מה דעתכם ?

מה דעתכם ?

מאז ומתמיד, אישה היא הבוחרת את המין השני, ולא להיפך. גם אם בשיטות המסורתיות, ניסו מסגרות שידוכים מוסדרים מראש, עדיין בטבע האנושי, אישה היא זו שבוחרת ולא הגבר בוחר.

כיום, בתרבות המערבית, ההבדל בין גברים לנשים קיבל ביטוי חזק יותר לכך שהגברים צריכים להתחרות אחד כנגד השני על האישה, וזאת מהסיבה הפשוטה שחופש הבחירה של האישה קיבל הכרה בינלאומית בכל המישורים.

בעבר, אישה היתה מתחתנת בגיל צעיר, היתה מקבלת מחמאות מגברים, אבל לא היתה צריכה לסנן אותם כי היא כבר תפוסה.
כיום, ביחד עם העובדה שיש לאישה חופש לבחור את הגברים (לסנן אותם), וביחד עם העובדה שיש לנשים תקופה יחסית ארוכה שבה היא רווקה (מגיל ההתבגרות ועד שהיא מתחתנת) לעומת משך התקופה שהיתה להן בעבר, אז נוצר מצב שבו אישה הפכה לבררנית.

כיום, מאפשרים חברויות בגיל מוקדם, יש מודעות מינית, וכבר בגיל 10 נוצרות חברויות ומעודדים את זה. כך שאישה מפתחת אגו נשי בגיל מוקדם, וזה מאריך את תקופת הפריחה של אישה שהיא עולה גבוה בעץ החברתי לאגו מנופח במיוחד ולמעמד עצום.
בגיל 10, הבנות מתחילות להבין שבנים רוצים להיות חברים של בנות, וכבר אז הן מתחילות לסנן בנים מבלי שהן מודעות לתהליך הזה.
בגיל 16, מנגנון הסינון של הבנות נהפך למשוכלל יותר, על פי מוסכמות חברתיות, מעריצות זמרים, להקות, מה שמקובל כנערץ ומושך (גודל, פרובוקטיבי) חשוב להן להראות שמי שנותן להן את התשומת לב (חבר) הוא מי שמקובל שיש לו את הסטאטוס החברתי הגבוה יותר, והכל בשביל להוכיח שהן קיימות, חלקן יוצאות עם כושים, חלקן עם מכונית גדולה, חלקן יוצאות עם ערבים, ואפילו הדתיות משוויצות בפני בני המשפחה הקרובה והרחוקה שיש מישהו שרוצה אותן ואומרות שהוא רוצה אותן בשביל סקס ושולח להן הצעות והן כאילו רומנטיות.
בגיל 16, מנגנון הסינון של הבנות הוא בדיוק מה שהמדיה מציירת את כל הבנות בעולם, ואז נוצרות סדרות כמו היפים והאמיצים, צעירים חסרי מנוח, יש זמרים, להקות, שירים וכל המדיה היא בשביל גיל הנעורים.

בגיל 20, הבנות מורידות הילוך בסינון שלהן, אבל הן רגילות לסנן, לסנן.
כל אחת כבר מתחילה להתרגל לזה שמתחילים איתן, אז כל אחת חושבת מפרשת כל גבר שמדבר איתן כאילו הוא מנסה לחפש זיון איתן. ובגיל 25, הבחורות חושבות על גברים כסוטי מין.

נוצר מצב שבו לבנות יש כוח לסנן, שהרי הן הבוחרות, ולגברים יש חיים בודדים שאף אחת לא רוצה אותן והם מטרידים וסוטים.

האשמה בעוול שנוצר לגברים הוא בעובדה שהיחסים בין גברים לנשים הוא כזה שהנשים מהוות את היצע, ואילו הגברים מהווים ביקוש, ועצם העובדה הזאת כבר מעמידה את הנשים במעמד של כוח בחירה.
עוד עוול שנוצר בתרבות המערבית שמדגישה את חופש הבחירה של הנשים הוא בעובדה שככל שחיי הרווקות של הנשים ארוכים יותר (גיל ההתבגרות ארוך יותר כי הוא מתחיל מוקדם יותר ובהכרה של העולם במוקדמות הזאת) כך גם מופר האיזון בין היצע לביקוש בזה שאפילו אם יהיה איזון בין היצע לביקוש (או אפילו אם יהיו יותר נשים מגברים, ובמילים אחרות יותר היצע מביקוש), בכל זאת תמיד היחס הזה יהיה כאילו יש מעט נשים והרבה גברים, קרי הגברים צריכים לשלם ומחיר גבוה.
האגו הנשי מתפתח החל מהגיל שבו הן מתחילות לשים לב שהתשומת לב שהן זקוקות לו מבני המשפחה, מושגת על ידי בנים שרוצים לשחק איתן. הם רוצים להיות חברים שלהן, פתאום זה לא בן אחד, אלא עוד בן ועוד בן ועוד בן, אז כשהן בבית ספר, צריך לחתוך שיחה עם בן כי הוא לא מקובל, לא אוהבים אותו, ויש עוד בן שמנסה לדבר יותר, אז נחתוך גם איתו. למרות שבעבר רצו תשומת לב ולהיות מקובלות. אחר כך בגיל 16, גם מבוגרים מתחילים איתן, ופתאום כשהן רושמות הודעה באינטרנט הן מקבלות 300 פניות מבנים שמציעים להן לדבר איתה. היא לא יכולה לקרוא 300 פניות אז היא חייבת לסנן.
כשהיא יוצאת הבית, היא מקבלת פניות מבנים, מסננת אותם. וכך התפתח אגו נשי מפותח כבר מהילדות. זה כוחן של נשים שנובע מהעובדה שהתרבות המערבית קידשה את זה שבנות מהוות את ההיצע, ואילו הבנים מהווים את הביקוש, והתרבות המערבית קידשה את זה חזק יותר על ידי הארכת הגיל והמודעות שלהן למיניות בגיל מוקדם. כלומר, לא רק העובדה שאישה נישאת בגיל מאוחר יחסית, אלא גם העובדה שהתרבות המערבית חולנית כל כך שמיידעת אותן בגיל מוקדם לחשוב בצורה בוגרת (ורוצחת להן את הילדות התמימה על ידי מסרים שבאים כביכול להגן עליהן) אלה הן שתי עובדות שתורמות לאגו הנשי להיות נפוח, כך שכאשר הן בטווח הגילאים 25 עד 60, מנגנון הסינון שלהן הוא רצחני במיוחד, מוציא שם רע לבנים, משאיר הרבה גברים בודדים ומסכנים, מטיל חושך בעולם וחיים אומללים לגברים.

