מה דעתכם ?

מה דעתכם ?

מאז ומתמיד, אישה היא הבוחרת את המין השני, ולא להיפך. גם אם בשיטות המסורתיות, ניסו מסגרות שידוכים מוסדרים מראש, עדיין בטבע האנושי, אישה היא זו שבוחרת ולא הגבר בוחר.

כיום, בתרבות המערבית, ההבדל בין גברים לנשים קיבל ביטוי חזק יותר לכך שהגברים צריכים להתחרות אחד כנגד השני על האישה, וזאת מהסיבה הפשוטה שחופש הבחירה של האישה קיבל הכרה בינלאומית בכל המישורים.

בעבר, אישה היתה מתחתנת בגיל צעיר, היתה מקבלת מחמאות מגברים, אבל לא היתה צריכה לסנן אותם כי היא כבר תפוסה.
כיום, ביחד עם העובדה שיש לאישה חופש לבחור את הגברים (לסנן אותם), וביחד עם העובדה שיש לנשים תקופה יחסית ארוכה שבה היא רווקה (מגיל ההתבגרות ועד שהיא מתחתנת) לעומת משך התקופה שהיתה להן בעבר, אז נוצר מצב שבו אישה הפכה לבררנית.

כיום, מאפשרים חברויות בגיל מוקדם, יש מודעות מינית, וכבר בגיל 10 נוצרות חברויות ומעודדים את זה. כך שאישה מפתחת אגו נשי בגיל מוקדם, וזה מאריך את תקופת הפריחה של אישה שהיא עולה גבוה בעץ החברתי לאגו מנופח במיוחד ולמעמד עצום.
בגיל 10, הבנות מתחילות להבין שבנים רוצים להיות חברים של בנות, וכבר אז הן מתחילות לסנן בנים מבלי שהן מודעות לתהליך הזה.
בגיל 16, מנגנון הסינון של הבנות נהפך למשוכלל יותר, על פי מוסכמות חברתיות, מעריצות זמרים, להקות, מה שמקובל כנערץ ומושך (גודל, פרובוקטיבי) חשוב להן להראות שמי שנותן להן את התשומת לב (חבר) הוא מי שמקובל שיש לו את הסטאטוס החברתי הגבוה יותר, והכל בשביל להוכיח שהן קיימות, חלקן יוצאות עם כושים, חלקן עם מכונית גדולה, חלקן יוצאות עם ערבים, ואפילו הדתיות משוויצות בפני בני המשפחה הקרובה והרחוקה שיש מישהו שרוצה אותן ואומרות שהוא רוצה אותן בשביל סקס ושולח להן הצעות והן כאילו רומנטיות.
בגיל 16, מנגנון הסינון של הבנות הוא בדיוק מה שהמדיה מציירת את כל הבנות בעולם, ואז נוצרות סדרות כמו היפים והאמיצים, צעירים חסרי מנוח, יש זמרים, להקות, שירים וכל המדיה היא בשביל גיל הנעורים.

בגיל 20, הבנות מורידות הילוך בסינון שלהן, אבל הן רגילות לסנן, לסנן.
כל אחת כבר מתחילה להתרגל לזה שמתחילים איתן, אז כל אחת חושבת מפרשת כל גבר שמדבר איתן כאילו הוא מנסה לחפש זיון איתן. ובגיל 25, הבחורות חושבות על גברים כסוטי מין.

נוצר מצב שבו לבנות יש כוח לסנן, שהרי הן הבוחרות, ולגברים יש חיים בודדים שאף אחת לא רוצה אותן והם מטרידים וסוטים.

