מה דעתכם?

Berethor

New member
לדעתי היא נשמעת יותר כמו א-מינית רגילה

בגלל העובדה שהיא תוהה אם אי פעם היא עשתה את זה גם בשביל עצמה, אם היא נהנתה מזה והאם היא באמת רצתה את זה. ללא ספק יש בא מיניות מסויימת, אפורה, אבל נשמע שהיא נורא נמוכה, ולא באה כל כך לביטוי ביחסיים מיניים, והרי שם זה המדד העיקרי. בכל אופן זאת לא ההגדרה לא-אפור רגיל לדעתי, אפור זה יותר לכוון האמצע, מישהו שיכול גם לרצות ולהנות מדבריים מיניים, פשוט לא ברמה של מיני, וגם לא חייב את זה וכו, א-אפור זה לא מישהו שעושה את זה רק בגלל הצד האחר. מה שכן מה שהיא מתארת כן מעיד על כך שהיא לא א-מינית מוחלטת, אבל היית אומר שזה אפור שקרוב למוחלט, ולא לאמצע כמו שאפור מסמל. האמת שאני לא מכיר כל כך הרבה א-מיניים מוחלטים, גם מבין חברי הפורום(אם כי הכרתי כמה), אבל לדעתי גם הלא מוחלטים הם עדיין בגדר א-מיניים.

a sullen girl

New member
דעתי

אני מאוד מזדהה איתך. לפי התגובות נראה שכולנו. אני חושבת בכל אופן שכמעט תמיד הגדרות יכולות להוות מכשול. לכן יש לי רתיעה קלה מלהגדיר את עצמי כא-מינית, וכנל לגבי בעיות אחרות בחיי... את מרגישה חרמנית לפעמים? יופי! לכי עם זה! כי זה לא שקר, זו לא הזייה, את באמת רוצה את זה! לא בא לך? אל תעשי את זה. ז"א, הכל נכון. כל מה שבא לך או לא בא לך, הוא זכותך, והוא לא צריך ליפול להגדרה מסוימת. הגדרות לפעמים משייכות אותנו למקומות מסוימים ומונעים מאיתנו להרגיש שלמים עם מה שאנחנו עושים... בקיצור... כל עוד יש בך ניצוץ של חרמנות- אל תנסי לנתח למה, מה, איך, מתי, כמה, פשוט תממשי את זה אם זה מרגיש לך נכון! לזרוק את ההגדרות אנשים!

../images/Emo45.gif בגדול ממש מסכימה איתך ובסופו של דבר

חשוב לזכרו לא לכבול את עצמנו להגדרות אלה לעשות מה שאנחנו מרגישים לנכון. אבל חשוב גם לזכרו את היתרון של ההגדרות. את ההבנה והמקום שהן נותנות לנו. פשוט חשוב שאחרי שאנחנו מבינים את עצמנו טוב יותר, שלא נגביל את עצמנו. הגדרות צריכות לשחרר אותנו לא לכבול. הן בסה"כ אמורות לעזור לנו להבין את עצמנו ואת העולם טוב יותר. צריך להכיר בקיומו של השחור ובקיומו של הלבן כדי להכיר בקיומם של כל גווני האפור. וצריך לזכור, שאנחנו יכולים כל יום להרגיש בצבע אחר...

למעלה