מה דעתכם על מה שכתבתי ?

ד"ר פיל תמיד שואל:

(ככה אמא שלי מספרת, לא ראיתי באמת...)
how is that working for you?

איך זה עובד עבורך?

האם אתה חושב שהתפיסה הזו משרתת אותך היטב? שנשים מסננות, שיש להן אגו, שהן ההיצע... פיתחת תפיסה שלמה, מוצקה, מגובשת... נסמכת על התחושות והרגשות שלך. אין פה אף מילה שהיא עובדה. אם תעבור על ההודעה שלך אולי תוכל להבחין בזה. הכל רעיון שלך. אולי אתה מאמין ברעיון הזה - אבל כדאי להבין שזה רעיון. לא עובדה מוצקה כמו המשקל או הגובה שלך. אלו השערות, מבחוץ, על מה עובר לנשים בראש. ולכל הנשים! כולן כולן! הכללות רבות גם לגבי גברים. אני מכירה כל כך, כל כך הרבה נשים שלא עונות לסטריאוטיפ הזה, וגם גברים שלא מרגישים כך.

זה יהיה הצעד הראשון. להכיר בכך שזוהי תפיסה שלך, זו לא אמת, ואם אני לא טועה, וגם מתוך הניק שלך, זה משאיר אותך עם "חיים אומללים", כגבר. אז כנראה שהתשובה לשאלה של ד"ר פיל היא: לא. זה משרת אותך ממש גרוע.

ומה עושים מכאן?
שינוי תפיסות הוא לא קל, ולא תמיד מהיר, אך הוא אפשרי לחלוטין ומתגמל. מאוד מתגמל. כל חייך ישתנו כאשר התפיסה הזו שלך תשתנה. התקשורת שלך עם נשים תשתנה לגמרי, ופתאום, הפלא ופלא, תגלה נשים שלא עונות כלל על הסטריאוטיפ הזה, וכמה מהן עשויות להיות מעוניינות בך!

אין שום סיכוי שזה יקרה עם התפיסה הנוכחית שלך. היא חוסמת כל תקשורת, והיא גלויה לחלוטין לאחרים. נשים יודעות שזה בערך מה שאתה חושב עליהן. זה משתף בפנים, בגוף ובכל מילה. כרגע הן לא רוצות אותך וזה ברור. אתה בכלל לא רואה אישה כאישה, רק כאגו וביקוש. כאשר זה ישתנה, התקשורת תשתנה.

איך משנים תפיסה?
אין לי שום ספק שכאשר יש תפיסה גדולה, רחבה ומוצקה כזו, שכנראה נמשכת הרבה שנים, תצטרך עזרה בשינוי. כל אחד מאיתנו כאן ישמח לעמוד לרשותך. יש גם מטפלים שיכולים לעזור.

בהצלחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
הכללות

כפי שסאלי כתבה - כל זה אינו עובדות אלא דעות, וככאלה הן גם לא מבוססות וגם מזיקות לך.
נשים רוצות לפגוש גברים בדיוק כפי שגברים רוצים לפגוש נשים. אם היינו מחליפים את המילים נשים וגברים בטקסט שלך, הרבה נשים היו מזדהות איתו - וחושבות שגברים מסננים, שלגברים יש אגו נפוח וכו'.
נשים רבות מרגישות מתוסכלות מכך שאינן מוצאות בן זוג מתאים, ולא בוחרות מרצונן להיות לבדן. ככל שהן מתבגרות, כך נוצר לחץ גדול יותר עליהן להתחתן ועוד יותר קשה להן.
נראה שבנית תפיסת עולם שמראה מדוע קשה לך עם נשים. אך המציאות היא פרטנית ולא כללית. אולי לא מצאת בת זוג כי לא ידעת לגשת לזה נכון, לפנות ולהתחיל באופן הנכון. אי שם יש בחורה שמתאימה לך, שמה שיש לך להציע הוא בדיוק בשבילה. השאלה היא עבורך איך תתקדם במסלול למצוא אותה, ולא איך להכליל את כלל הנשים באגו נפוח.

Optimistic Girl

New member
תודה צודק במאה אחוז בכל מה שכתבת!!!

עכשיו נשאלת השאלה,

מה אתה כן צריך לעשות כדי לכבוש בחורה?

האם אתה באמת רוצה זוגיות?

איך זה מרגיש להיות מדוכא ועצוב?

יש לי רגישות גבוהה לדחייה

אני מחפש רמזים מדוע בחורה לא רוצה אותי. לא עונה, לא שומרת על קשר עין,
וזה מכביד עלי.
אני מאוד רוצה זוגיות שמובילה למשפחה. יש לי חרדות נטישה מטבעי אז אני גם מפחד
להיקשר ואחר כך אם היא תזרוק אותי יהיה לי קשה מאוד להיפרד.
זה כבר קרה בעבר.

להיות מדוכא ועצוב זה קשה. מה שכתבו למעלה נכון, ואני מאוד מסכים שאני צריך לשנות
תקליט, וכנראה שאני לא רואה שיש נשים במצב שלי.
בתכלס, זה נכון מה שכתבתי לאור מה שגם היום ראיתי בערב. 3 אתיופיות, מתחילות לדבר
עם ערבי (הוא גבוה, עם גוף שרירי) מבלי שהן יודעות שהוא פועל בניין. אבל הוא נראה
צעיר. והן בנות 17 אולי פחות אבל הן תלמידות (נראות בכיתה י"א, או י"ב או פחות) . פשוט הסתכלתי מהחלון וראיתי את זה. הוא היה מחוץ לאוטו של אבא שלו
(אבא שלו הוא הקבלן הערבי שבונה שלד מולנו). כך שלמעשה מה שאני רואה מאשש
את מה שאני חושב. הן בוחרות, מסננות והכל על פי משיכה מינית.
האמת שזה מתסכל אותי, אני מקנא כי אין לי גובה כמו שלו, וגוף חסון כמו שלו.
לא יודע על מה הן חשבו. בכל אופן הוא בן 45, אבל נראה רק בן 34. ובכל זאת, הן התחילו
איתו, שאלו אותו איפה רחוב כך וכך, ואז התחילו לדבר איתו, ונתנו לו מספר טלפון.