האשמה בעוול שנוצר לגברים הוא בעובדה שהיחסים בין גברים לנשים הוא כזה שהנשים מהוות את היצע, ואילו הגברים מהווים ביקוש, ועצם העובדה הזאת כבר מעמידה את הנשים במעמד של כוח בחירה.
עוד עוול שנוצר בתרבות המערבית שמדגישה את חופש הבחירה של הנשים הוא בעובדה שככל שחיי הרווקות של הנשים ארוכים יותר (גיל ההתבגרות ארוך יותר כי הוא מתחיל מוקדם יותר ובהכרה של העולם במוקדמות הזאת) כך גם מופר האיזון בין היצע לביקוש בזה שאפילו אם יהיה איזון בין היצע לביקוש (או אפילו אם יהיו יותר נשים מגברים, ובמילים אחרות יותר היצע מביקוש), בכל זאת תמיד היחס הזה יהיה כאילו יש מעט נשים והרבה גברים, קרי הגברים צריכים לשלם ומחיר גבוה.
האגו הנשי מתפתח החל מהגיל שבו הן מתחילות לשים לב שהתשומת לב שהן זקוקות לו מבני המשפחה, מושגת על ידי בנים שרוצים לשחק איתן. הם רוצים להיות חברים שלהן, פתאום זה לא בן אחד, אלא עוד בן ועוד בן ועוד בן, אז כשהן בבית ספר, צריך לחתוך שיחה עם בן כי הוא לא מקובל, לא אוהבים אותו, ויש עוד בן שמנסה לדבר יותר, אז נחתוך גם איתו. למרות שבעבר רצו תשומת לב ולהיות מקובלות. אחר כך בגיל 16, גם מבוגרים מתחילים איתן, ופתאום כשהן רושמות הודעה באינטרנט הן מקבלות 300 פניות מבנים שמציעים להן לדבר איתה. היא לא יכולה לקרוא 300 פניות אז היא חייבת לסנן.
כשהיא יוצאת הבית, היא מקבלת פניות מבנים, מסננת אותם. וכך התפתח אגו נשי מפותח כבר מהילדות. זה כוחן של נשים שנובע מהעובדה שהתרבות המערבית קידשה את זה שבנות מהוות את ההיצע, ואילו הבנים מהווים את הביקוש, והתרבות המערבית קידשה את זה חזק יותר על ידי הארכת הגיל והמודעות שלהן למיניות בגיל מוקדם. כלומר, לא רק העובדה שאישה נישאת בגיל מאוחר יחסית, אלא גם העובדה שהתרבות המערבית חולנית כל כך שמיידעת אותן בגיל מוקדם לחשוב בצורה בוגרת (ורוצחת להן את הילדות התמימה על ידי מסרים שבאים כביכול להגן עליהן) אלה הן שתי עובדות שתורמות לאגו הנשי להיות נפוח, כך שכאשר הן בטווח הגילאים 25 עד 60, מנגנון הסינון שלהן הוא רצחני במיוחד, מוציא שם רע לבנים, משאיר הרבה גברים בודדים ומסכנים, מטיל חושך בעולם וחיים אומללים לגברים.

מה דעתכם על מה שכתבתי ?

נסיה 5

New member
יופי....

עכשו תהפוך את זה הפוך.
יש ויש בכל דבר.
גם בנות חושבות בדיוק כמוך...
למה יש יותר מדי ערסים /בוגדים, נצלנים מבחינה נפשית, כלכלית, ועוד?
מגיל צעיר הילדים הקטנים מתחילים למשוך בצמות ונותנים כאפה
בגיל תיכון הצעירים משתוללים עם ההורמונים ואפילו תוקפים רגשית ואחרי זה פיזית
בצבא הם מעט רגועים אבל מתפוצצים מבחינה הורמונית
בלימודים הם כבר מתונים ומסוגלים להיכנס מכל הבחינות למערכת יחסים של ניסוי ותהייה ומשם מתחילים לסלול את הדרך
אחרי הלימודים הם יודעים בדיוק מה רוצים ומתחילים לחפש
חלקם מטיילים וחלקם עובדים אבל באותה נקודה הזאת
החיפוש האמיתי והנכון מתחיל להיכנס לפעולה.

יש ויש הסינון הוא חלק בלתי נפרד מהחיים כמו באהבה ככה גם בחיים.
ולא חושבת שכדאי לך להיות מדוכא תשתדל תמיד להודות ולהתמקד בדברים הקטנים של החיים זה רק מה שמחזיק אותך.
יש אמרה שאומרת מצא את מינו.
בסופו של דבר תמיד תהיה אהבה, כל מה שכולם נכספים אליה.
המון בהצלחה!

