר, נקבה פוסית פחדנית, ולמה אתה מצפה מאשתך להישאר איתך דקה אחת במצבך זה?

שילה1

New member
אפשר לקבל את הכתובת של שולח המסר מהשמיים?

כי גם לי שלחו משם כל מיני רמזים,ורציתי להגיב,אך לא ידעתי לאן...
נו בחיאת-מה השטויות האלו לך?תמשיך לנהוג כך באשתך,וההחברה שלה רק תקנא...
תתחיל להיות רציני!

ערסlight

New member
משקיען

עזוב אותך, הזוגיות שלך על הפנים. [בזוגיות סבירה היית צריך להיות הרבה יותר קול]. השלב שאתה נמצא בו נקרא "הכחשה". כאילו, אתה יודע אבל מסרב לקבל. זאת הסיבה שאתה נטרף כל פעם שעולה החברה. [היום היא... מחר אישתך.]
כאילו... באת לפה בשביל שנגיד לך שהכל סבבה ויהיה לך יום רגוע.
כמו שאתה נרגע כשאתה לא מוצא הוכחות מרשיעות.

השלב הבא יהיה ההכרה והכעס. אלא אם תקבל מכתב מעורך הדין ותתחרפן מההתחלה.

למעלה