מעצבן אותי שהבנות מסננות על פי מראה של משיכה מינית של הגברים ואין לי
את הנתונים האלה.
הוא התלהב ואני מקנא ומתוסכל. זה מעצבן אותי.

האם אתה רוצה לעשות משהו?

שלום לך שוב

אני מבינה לגמרי שאתה מקנא, מתוסכל ומעוצבן ממקרים כאלה שבהן בחורות נענות לגבר אחר.

האם אתה רוצה לעשות משהו לגבי זה?
להגדיל את הסיכוי לכך שאישה אחרת תענה לך?

כי כרגע, בתוך הקנאה, התסכול והעצבים, הסיכוי לכך קטן למדי...

הקינאה היא רגישות לדחייה ומתחייבת

ממה שקרה לי.

מה שטוב בפורומים שהם אנונימיים, ואז את זוכה לקרוא סיבה ותוצאה והשלכותיה של
קנאה שלא תשמעי במדיה (כי במדיה אף אחד לא יעיז לחשוף את השפלות שלו), אז
הנה קבלי את השפלות שלי.
באיזשהו שלב בחיים שלי, ראיתי שאין לי בחורה וקשה לי למצוא בחורה, וגם אני כמו
ילד קטן מחפש תשומת לב כמו כל ילד בעולם. אז פשוט מאוד, ראיתי שלנשים יש ביקוש
גדול יותר, והן הפרס, אז בתוך ליבי התפתח רצון להיראות כמוהן ולעשות כמוהן,
ואז בחשאי עשיתי מין אוראלי למישהו שהפך לחבר טוב שלי בגלל זה. למדתי בחיים,
שגברים נקשרים ומקבלים בטחון בזכות זה שהם נהנים, זה רמס לי את הגבריות שלי במשך
הזמן. מכאן, מובן מאליו שכאשר אני רואה סרט כחול שיש בו גברים עם איבר גדול יותר
משלי אקנא כי אני מת על בחורות ומרוב תסכול הפכתי את עצמי לתפקיד של בחורה
עם גבר.

נדמה שכל גבר שהיה עובר את אותם דברים, היה חווה דבר דומה ברגישותו לדחייה שנשים דוחות אותו.
יכול להיות שלכל אחד יש את זה ברמה מסוימת ולי יש את זה יותר כי אני יודע להגיד את זה במפורש יותר.
ומובן מאליו עוד יותר, שככל שהגיל שלי התקדם יותר, אז עכשיו עוד יותר כואב לי (מודה זו קינאה) כשאני רואה נערות שמעדיפות לדבר עם ערבים. זה הרי ברור, כי גם אני הייתי בתקופה כזאת של תסכול שהפכתי את עצמי לבחורה הכי פרובוקטיבית ברצון שלה והגעתי כך לערבים וזה הסתבר שלי של המיתוסים נכונים. אז עכשיו, עם רקורד של חוויות כמו שלי, הקינאה שלי שמעוררת בי תגובות של בכי וכאב למראה בחורות שמדברות עם ערבי, היא כבר לא קינאה של בנאדם קנאי אלא רגישות גבוהה לדחייה שהיא תוצאה ישירה של החשיבה שלי ממה שסיפרתי שקרה לי עכשיו. והרגישות שלי היא דבר שמתחייב מהחוויות האלה (שהן הניסיון שלי בחיים).

Optimistic Girl

New member
נתחיל מההתחלה

מה לדעתך אתה מציאה לעשות?
האם חשבת על פתרון כלשהו למצב שלך?

בקשר לרגישות גבוהה,
איך הקשר שלך עם ההורים שלך?
האם הם אוהבים אותך?- נתנו לך תשומת לב בילדות?