כן, הן מסננות אותי

בגלל שאין לי מראה מושך, ואין לי מספיק כסף. אז מסננות אותי על רקע מראה ועל
רקע של גובה הכנסה.

אז עזוב אותן

מה אתה צריך מישהי מתנשאת מעליך

תתחיל עם בחורה קצת פחות שוה חיצונית אבל שווה מאוד פנימית ושאתה גם נמשך אליה

אני חושב בדיוק כמוך

אני מחפש בחורה פחות שווה. היום, מצאתי מישהי כזאת, היא מאוד מלאה (מאוד מאוד), אבל הבעיה
שהיא סובלת מכעסים, הבנתי שהיא שוברת דברים בבית של ההורים שלה. לא יודע היא ממורמרת על
גבר, אני מפחד ממנה. באמת שאני מנסה למצוא בחורה טובה, אבל כשאני מתפשר על פחות שווה
אני נתקל במישהי עם בעיות רציניות. ובכל זאת אני מפתח אליהן תקוה. מחר אני מתקשר אליה
כי אמרתי לה היום. מזמין אותה אלי, מקווה שהמצב הנפשי שלה יהיה טוב יותר כדי שיהיה לפחות
סקס שירגיע אותה.

קראתי שוב את ההודעה שלך, ויש כאן בעיה:

אתה מדגיש בכמה מקומות שאותו 'אגו נשי' נוצר על ידי... הגברים!
הן מסננות - כי יש היצע עצום של גברים, שמגיל צעיר מנסים להכנס להן לנשמה או לחזייה.
כלומר, כרגיל - הסביבה אשמה...

אתה צודק שיש נשים ששופטות לפי מראה חיצוני (נדמה לי שגם הגברים חוטאים בכך),
או בגלל גובה הכנסה. זה בהחלט יכול להיות מתסכל, והפתרונות לכך הם:
א. להכיר נשים שישמחו להכיר אותך אישית, יהנו מאישיותך הקורנת, מיכולתך המילולית,
מטוב לבך, מאדיבותך, מהתחשבותך ועוד... לפי מה שראיתי - יש לא מעט כאלה, גם אם הן לא הבולטות שבחבורה.
ב. למצוא עבודה מכניסה. נשים שמחפשות קשר ארוך טווח - מחפשות קשר עם ביטחון,
וכסף, אין מה לעשות, מעניק ביטחון. איני מדבר על אלה שמחפשות שתרעיף להן מתנות,
אלא אלה שרואות שיש לך אינטיליגנציה כלכלית, ואתה יכול להוות עבורן שלווה בעתיד בכל הקשור
למשק בית רגוע. כמובן - גם כאן יש נשים שלא מסתכלות על הארנק שלך, ואתה מוזמן
לתור אחריהן. אבל מצד שני - מה רע בלהראות גם הצלחה בממד הכלכלי?
אתה נשמע לי אינטליגנטי מספיק, אתה יכול למצוא משהו שיתאים לכישוריך ושעל אותם כישורים
תקבל תגמול הולם...
בהצלחה!

