מה דעתכם על המסמך המצורף? שבוע טוב.
ה הגבירה מן האגם New member 4/6/12 #4 אם תציצי בהמשך השורה בצד שמאל ליד היום והשעה, תראי עין קטנה ולידה ספרה או מספר. זה. בברכה,
י י מ י ת 2 New member 7/6/12 #10 אין לי דעה, אבל יש לי התיחסות הרעיון נראה לי מאד מפתה ומענין, ומאתגר. אלא מאי? הוא לא בשבילי. למתאימים כדאי להתאמץ.
אין לי דעה, אבל יש לי התיחסות הרעיון נראה לי מאד מפתה ומענין, ומאתגר. אלא מאי? הוא לא בשבילי. למתאימים כדאי להתאמץ.
ה הגבירה מן האגם New member 10/6/12 #12 מודה שהגישה החיובית שלכן היא שיעור חשוב. עם זאת, את האתגר אני לא מצליחה לראות. הולכת לחפש שוב... שבוע טוב
מודה שהגישה החיובית שלכן היא שיעור חשוב. עם זאת, את האתגר אני לא מצליחה לראות. הולכת לחפש שוב... שבוע טוב
ה הקוראת בקקאו1 New member 10/6/12 #13 נשמע מעניין וכייפי - צריך לחשוב אם זה בר ביצוע - ילדים זה בהחלט אתגר חשוב! אולי אם נתארגן יחד כמה חברים משכבר הימים... מה אתם אומרים?
נשמע מעניין וכייפי - צריך לחשוב אם זה בר ביצוע - ילדים זה בהחלט אתגר חשוב! אולי אם נתארגן יחד כמה חברים משכבר הימים... מה אתם אומרים?
ה הקוראת בקקאו1 New member 12/6/12 #16 (עם שוא בלמד וקמץ בכף הסופית) תעשה חיים בעולם הקסום והמופלא הזה ואישאללה, בשנה הבאה
מ משה גלזר New member 13/6/12 #20 כשאני עושה בשבילי, זה גם בשבילך החוויה להיות בשתיקה במקום שמדבר אלי , כבר היית שם, אפילו את לא קוראת לזה הודו. בברכה
כשאני עושה בשבילי, זה גם בשבילך החוויה להיות בשתיקה במקום שמדבר אלי , כבר היית שם, אפילו את לא קוראת לזה הודו. בברכה
מ משה גלזר New member 14/6/12 #23 כן, להיות ממש כרגע, זה להיות בהודו וממש כרגע ביום בו תהיה ההופעה אהיה בבודגאיה מעניין אם כשאהיה שם, אהיה בהודו.
כן, להיות ממש כרגע, זה להיות בהודו וממש כרגע ביום בו תהיה ההופעה אהיה בבודגאיה מעניין אם כשאהיה שם, אהיה בהודו.