זה לא מה אני מציע לעשות

אלא איזה פתרון התת מודע שלי פתר את המצוקה. כשהייתי ילד ראיתי סרט כחול עם חבר שבו בין השאר בחורות נותנות מין אוראלי, הייתי המום מדוע דווקא הבנות, שנחשבו בעיניי כפרס שיש ביננו הבנים תחרות עליהן, לפתע נהנות ממשאב של גבר.
כל הזמן כשהייתי ילד חשבתי שבנות לא אוהבות איבר מין גברי אלא אוהבות לספק את עצמן ולקבל נשיקות או לקבל הנאה עצמית בחדירה, אבל לא הנאה שתלויה באיבר המין הגברי. פתאום, הן נראות מתלהבות בשמחה שאף פעם לא ראיתי וכאילו זה הסוד שהן הסתירו ממני. זה גרם לי ולחבר שלי (שצפה איתי) לשוק. בשוק הזה, הייתי צריך לעכל דבר שלא ידעתי על בנות, והוא שהן יכולות לקבל תשוקה מאיבר מין גברי. בטלוויזיה בערוץ 2 היתה פרסומת "משהו גדול מתבשל בט..." וסיסמאות כאלה שאני הבנתי את מסר המיני והוא שבנות אוהבות איבר מין גדול. זו היתה בערך חצי שנה של שוק כדי לעכל דבר כזה (לעכל את הקטע שיש בנות שאוהבות איבר מין גדול), ואז כדי להבין את זה, ניסיתי להיכנס לראש שלהן כשצפיתי בסרט כחול. ניסיתי להבין מה יש באיבר מין גדול שהוא כל כך מלהיב. ראיתי סרט כחול עם קרוב משפחה שהיה גדול ממני ב 4 שנים, הסתקרנתי מאוד לדעת, והוא שמח להיות בתפקיד הגבר שמקבל מין אוראלי. עשינו את זה (נתתי לו מין אוראלי), לא אשכח את זה אף פעם שזה היה אחרי בית ספר, אימא שלו היתה צריכה להגיע מהעבודה ויצא לו השפיך על המזרון של ההורים שלו וניסינו לנקות את זה מהר מהר מהר. כיום זה מצחיק אותי.
והוא אהב את זה כמובן, ואז הרגשתי שיש לי מה לתת, כמו שבחורה היא אטרקטיבית ויש לה מה לתת.
בצ'טים הייתי מנסה להכיר בחורות, לא קיבלתי שום פניה מאף בחורה. אף פעם בחורה לא פתחה חדר בצ'ט איתי.
ואז אמרתי לעצמי "בוא נראה מה יקרה אם אכנס בתור נקבה", נכנסתי בתור נקבה, ואיששתי את מה שתמיד חשבתי (שבנות היא המין היפה והאטרקטיבי שמקבל תשומת לב), נהנתי מאוד שגברים פותחים הרבה חדרים איתי. וככל שהייתי יותר פרובוקטיבית כך נפתחו יותר חדרים. ואז צצה לי פנטזיה אסורה שהסתרתי והיא שאם אלוהים היה מגשים משאלה, אז הייתי מבקש להיכנס לגוף של בחורה בגילי (הייתי באותה תקופה בכיתה ז'), לבושה בבגדים פרובוקטיביים, נכנסת למעליות עם גבר בכאילו מקרי ואז מרימה את החצאית כאילו בטעות והכל כדי לגרות את הגבר שיצא מדעתו. וזו פנטזיה שהגשמתי בצ'טים על ידי זה שהתחפשתי לבחורה וכתבתי דברים. ואז הבנתי מהחדשות שגברים יוצאים מדעתם אם הבחורה צעירה, אז התחפשתי ליותר צעירה ממני בצ'טים, ובאמת קיבלתי יותר פניות (ולכן זו הסיבה שאם אני רואה שאלה של בחורה בת 13 ששואלת שאלות על סקסולוגיה אני יודע ובטוח במיליון אחוז שזו הודעה שקרית של מתחזה שעושה ניסיונות על גברים כמו שאני עשיתי לגלות מתוך סקרנות את כמות הפניות הגדולה ואת הסיכון שהגברים לוקחים בניסיון לפתות אותי. כל הניסויים שעשיתי היו בגלל הגילוי הגדול והוא הגילוי האישי שלי שאני בתור גבר לא אטרקטיבי מעצם היותי גבר, ואם הייתי אישה צעירה אז פתאום כולם היו אוהבים אותי והיו רוצים לתת לי תשומת לב.