הנוסחה היא כלכלית

ורואים בה דיאגרמה של היצע וביקוש. רואים בדיאגרמה שהנשים הן ההיצע.
ובין הנשים, יש כאלה שיש להן ביקוש נמוך ויש נשים עם ביקוש גבוה מאוד.
ביקוש גבוה זה אומר שגברים מוכנים להעניק יותר, להשקיע יותר ואפילו להסתכן יותר וזה ברור מאוד ושקוף לכולם; ככל שהגיל של הבחורה צעיר יותר, יש לה ביקוש גדול יותר, ולא באמת בגלל גיל הפות (זו לא הסיבה), אלא בגלל ההעברה הרגשית והצורך הרגשי שהן עושות מהמשפחה שלהן ששימשה כחממה לצורך הרגשי לקבלת תשומת לב, לבחור טוב שיישמש כמקור לחבר ותחליף למשפחה (יותר נכון תחליף לאבא).
ואז יוצא שבחורה בת 20 מעניקה אהבה רגשית עזה, עדינה יותר וזקוקה יותר לחבר הרבה יותר מאשר בת 30 שרק ממהרת להתחתן. אבל, יש לצעירה גם צורך בהרפתקאות, להחליף כשבא לה את הבחורים שלא עושים טוב את התפקיד של החבר, ואז הן מסננות יותר, ומתנסות בכושר סינון גבוה, וזה מאתגר גברים כי זה לא כמו בחורה בת 30 שמסננת, אלא בחורה עדינה שיש לה ביקוש גדול מסננת וזה
נראה כמו סינון של מישהי עדינה יותר כי הצעירה באמת נקשרת רגשית (אם היא תיקשר רגשית), מה שהופך אותן לאטרקטיביות וזה היזון חוזר.
לא מנסים להיכנס אליהן לחזיה. הפות הוא לא באמת האישו (יכול להיות שהן מרגישות שהפות שלהן מדבר אבל זו תחושה סובייקטיבית שלהן), הקטע עם בנות הוא שהן נעימות יותר מבחינת אישיות. כיף להיות איתן יותר (גם כשאין מין), ולרוב אנשים אוהבים יותר להיות
עם נשים. בלי קשר לפות ולחזיה. יותר כיף לדבר עם בחורה. זה מתאים לכל גבר, מכל גיל, החל מהיותו תינוק וגם כשהוא מזדקן.
היחידים שאוהבים לדבר עם גברים הם תינוקות, אבל גם כשהן גודלות האבא שלהן נמאס כבר עליהן, והן רוצות להכיר אנשים חדשים. יוצר שגברים הן דחויים, ואילו נשים הן נעימות יותר לדבר איתן. וזה מקובל בקרב כל הגילאים של האנשים. נשים הן נעימות יותר אין מה לעשות, זו עובדה קיימת.
בגיל צעיר עוד יותר כיף איתן כי הן יותר בנות מאשר כשהן זקנות. בחורה בת 20 היא לא אותה בחורה כשהיא תהיה בת 60.
בת ה 20 היא נעימה יותר לדבר איתה, בלי שום קשר לפות, פשוט כיף יותר לדבר איתה. הסתכל על אירועים משפחתיים.
והעובדה שכיף לדבר איתן, היא שגורמת להבדל בין הביקוש לצעירה לבין הביקוש למבוגרת. המבוגרת נתספת כמרירה יותר, כזו שלמדה להוציא ציפורניים ולעקוץ, זה אנשים ובמיוחד גברים (שהם פחדנים יותר ורגישים יותר) מפחדים להיות איתה ואין להם סבלנות והיא משעממת אותם. הם מחפשים את הצעירה שכיף לדבר איתה, שנעים להיות במחיצתה. זה טבע העולם, ולכן יש ביקוש גדול יותר לצעירה. כך שהגיל הוא החשוב.

כך שהדובדבן שבקצפת ההיצע הן צעירות. ואלה מרשות לעצמן, כשהן מסננות אנשים לצורך רומנטי לפי נתונים פיזיים של הגברים. וזה מאוד נראה פרובוקטיבי ומעורר קנאה שלובשת הרבה מאוד צורות כמו התנגדות בצורה של הטפות מוסר של גברים נקביים על הצעירות.
אבל, הן מכירות את הסחורה, אז הן מעדיפות ערבים (ולדעתי בצדק ראיתי בעצמי).

Itay Shamir

New member
מסכים עם כל מילה

זה מרגיש לי ממש נכון מה שכתבת!תמיד חיפשתי הסבר ל"למה לא הולך לי עם בנות" ואתה מצאת אחד.

ohcanada

New member
נו באמת....

המודל לחיכוי שלך זה בחור מדוכא מהחיים...
יש בחורות כאלה, ויש אחרות.
אם כבר אז בחורות לקראת סוף שנות העשרים שלהן דיי נלחצות, ואז אם יש להן סטנדרטים גבוהים מידי, הרבה פעמים הן יורידו.
חוץ מזה, זאת הכללה, ממש גדולה..

Itay Shamir

New member
אולי...

