מה דעתכם:

faridi

New member
מה דעתכם:

אבי ביום שישי שעבר מבשר לי שלחבר שלו בעבודה יש בת חרדית. יפה. נתן לי את מספרהּ. השיחה היתה מעניינת עד אשר היא טענה שהיא נפגשת בפעם הראשונה בבית אחותה. לא בביתה, בבית אחותה. כאחד שרגיל את הפגישה הראשונה לקיים בבית קפה, רח"ל, תהיתי, איך אכנס לבית של משפחה שאני עדין לא מכיר בכלל? אבל אחד מחבריי החרדיים ספר לי אחרי נישואיו שהדייט הראשון היה בבית קפה. היא הצהירה:"אני בחורה ביתית וכך מקובל אצלנו!" בקשתי שתתן לי לחשוב והתקשרתי מיד לרב. הרב אמר שזה לא צריך להפריע לי ואדרבא, העניינים יזוזו. שמח וטוב לב התקשרתי בחזרה לבחורה, אך לא ענתה. ניסיתי עוד מספר פעמים-אך אין קול ואין עונה. חשבתי: אולי היא בהרצאה או משהו.. בבקר ניסיתי, גם לא ענתה, חשבתי, אולי בעבודה. מוצדק. אך אם רואים על הצג "X שיחות שלא נענו", מן הראוי שתחזור אליי, לפחות בשביל לשמוע מה יש לי להגיד, לא? אמי ראתה בצעד זה, גאווה מצד הבחורה. "כנראה שזה לא הזיווג שלך" מצד אחד, הרב הבטיח שהעניין יזוז טוב ומצד שני, לא זז כלום. אז למי להאמין?

ברוך הבא

רבנים לא מבטיחים לך שום דבר. הרבה רק ברך זה לא אומר שזה מה שיקרה. הבחורה לא מעוניינת. זה שהיא מראה לך את זה בצורה של התעלמות זה לא אומר שזה בסדר אבל אתה לא צריך אחת כזאת במילא :) בהצלחה.

קליט

New member
הרב הוא נביא ?

אולי הבחורה נפגעה מסיגנון הדיבור שלך, אפשר לנסות להחזיר את ההצעה על ידי צד שלישי, מאוד רצוי לערב שדכנית שתפקידה לגשר ולפשר ביניכם, וזה גם מנהג ישראל . בהצלחה

faridi

New member
אין מה להפגע ממני

לא דברתי בצורה מעליבה, לדעתי.

קליט

New member
גם לדעתי

יתכן שהיא לא חושבת שאתם מתאימים מסיבה כלשהיא, אז תנסה לחדש את ההצעה . כמדומני שזה שהיא לא ענתה לך - זה מעשה מקובל, אמנם ניבזי אבל מקובל .

שםאנילא

New member
לפעמים תתפלא לאחר זמן לשמוע סיבה כלשהיא

ראויה והגונה למה לא ענו לך... אל תשפוט מהר מדי אם יש לך נגישות דרך אביך נסה דרך שם... מן הסתם אולי זעזעת אותה כשאולי פלטת שהנך נפגש בבית קפה ולא בבית של אנשים...לך תדע אבל אל תוותר כי נשמע שהיא בחורה ממש טובה בהצלחה

faridi

New member
"ממש" טובה?

אני מוותר על ה"ממש טובה" הזו ! קצת כבוד עצמי. אני לא אומלל וגלמוד בשביל לחזר מחסר ברירה!

שםאנילא

New member
אם הבחורה טובה ושוה את זה אז כן...הכבוד שלך

יותר חשוב מבחורה איכותית שיהיה לך טוב איתה??? זה נקרא לצאת טיפש... חבל שתפסיד בגלל טעות בהבנה של 2 הצדדים הכבוד לכאורה...רק יהרוס לך את החיים... בברכה

faridi

New member
איכותית? מממ...לא נראה לי

לפי ההתנהגות התמוהה שלה, נראה לי שלא. אם זה היה הזיווג שלי, זה היה הולך יותר חלק.

שםאנילא

New member
כל כך אתה בטוח שהזיווג שלך ירוץ אליך??

יש לך איזה פטנט ללמד אותנו?

למעלה