המחשבה שלי אוששה במהלך גיל ההתבגרות כאשר קראתי על דרי רחוב בעולם. קראתי על דרי רחוב שגברים מתים ממכת קור, ואילו בחורות צעירות יכולות למכור את גופן כדי להתקיים, ואז הלכתי יום אחד לרחוב החשמל כדי לבדוק מה יקרה אם יום אחד ההורים שלי יזרקו אותי מהבית ולא יהיה לי מה לאכול. אמרתי שאני אעמוד, ואף אחד לא עצר (זה היה במשך 3 דקות בערך). ואז חשבתי לעצמי, זה ברור שאם הייתי בחורה, אז היו עוצרים לי גברים.
ואז הבנתי שאם יום אחד אגווע ברעב בחורף, אז בגלל שאין לי ביקוש מעצם היותי גבר, אז הגורל שלי יהיה כמו הגברים שמתים מקור.
ואילו אם הייתי אישה, אז הייתי יכולה לשרוד את החיים אם הייתי מוכרת את גופי.
זה מאוד הציק לי המחשבה הזאת במשך הרבה מאוד זמן. זה הציק והציק לי עד כדי כך שהחלטתי לעשות מעשה והוא להיכנס בתור גבר לצ'ט ולבדוק מה יקרה אם אציע מציצה. להפתעתי הרבה, נפתחו 14 פניות של גברים שרוצים את זה. לא ידעתי איך להתמודד עם זה.
אז הבנתי שאם אני מציע את עצמי בתפקיד של בחורה בסקס, לפתע יהיה לי ביקוש, זה הטריד (ועדיין מטריד) שהביקוש הוא מצד גברים. אני מטבעי מת לחברה ולא לחבר. אני לא אוהב גברים, לא מסתדר עם גברים בחיים עצמם, ואני מסתדר הרבה יותר עם נשים כי אני אוהב נשים ונמשך לנשים. הבעיה שאין לי ביקוש מצידם. למעשה, אין לי ביקוש מצד אף אחד, וכדי לקבל ביקוש (תשומת לב) מצד איזשהו מישהו בעולם הזה, הדרך היחידה שלי היא מתוך מה שלמדתי מהניסיון שלי והוא שאם אני מציע לתת מין אוראלי לגבר אז לפתע פונים אלי. בגיל ההתבגרות ניסיתי גם להציע לנשים לתת להן מין אוראלי, ולא קיבלתי אפילו פניה אחת.
החלום שלי הוא לקבל ביקוש מצד נשים. יום אחד, בשנת 2007 נתקלתי בביקוש חד פעמי (מבחורה אחת), והיא לא התעניינה בי כגבר, אלא התכתבה איתי ורשמה לי את מספר הטלפון שלה ואמרה לי בטלפון שהיא רוצה להגשים פנטזיה לראות במציאות גבר מוצץ לגבר. לא יודע למה, אבל זה איכזב אותי כי חשבתי עליה בתור חברה, וחבל כי דווקא זה מתאים לי והיה אפשר לפתח חברות איתה מזה. הבעיה שהיא לא התעניינה בי וקלטתי את מיידית ודחיתי אותה. מאז אני לא מקבל שום פניה (ביקוש) מצד נשים.
אין לי שום דריסת רגל לנשים.
ביום ראשון, הכרתי בחורה, היא נתנה לי טלפון שלה, אמרה לי שיש לה בעיות נפשיות שהיא מסוגלת להרוג את ההורים שלה, תמכתי בה נפשית והקשבתי לה שלוש שעות, היה נשמע שהיא מעוניינת בי, ואפילו אתמול אמרה לי "אני לא כמו הבחורה הנצלנית שסיפרתי לך עליה, אני לא אנצל אותך אני מבטיחה לך". נשמע מזה שאני מעוניינת בי לקשר רומנטי. אבל, היא אמרה לי שהיא תתקשר אלי אתמול, והיא לא התקשרה. היום התקשרתי אליה, והיא אמרה שהיא תחזור אלי והיא לא חזרה אלי. זה נראה לי שאף אחת לא רוצה אותי. אין לי ביקוש מצד נשים, ואני צריך ורוצה בחורה. החיים שלי לימדו אותי שאין לי שום בעיה ליצור לעצמי ביקוש מצד גברים כי פשוט מאוד אני מציע לתת מין אוראלי וכבר נוצר בשבילי ביקוש מצד עשרות גברים שרוצים. אבל אני לא רוצה תשומת לב של גברים. אמנם לי בעיה נפשית לתת מין אוראלי לגבר, במילא כבר עשיתי את זה. אבל נפשית אני זקוק לבחורה, ולא לגוף שלה, אלא לנאמנות שלה, וסקס זו דרך להתחבר כמו שאני רוכש את אמונם של גברים על ידי נתינת עונג לאיבר שלהם. למדתי מתוך הניסיון, שיש הבדל בין גבר שלא נתתי לו מין אוראלי לבין גבר שכן נתתי לו מין אוראלי. גבר שלא נתתי לו, לא פיתח מצפון כלפיי, ולכן אם אני עושה ניתוח רפואי להסדרת פוליפים באף אז אף אדם לא מבקר אותי בבית חולים. לעומת זאת, אותו אחד שנתתי לו מין אוראלי (והיה בא אלי במיוחד בשביל זה) בא אלי עם החברה שלו לבית החולים ונתן לי מתנה וביקר אותי. זה אומרת, למדתי בחיים, שאני יכול ליצור שגברים יאמינו בי אם אני נותן להם מין אוראלי. זה אומרת, אם אני רוצה להסיר פחד שגברים יתגלו כאנשים רעים אלי (פחד שיידחו אותי) אז אני צריך לתת להם מין אוראלי, וזה גורם לי להבין שכדי לרכוש את אמונם של הגברים אני צריך לתת להם מין אוראלי ורק על ידי זה אוכל לסמוך עליהם שלא יידחו אותי ולא יזיקו לי ושאם אמות הם יירחמו עלי (נתינת מין אוראלי לגבר = יצירת חיבור של חברות אמיתית). זה מה שהחיים לימדו אותי.
הבעיה שאני לא רוצה חברים גברים. אני רוצה חברות בחורות ! ואיתן יש לי בעיה כי הסקס איתן הוא היצע שכולם רוצים אותן, והרבה גברים מתחילים איתן בשביל זה, ואז הן מסננות את הגברים שהכי נוח להן איתם. ואותי הן מסננות, וזה לא מצליח לי איתן. ואם כבר שכבתי עם מישהי, אז אחרי 3 חודשים היא עוזבת אותי בגלל שהיה ביננו רק סקס, כלומר הסקס לא גרם לחיבור נפשי ולנאמנות. הסקס לא גרם לה להיות נאמנה נפשית ולפתח אמינות איתי. אני יוכל למות והיא עם מישהו אחר וזה לא אכפת לה ממני ולא כואב לה ממני, ואם יהיה לי ניתוח ואני צריך שייבקרו אותי בבית חולים אז אני כבר האקס שלה. לעומת זאת, חבר שנתתי לו מין אוראלי, בא לבקר אותי עם החברה שלו בבית החולים. זאת אומרת שקניתי לי חבר באמצעות זה שעינגתי אותו. ואני לא מצליח לקנות לי חברה על ידי זה שאני מענג אותה. וכשאני הייתי עם בחורה, אז בחיים שלי לא דאגתי להנאה של עצמי, אלא רק להנאה שלה וכל הזמן הבאתי אותה לאורגזמה (עם הידיים והלשון) רק כדי שהיא תהינה, ולמרות כל זה, המאמץ שלי לא הצליח לגרום לחיבור אמיתי ביננו. וזה מתסכל אותי.

נשים לא רוצות לתת לי תשומת לב בכלל בתור מחשבה רומנטית. הן לא רוצות להתחבר איתי ! ואני מתוסכל מזה מאוד.
הדבר היחיד שאני מצליח להתחבר עם נשים אלה זקנות שאני עוזר להן לקרוא מכתבים (חלק שלא יודעות לקרוא), ואז יש רק דיבור איתן אבל לא חיבור נפשי כזה שאם יקרה לי משהו הן יידאגו לבקר אותי.
או בתור אבא, ואז נוצר חיבור שאוהבים אותי.
אבל נשים בגיל של בחורות (פוטנציאל של בחורה בשבילי זה החל מגיל 22 עד גיל 30) לא אוהבות אותי לצורה רומנטית.
מביניהן אני מצליח לקבל תשומת לב מהן רק אם זו עורכת דין שעוזרת בסיוע משפטי והיא עוזרת לי בעיקולים ובהוצאה לפועל, או סטודנטיות שנותנות לי סיכומי שיעור ואז הדיבור איתן הוא רק למשך 2 דקות, ורק אז אני זוכה לתש

מצפייה בעולם למדתי

שקשה לי לקבל תשומת לב של נשים. למדתי שאם הייתי בחורה, אז כולם היו אוהבים אותי.
למדתי, שבתור בן 4, אם הייתי ילדה, היו אוהבים אותי כי הייתי טובה ונוחה יותר לכולם.
למדתי שאם הייתי בת 10, לא הייתי זורקת תפוזים לדודה שלי ועד היום היא שומרת לי טינה על זה.
למדתי שאם הייתי בת 10, הייתי נוחה יותר, והדודות והדודים היו אוהבים אותי.
למדתי שאם הייתי בת 15, הייתי מקבלת תשומת לב מהמורים בבית ספר, היו אוהבים אותי, וכל דבר שהיה כואב לי וכל מי שהיה מציק לי, הייתי רק פונה מילה קטנה וכבר היו עוזרים לי. כולם היו רוצים להיות איתי אם הייתי בת.
אם הייתי בת כשהייתי בן 10, אז היו אוהבים אותי כולם מכל הלב כי הייתי נוחה יותר לאנשים ונעימה יותר ובעלת מזג אוויר טוב יותר, והדודים שלי היו רוצים שאשב איתם בסעודות משפחתיות רק בגלל שאני בת נוחה וחמודה יותר. זה כי אני רואה את זה מצד בנים. הייתי יודעת שכולם רוצים להביא בנות בגלל שאני טובה, מקסימה וכיף לדבר איתה, והייתי מדברת שטות וכבר היו מתפעלים ממני שאני יודעת לתקשר רגשית. היה לי טוב יותר.
וכשהייתי בת 15 לא הייתי נמשכת לשטויות שבנים מתרכזים בהם יותר, אלא משקיעה יותר בלימודים.
הייתי ילדה טובה, לא הייתי עושה בעיות, ואם היו לי בעיות אז היו עוזרים לי.