אני מוצא את עצמי בסיטואציות כאלה יותר מידיי בחיים ויותר מרגיז אותי שאני לא מבין את זה,ככה שאני כן יכול להבין אותו וממה זה נובע

תראה, אני ואיתי

לא רוצים להתפשר על בחורה פחות שווה, כי אנחנו רואים את עצמנו כשווים (ואנחנו באמת שווים לכן מתאימות לנו הבחורות השוות).
לנו מתאימה בחורה צעירה בלונד גבוהה, רזה בתחילת דרכה שתכיר את המיניות שלה דרכנו, שנשוויץ בה כשאנחנו הולכים, שיודעת לרגש אותנו
ברומן סוער, נועזה להתחיל את ההתחלה שלה. בחורה רזה בסוף שנות העשרה שלה. אחרי שנתיים תהיה לנו מעריצה חדשה צעירה יותר.
אתה תצא עם זקנה בת 87 אלמנה שלא קיבלה זין 40 שנה מבעלה שנפטר, כי אתה מצהיר שזה מה שאתה שווה, אז קבל את ההבדלים ביננו.

מדוכא, אם אתה רוצה "שוות"

תתחיל ממך: אתה חייב להתגבר על שנאת הנשים שלך. אתה יוצר מלכוד 22 -
אתה מתלונן על גישת הנשים (ושום דבר ממה שאמרת לא היה מתקבל במחקר סוציולוגי שמכבד את עצמו) וכתוצאה מכך מייצר גישה של ביטול אישיות אל קהל הנשים,
אך בגלל גישה זו הן יוצרות את אותו סינון עליו אתה מתלונן. מאחר ואת הנשים אתה לא תשנה, תלך אל המקום שבו יש לך שליטה - שנה את עצמך.
עזוב את שנאת הנשים הזו, ולמד איפה בהתנהגותך, במילותיך, בפעולותיך, במחשבותיך - אפשר לשנות כדי ליצור יותר משיכה.
אם להערכתך אין מה לשנות - אז שום דבר לא ישתנה, והגיגיך - שעל רמת הניתוח אפשר להתפעל או להתחלחל, תלוי היכן עומדים - ישארו כקליפת השום, ולא ישנו דבר.

