מה דעתכם

לא בטוח שאפילו יד ראשונה

ימליצו לך פה לקנות.. אבל קחי עצה מאדם שהכלים היחידים שהיו ברשותו הם טיוואנים,כלי טיוואני הוא כלי שעושה את העבודה.אבל כמות הטיפולים הנדרשת והעדינות הנצרכת היא כל כך מוציאה את הכיף מהעניין. כלי יפני יתן לך תמורה הרבה יותר גבוהה למחיר ופאן לאורך הרבה יותר זמן.

gamgam

New member
תפוחים או לימונים?

קצת מידע על מה בדיוק את מחפשת יעזור: רישיון רלוונטי קטנוע או אופנוע ונפח מועדף רכיבה בינעירונית או עירונית בלבד ביזנס או פלזר תקציב תני פרטים ואפשר יהיה לנסות לייעץ

לי0909

New member
חח סליחה

A1 אופנוע התקציב עד 10,000 ולכן כנראה שאצטרך להסתפק ב125 ולא ב250 כמו שרציתי. נסיעה 10 דק' כביש מהיר 5 דק בעיר .

gamgam

New member
אומנם כתבת אופנוע

אבל אם את מתלבטת לגבי קימקו, אז כנראה את מתכוונת לקטנוע. על קטנועים לא יודעת להמליץ (פורום קטנועים יוכלו לעזור), מה שכן ממליצה לנסות וכן להגיע ל250, כי רכיבה בינעירונית יומית על 125 לא ממש מומלצת. בגדול, לשאלה הראשונית, אני תמיד בעד הונדה. חבל שהם לא מייצרים גם מכונות כביסה.

פרארי1

New member
יש אופנוע קימקו 125

אמנם לא כזאת מציאה גדולה ואמנם באתר של עופר אבניר הוא מופיע בסיווג קטנועים, אבל בכל זאת מדובר באופנוע. אגב, בהנחה שההתלבטות של העלמה היא מול ה-CBF 125, שהוא לא בדיוק פאר היצירה של הונדה, הבחירה היא לא עד כדי כך חד משמעית, אבל אני בכל זאת אצטרף להמלצה על ההונדה. אם ה-CBR 125 בא בחשבון, אז הפער כבר גדל לטובת היפני.

gamgam

New member
אבל זה עשה לי רע... ../images/Emo3.gif אופנוע קימקו...../images/Emo178.gif

לי0909

New member
אוקיי

כמה נראה לך הונדה 250 יכול לעלות? ומאיזה שנה מומלץ?

Pumi

New member
מחירון פחות כמה אחוזים, תלוי במצב שלו

ולא היו לאופנוע שנתון מיוחד. תקבע תקציב ותחפש אופנוע שיכנס לתקציב. ככל שיותר חדש עם פחות קילומטרים ובמצב מכאני טוב, עדיף.

לי0909

New member
לצורך העניין האם עדיף

הונדה 2006 30 קמ או קווסאקי 95 70 קמ ? אין אופנוע בשנה שנחשב ישן מדי כבר?

Pumi

New member
אופנוע בן 5 מול אופנוע בן 16. מה את חושב?

זה כמו שתוציאי שמלה מגיל 7 ותעמידי אותה מול שמלה מגיל 18 ותשאל איזו שמלה יותר תתאים לך לדייט
אני חושב שזה די dead giveaway.

למעלה