הייתי מקבלת תשומת לב גבוהה.
כל זה לא קרה בגלל שאני בן ! כבן אני לא נוח !
כבן, לא כיף לדבר איתי.

תחשבי על זה כגבר. תסתכלי על אירועים משפחתיים, ותגלי שכל האנשים נהנים יותר לדבר עם הבנות כי הן יותר טובות וכי כל העולם אוהב אותן. זה ברור שיותר טוב להיות בת.
אחר כך כשאת בגיל התבגרות מתחילה גילאי 18, אז גם מתחילה אטרקטיביות רומנטית, שגברים רוצים להתחבר איתך יותר והערך שלך גבוה, והביקוש אליך גבוה מאוד.

בקיצור, אני מרגיש שאם הייתי בת, היה לי טוב יותר, אבל אני בעצמי אוהב יותר בנות, וגם אם הייתי בת הייתי רוצה להתחתן עם בת, להקים משפחה עם בת כי אני לא סובל גברים איתי, ובטח שלא לחיות איתם. אמנם לתת אקט של דקה אחת של מין אוראלי שהפורנו פימפם לי שזה מגרה, אבל זה סתם דקה אחת שאני לוקח מהגברים. בשאר הדברים אני שונא גברים ואין לי שום עניין בגברים.
אין להם ביקוש מצד אף אחד ואף אחת. נשים דווקא אוהבות אותן, ואם הייתי אישה אז הייתי צריכה להשתלב עם כולן ולאהוב גברים. אבל זה מגעיל אותי (חוץ מהאקט של לתת מין אוראלי וגם זה לא לכולם אלא רק למי שהאיבר שלו מזכיר איבר מין גברים ענק כמו מהסרטים הכחולים).
בתכלס, אני גבר שמת על נשים, הן נוחות, האישיות שלהן נוחה לדבר איתן, כיף איתן, כיף לדבר איתן, ואם היתה לי אישה והיתה מולידה לי ילדים אז אני מאחל לעצמי רק בנות כי כיף לגדל אותן, הן נעימות יותר, והרבה בעיקר בגלל שיש להן ביקוש.
יש להן ביקוש בגלל שכיף לדבר איתן זה הכל (לא בגלל משהו אחר, ובטח לא בגלל הסקס).
פשוט כיף לדבר איתן. אבל צריך זוגיות, וצריך סקס עם בת זוג מבינה .זה הכי בריא שבעולם.
אבל, הבחורות לא אוהבות אותי, אז גם אין לי סקס איתן והעדר הסקס איתן הוא לא מה שמפריע לי, אלא מפריע לי למה אני לא מקבל תשומת לב (ביקוש) מנשים כפי שהן מקבלות מגברים. ואני יודע שיש גברים שמקבלים מהן תשומת לב מהן, אבל אני לא כמו אותם גברים מבוקשים.

AlexCoaching

New member
על סמך ההודעות שלך

ובמיוחד ההודעה הזאת. במקום לחפש אבחונים אונליין ולנסות לחבר פיסות מידע.
אני מאוד ממליץ לך לפנות לאיש מקצוע/מטפל שיעבוד איתך אחד על אחד.

איש אינטלגנט ויקר

אתה מתבטא היטב, מבין, מגדיר, מנסח...
זה לא עוזר.
הנושא שפרשת רחב מכדי לפתור דרך הרשת.
אין כל רע בחוויות מיניות מכל הסוגים - רק שניכרים בדבריך המון כאב ותקיעות.

קשה לי לשפוט דרך הכתיבה אם יש צורך בטיפול, או שאפשר לעבוד באימון שכולל גם טכניקות רגשיות. בשיחה אפשר יהיה לנסות לקבוע. בכל מקרה תדרש להרבה נחישות וסבלנות.

בהצלחה

אני מוסיף אינפורמציה על הסיבות לחשיבה שלי

כתבתי גם כאן.

העתק הדבק של מה שכתבתי:

אני מת על נשים, אבל אין לי אותן בחיי, ולכן אני ממורמר. מאז ומתמיד, מאז שנולדתי אהבתי רק בנות, הערצתי אותן וכשהייתי בן 4 התלבשתי בבגדי נשים, כל החברים שלי היו בנות למעשה.
ותמיד היו לי חברות רק בנות, הסדרתי איתן ורק איתן והן אהבו אותי מאוד (בנות בגילי). אבל בגיל ההתבגרות קרה דבר. צפיתי בסרט כחול עם חבר, לפתע גיליתי שיש בנות שאוהבות בנים ששונים ממני, שפתאום יש בנות שהמראה של הגבר שונה משלי (איבר מין גברי גדול שאין לי ואני מודה בזה). קיבלתי בהלה מזה. במיוחד, כשחלפו עוד שנים, אמנם בגיל ההתבגרות היו לי בחורות והן היו מיניות (היינו מיניים).
אבל אחר כך בגיל 15 אין הרבה בנות זמינות, והן יכולות בקלות להשיג בנים להרתפקאות, ואני צריך להתחיל ולהתאמץ איתן, ונוצרת תחרות למעשה שיש להן ביקוש כי פתאום בנים מתעניינים בהן, כמו שאני התעניינתי בהן כל הזמן מאז שנולדתי. ואז מצאתי את עצמי מופסד בתחרות הזאת מול בנים אחרים, והן נתנו לי תחושה כאילו הן בגדו בי.
התאכזבתי מהן בגיל ההתבגרות, הרגשתי שהן מייחסות לבנים אחרים חשיבות ומייצרות תחרות ביני לבינם. תמיד בגיל הילדות בבתי ספר יסודי הן אהבו אותי, אהבו לדבר איתי, אהבתי לדבר איתן, ורק איתן. נשארתי כזה שאוהב לדבר עם בנות בלבד, אבל הן אלה שלא רוצות אותי. והכל בגלל שהחיים הפכו אותן בגיל ההתבגרות לאובייקט מיני בעיני גברים. לא ידעתי שאצא מהמשחק בגיל מוקדם (בגיל ההתבגרות), ולא אהיה בתחרות עם בנים אחרים. הרגשתי שהן בגדו בי בשביל סקס עם גברים. ואז ראיתי סרט כחול בכיתה ז' עם חבר, ובו סצינות עם איבר מין גדול, והתחלנו להבין שבנות אוהבות איבר מין גדול. אני הייתי בשוק מזה, ולא ידעתי איך לקבל את זה כי זה מתחבר אצלי לשאלה מדוע הן כבר לא רוצות אותי בתור חבר, ובתוך ליבי חשבתי שאין לי את הנתונים. ובכיתה ז' היתה לי חברה שהיינו מקיימים יחסי מין והכל היה נפלא, היינו מבריזים מבית ספר, והיא לא היתה מקובלת בכיתה.
בכיתה ט' לא היינו ביחד, ואחותי סיפרה לי שהיא שהחברה שלי לשעבר יוצאת עם ערבי. היתה שמועה שבחורה יוצאת עם ערבים בגלל שיש להם איבר מין גדול. זה התחבר עם מה שכבר ידעתי בראש שלי. והתחלתי להרגיש משיכה לאיבר המין שהן נראות מתלהבות ממנו בסרט הכחול. מעולם לא ידעתי שלבנות יכולה להיווצר תשוקה בגלל איבר מין גברי. תמיד חשבתי שהן מאוננות ועושות סקס בשביל עצמן ולא בזכות נתונים של איבר מין גברי ששונים בין גבר לגבר. פתאום הפורנו הראו לי מציאות חדשה והיא שבנות יכולות להתלהב מאוד מאיבר מין גדול ומהעוצמה שלו. זה היה בשבילי הארה, חידוש שבגיל שלושה עשרה הייתי בשוק כדי לעכל את בראש.
אחרי תקופה של שנים עיכלתי והתחלתי לנסות גם כדי לבדוק אם יש הבדלים. והתחלתי להתנסות בלתת מין אוראלי, והייתי נותן מין אוראלי למישהו שהיה לו גדול, והיתה לי התלהבות מזה שהוא גדול ותשוקה גדולה בגלל זה. כיום זה מזעזע אותי לחשוב שלילד בגיל 15 יכולה להיווצר תשוקה מזה. זה מוזר שזה מזעזע אותי כי לעצמי היתה כזאת תשוקה, אבל קשה לי לקבל שלצעירים יש מיניות כי אני רואה אותם ילדים טהורים שצריכים לשחק במשחקים תמימים. ובכל זאת, כשהייתי בגיל שלהם הרגשתי שונה מכולם בזה שהרגשתי שאני נמשך לגדול. חשבתי שאפילו בנות בגילי לא נמשכות וזה רק בנות מיוחדות. ובכל זאת, אצלי היתה משיכה כי באותו רגע הרגשתי שאני נכנס לדמות של השחקנית מהפורנו שמתלהבת מגדול, זה נתן לי בטחון עצמי שיש לה לגבי ההארה החדשה שגיליתי על העולם (שיש בנות שיכולות להימשך מאיבר מין גברי לפי הנתונים הפיזיים שלו ולא לקבל הנאה רק מהואגינה שלהן בלי קשה לגבר).

בגיל 20, כבר לא היו לי חברות, ופתאום ראיתי שיש להן עוד קריטריונים לסנן גברים. בגיל 25 ראיתי עוד קריטריונים נוספים לסינון גברים כמו מצב כלכלי, מה עושה בחיים, וכל מיני שאלות שבנות שואלות כשהן מחפשות חבר. זה מאוד מכביד עלי, וגרם לי להרגיש שהן הפרס ושהפרס הזה מחפש תנאים, מעלה דרישות כל פעם כל מוסד דמוקרטי שבזדון דורש מסמכים נוספים מהאזרח הקטן וכשהוא מביא ומספק אותם אז המוסד הדמוקרטי מעלה דרישות נוספות, מכשולים נוספים, וזה ממש לא מפריע להן והן אפילו נהנות מזה. ואז רואים או שומעים תכניות במדיה על בחורה עם הגבר שלה שהוא בעל מקצוע כזה וכזה עם רכוש כזה וכזה עם דירה. זה התחיל לתסכל אותי.
ואני לא שונא נשים, אלא בסך הכל מתוסכל מהן. הן הרסו לי את החיים. חבל שאי אפשר היה לחזור לגיל הילדות שם הן היו טובות, אהבו אותי, לא בחנו אותי כמה כסף יש לי, לא שאלו אותי אם אני עובד או לא, אלא אהבו לדבר איתי, התחברו איתי, העדיפו לשבת איתי בספסל על הלימודים ולא עם בנים אחרים כי היינו מדברים והיה להן כיף איתי. פתאום הן נהפכו בגילאים מבוגרים לבחורות עם דרישות מסוג כזה שאני לא מבין מאיפה הן מביאות את הדרישות האלה, זה כאילו בכוונה להרוס את הקשר הנפלא שהיה לי איתן, אז זה לא באשמתן כי הן בסך הכל גדלו והחברה ציפתה מהן לדרוש דרישות להיות חבר שלהן. זה כל הסיפור !