אני מת על נשים

אבל אין לי אותן בחיי, ולכן אני ממורמר. מאז ומתמיד, מאז שנולדתי אהבתי רק בנות, הערצתי אותן וכשהייתי בן 4 התלבשתי בבגדי נשים, כל החברים שלי היו בנות למעשה.
ותמיד היו לי חברות רק בנות, הסדרתי איתן ורק איתן והן אהבו אותי מאוד (בנות בגילי). אבל בגיל ההתבגרות קרה דבר. צפיתי בסרט כחול עם חבר, לפתע גיליתי שיש בנות שאוהבות בנים ששונים ממני, שפתאום יש בנות שהמראה של הגבר שונה משלי (איבר מין גברי גדול שאין לי ואני מודה בזה). קיבלתי בהלה מזה. במיוחד, כשחלפו עוד שנים, אמנם בגיל ההתבגרות היו לי בחורות והן היו מיניות (היינו מיניים).
אבל אחר כך בגיל 15 אין הרבה בנות זמינות, והן יכולות בקלות להשיג בנים להרתפקאות, ואני צריך להתחיל ולהתאמץ איתן, ונוצרת תחרות למעשה שיש להן ביקוש כי פתאום בנים מתעניינים בהן, כמו שאני התעניינתי בהן כל הזמן מאז שנולדתי. ואז מצאתי את עצמי מופסד בתחרות הזאת מול בנים אחרים, והן נתנו לי תחושה כאילו הן בגדו בי.
התאכזבתי מהן בגיל ההתבגרות, הרגשתי שהן מייחסות לבנים אחרים חשיבות ומייצרות תחרות ביני לבינם. תמיד בגיל הילדות בבתי ספר יסודי הן אהבו אותי, אהבו לדבר איתי, אהבתי לדבר איתן, ורק איתן. נשארתי כזה שאוהב לדבר עם בנות בלבד, אבל הן אלה שלא רוצות אותי. והכל בגלל שהחיים הפכו אותן בגיל ההתבגרות לאובייקט מיני בעיני גברים. לא ידעתי שאצא מהמשחק בגיל מוקדם (בגיל ההתבגרות), ולא אהיה בתחרות עם בנים אחרים. הרגשתי שהן בגדו בי בשביל סקס עם גברים. ואז ראיתי סרט כחול בכיתה ז' עם חבר, ובו סצינות עם איבר מין גדול, והתחלנו להבין שבנות אוהבות איבר מין גדול. אני הייתי בשוק מזה, ולא ידעתי איך לקבל את זה כי זה מתחבר אצלי לשאלה מדוע הן כבר לא רוצות אותי בתור חבר, ובתוך ליבי חשבתי שאין לי את הנתונים. ובכיתה ז' היתה לי חברה שהיינו מקיימים יחסי מין והכל היה נפלא, היינו מבריזים מבית ספר, והיא לא היתה מקובלת בכיתה.
בכיתה ט' לא היינו ביחד, ואחותי סיפרה לי שהיא שהחברה שלי לשעבר יוצאת עם ערבי. היתה שמועה שבחורה יוצאת עם ערבים בגלל שיש להם איבר מין גדול. זה התחבר עם מה שכבר ידעתי בראש שלי. והתחלתי להרגיש משיכה לאיבר המין שהן נראות מתלהבות ממנו בסרט הכחול. מעולם לא ידעתי שלבנות יכולה להיווצר תשוקה בגלל איבר מין גברי. תמיד חשבתי שהן מאוננות ועושות סקס בשביל עצמן ולא בזכות נתונים של איבר מין גברי ששונים בין גבר לגבר. פתאום הפורנו הראו לי מציאות חדשה והיא שבנות יכולות להתלהב מאוד מאיבר מין גדול ומהעוצמה שלו. זה היה בשבילי הארה, חידוש שבגיל שלושה עשרה הייתי בשוק כדי לעכל את בראש.
אחרי תקופה של שנים עיכלתי והתחלתי לנסות גם כדי לבדוק אם יש הבדלים. והתחלתי להתנסות בלתת מין אוראלי, והייתי נותן מין אוראלי למישהו שהיה לו גדול, והיתה לי התלהבות מזה שהוא גדול ותשוקה גדולה בגלל זה. כיום זה מזעזע אותי לחשוב שלילד בגיל 15 יכולה להיווצר תשוקה מזה. זה מוזר שזה מזעזע אותי כי לעצמי היתה כזאת תשוקה, אבל קשה לי לקבל שלצעירים יש מיניות כי אני רואה אותם ילדים טהורים שצריכים לשחק במשחקים תמימים. ובכל זאת, כשהייתי בגיל שלהם הרגשתי שונה מכולם בזה שהרגשתי שאני נמשך לגדול. חשבתי שאפילו בנות בגילי לא נמשכות וזה רק בנות מיוחדות. ובכל זאת, אצלי היתה משיכה כי באותו רגע הרגשתי שאני נכנס לדמות של השחקנית מהפורנו שמתלהבת מגדול, זה נתן לי בטחון עצמי שיש לה לגבי ההארה החדשה שגיליתי על העולם (שיש בנות שיכולות להימשך מאיבר מין גברי לפי הנתונים הפיזיים שלו ולא לקבל הנאה רק מהואגינה שלהן בלי קשה לגבר).

בגיל 20, כבר לא היו לי חברות, ופתאום ראיתי שיש להן עוד קריטריונים לסנן גברים. בגיל 25 ראיתי עוד קריטריונים נוספים לסינון גברים כמו מצב כלכלי, מה עושה בחיים, וכל מיני שאלות שבנות שואלות כשהן מחפשות חבר. זה מאוד מכביד עלי, וגרם לי להרגיש שהן הפרס ושהפרס הזה מחפש תנאים, מעלה דרישות כל פעם כל מוסד דמוקרטי שבזדון דורש מסמכים נוספים מהאזרח הקטן וכשהוא מביא ומספק אותם אז המוסד הדמוקרטי מעלה דרישות נוספות, מכשולים נוספים, וזה ממש לא מפריע להן והן אפילו נהנות מזה. ואז רואים או שומעים תכניות במדיה על בחורה עם הגבר שלה שהוא בעל מקצוע כזה וכזה עם רכוש כזה וכזה עם דירה. זה התחיל לתסכל אותי.
ואני לא שונא נשים, אלא בסך הכל מתוסכל מהן. הן הרסו לי את החיים. חבל שאי אפשר היה לחזור לגיל הילדות שם הן היו טובות, אהבו אותי, לא בחנו אותי כמה כסף יש לי, לא שאלו אותי אם אני עובד או לא, אלא אהבו לדבר איתי, התחברו איתי, העדיפו לשבת איתי בספסל על הלימודים ולא עם בנים אחרים כי היינו מדברים והיה להן כיף איתי. פתאום הן נהפכו בגילאים מבוגרים לבחורות עם דרישות מסוג כזה שאני לא מבין מאיפה הן מביאות את הדרישות האלה, זה כאילו בכוונה להרוס את הקשר הנפלא שהיה לי איתן, אז זה לא באשמתן כי הן בסך הכל גדלו והחברה ציפתה מהן לדרוש דרישות להיות חבר שלהן. זה כל הסיפור !
ואם תרצה לקרוא יותר אז אפשר כאן ופה.