אני עניתי לך במסר, אבל אעשה העתק הדבק

לתשובה שעניתי לך במסר:
בחורה אחת שתאהב אותי. שתהיה בשנות העשרים שלה. שתאהב אותי, שלא תהיה רעה, שלא תחבל במריבה, שלא נריב, שנסתדר ונאהב זה את זו, שתקבל את האהבה שלי אליה ולא בגלל שאני מביע מחוות תרצה לכבוש גברים אחרים שלא אוהבים אותה (זה קורה הרבה). שאוכל להיות מי שאני. ולמה אני מתכוון ?! מקודם קראתי על בחורה שאם גבר מראה לה שהוא מושפע ממנה ושהיא גרמה לו להתאהב בה, אז היא רואה בו כבעל ערך נמוך יותר כי הוא ענה לה על הציפיה שאם היא תיתן לו חיבה אז הוא ייתאהב בה. ואם הוא היה שובר את הציפיה הזאת, וגורם לה להרגיש אדיש, אז בכך הבדיל את עצמו מגברים אחרים שהיו מתאהבים בה. למה אני כותב את זה ? כי נזכרתי בזה (במה שקראתי) כאשר מקודם אני מחכה שהשכנה תסגור הראשונה את הדלת שלה כשהיא מדברת איתי על תכנית והולכת לישון, וזה כאילו מרצון להישאר עוד קצת ביחד כאילו אני תולה את האושר של השיתוף והשיחה המשותפת בה. זה הזכיר לי שאם השכנה היתה בחורה, אז היא היתה רואה בי נחות יותר. אבל, הכיף של הביחד גורם לי לרצות להישאר עוד קצת ביחד, ולהיכנס לחדר עם שובל של "הביחד" שהיה לי לפני שנכנסתי לחדר. אז אני צריך בחורה אחת, שתקבל אותי כמו שאני שאוהב אותה, ולא בגלל שתראה אותי אוהב אותה תראה בי נחות ותדחה אותי לטובת גבר מאנייק/ערבי בשביל היחס המזלזל שהוא נותן לה שגורם לה לאתגר אותה בלכבוש אותו ומשיכה להתנהגות שלו.

רשמת לי במסר בתגובה למה שרשמתי

"מה אתה צריך לעשות כדי למצוא את אותה אחת?" (בערך זה מה ששאלת), עניתי לך במסר (אני העתק הדבק):

הכרתי ביום ראשון בחורה, ישבנו בקבוצה, ואז להפתעתי היא אמרה לי לרשום את הטלפון שלה בסלולרי שלי. רשמתי, אותו, וביום למחרת התקשרתי והיא לא ענתה לי. אתמול התקשרתי בבוקר, והיא אמרה לי להתקשר בערב שנלך לבית קפה. ואמרתי לה את המספר טלפון שלי והיא רשמה ואמרה שהיא תתקשר. הייתי אתמול באירוע בירושלים, והתקשרתי אליה משם כדי להגיד לה שאני בירושלים. היא לא ענתה לי. היום ראיתי שהיא גם לא התקשרה.
היום התקשרתי אליה, והיא אמרה לי שהיא בדרך הביתה ולהתקשר אליה.
לא התקשרתי כי קראתי שבחורה שרואה שגבר מחפש אותה כל הזמן, רואה בו כמו כל הגברים שמחזרים אליה ואז היא דוחה אותו. ושאם אני רוצה שבחורה תתעניין בי, אז אני צריך להראות לה שאני לא מתלהב לחפש אחריה יותר מידי כי אסור להיות נידי.
אני חושב שכדי למצוא בחורה טובה, אני צריך לחפש אותה איפה שבחורות לא משחקות משחקים. וזה קשה לי להשיג. זה מה שאני צריך לעשות כדי למצוא בחורה טובה. פשוט למצוא בחורה שלא משחקת משחקים של להיות קשה להשגה. זה מכביד עלי מאוד ומבלבל אותי מה אני צריך לעשות אם אני צריך להתקשר שוב ושוב או שאני צריך להבין שהיא כבר לא מעוניינת למרות שהיתה מעוניינת.
אז כדי למצוא בחורה טובה, אני צריך לדעת איך להתנהג בתהחלה כדי שבחורה לא תסנן אותי לפני שהיא מכירה אותי לעומק. הן מסננות בשלבים התחלתיים מבלי שהן מכירות את הבנים, והן מסננות על סמך המשחקים שהן עושות במסגרת משחקי "קרוב רחוק". קראתי שזה משחק שנשים משחקות מבלי שהן יודעות על כך בכלל. מהטבע שלהן, מהגנטיקה שלהן, הן משחקות במשחק של קרוב רחוק כבר מאז שהן בנות 3, מתקרבות, ואז כשההורים מראים להן עניין מתרחקות כדי לאתגר שוב פעם שההורים ייתקרבו אליהן, ואז שההורים מתקרבים הן מתקרבות, ואז כדי להעצים את הצורך של ההורים להתקרב אליהן מתרחקות, ואם ההורים מתרחקים אז הן מתרחקות עוד יותר. זה משחק שנקרא "קרוב רחוק" pull and push וכדאי לחפש מידע איך זה התפתח אצל הבנות בפסיכולוגיה ההתפתחותית שלהן. אז גם כשהן נהפכות להיות בחורות, ובמיוחד בשנות העשרים, הן משחקות את המשחק הזה מבלי לדעת. החברה והתרבות מעודדות את זה בסיסמאות "אל תתקשרי אליו, זה הכבוד שלך לא לרדוף אחרי גבר, הוא צריך לחזר אחריך, תשחקי אותה קשה להשגה והיא ירצה אותך יותר", ובאופן טבעי היא משחקת את המשחק של קרוב רחוק מבלי שהיא מודעת לזה, ובנוסף התרבות מעודדת אותה לזה. ויש גברים שלא עומדים בזה ולא יודעים איך להתנהג בסיטואציה ונכנסים לייאוש מהר ולא יודעים איך להתמודד בסיטואציות כאלה.

bencoach

New member
אמונות מגבילות"

יש איזשהו יסוד לדברים שנאמרו , אך ממש הקצנה והכללה. למרות מה שאמרת עדיין יש כלכך הרבה מקרים שכן מצליחים.
גברים מאוד אהודים על בנות. אז למה להסתכל על חצי הכוס הריקה?
סליחה להשמע קלישאתי מדיי , אבל האוייב הכי גדול שלך הדעות הללו שרק מגבילות אותך .

למעלה