אצל הגברים גודל הזין הוא הקובע

ואצל נשים גיל הפות הוא הקובע.

אנחנו מחשיבים את עצמנו כשווים, זו תחושה סובייקטיבית שהזין גדול, אז אנחנו דורשים גיל פות צעיר (כי יש לו ביקוש והוא מסנן ומסנן גברים), אתה מחשיב את עצמך כחסר ערך אז קל פות של זקנה שמנה בת 88, ויש לי סבתא בגיל הזה שהתאלמנה וכל היום אומרת לי שאני לא נשוי ומבלבלת לי ולשאר הנכדים את המוח (כי היא לא קיבלה זין 50 שנה מאז בעלה נפטר ולכן כל היום חושבת על זין ומוציאה את זה בדרך של להציק לנכדים שלה מתי כבר חתונה). אם תרצה, אסדר לך אותה. כשאמרתי את זה לדוד שלי קרה דבר (הוא התעצבן עלי מאוד חחחחח) לא ממליץ לנהוג כמוני עם משפחה
חחחחח.

The Heretic

New member
לא נכון לדעתי

קודם כל בחורה רוצה קשר אמיתי עם בן אדם אנושי לא פחות מאשר גברים!!!
תחשוב על הבחורות האלו שמתנהגות ככה עם אגו בשמיים ובוררות לפי סטנדרטים של כוח כסף ועצמה- הן כנראה באמת לא שוות כל כך הרבה,
ובעצם כנראה, לא מרגישות שוות בכלל כבן אדם, כי הן חייבות להיות- נשיות, חזקות ויפות.
לדעתי אפילו- העצמה הזאת שיש לאישה- היופי שלה בעיקר, הוא כוח שפונה דווקא לרעתה- אסור לה להיות חלשה לעולם.
אני מניחה שהאנשים השווים הם אלו שגםמ עריכים את עצמם וגם מסננים, אבל לפי סטנדרטים אחרים לגמרי ולא לפי "רמת הצומי והחיזור".

Itay Shamir

New member
לפי דעתי

זה כן נכון מה שהיה כתוב בתחילת האשכול הזה....כן,אני רוצה להיות עם מישהי שאני מרגיש שהיא מה שמגיע לי! הייתי כבר עם בנות שהן,לפי איך שאני מרגיש וחושב,לא היו הכי טוב שיכלתי למצוא(זה לא בקיצוניות כמו שמדוכא ובודד הגדיר אבל עדיין) וכן! אני רוצה למצוא מישהי שאני מסתכל עלייה ואני אומר לעצמי "וואו!" כאילו כמה אפשר להתפשר? באיזשהו מקום אתה רוצה להסתכל במראה ולהרגיש טוב.. ולא לבד בנוסף לזה

The Heretic

New member
לא הבנתי למה זה סותר את מה שאני אומרת

בכל מקרה, בקשר לרצון של כל אחד מאתנו להיות עם מישהו "וואו", זה נס שלא קורה כל כך הרבה לדעתי.

Itay Shamir

New member
לא וואו

רק להיות עם מעשהי שתואמת את מי שאתה גם...ולא לרדת נמוך מידיי או אפילו גבוה מידיי

למעלה