מה דעתכם..

סגולה23

New member
מה דעתכם..

שלום, אני די חדשה פה אבל לא אמא חדשה לחיילים. סגול אחד בדרך הביתה הסגול השני סוגר בדרום ומבקש שנבוא מחר לבקר אותו... רוצה מאוד
אבל חוששת
עצות בבקשה...

ל י ת י1

New member
היי סגולה../images/Emo140.gif

התגובה הראשונה שלי לשאלתך, בלי לחשוב הרבה, ככה ישר מהבטן היא לסוע, אם הילד מבקש אז בטח לסוע. אבל במחשבה קרה והגיונית אולי כדאי לחכות עד מחר בבוקר ואז להחליט לפי ההתפתחויות, כמובן שזה תלוי איפה בדיוק נמצא הילד. עכשיו את צריכה לבחור אם את מתחברת לדרך פעולה מהבטן או מהראש.... לא ממש עזרתי לך, אה?
ובכל מקרה את מוזמנת להשאר פה

סגולה23

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני במלחמה בטן-ראש, זה בדיוק העניין. הדרך לשם פתוחה מתביישת אפילו להגיד לו שחוששת... הבעל - מהכחולים - גם קשוח..ומאוד לא מתלבט.

ל י ת י1

New member
אם זה כך

אז נראה לי שאני הייתי נוסעת. אם לא תסעי ותישארי בבית תהיה לך הרגשה מחורבנת כל השבת. ואם תסעי - אז במקום הרגשה מחורבנת תשקשקי קצת אבל תראי את הילד ותדעי ששימחת אותו, הרי הוא ביקש שתבואו. זה מה שאני הייתי עושה

סגולה23

New member
../images/Emo13.gifמקבלת את דעתכן

אם המצב ישאר פחות או יותר שקט - אני נוסעת!! הילד כ"כ רוצה. איך אפשר לאכזב אותו. תודה, ושוב תודה אתן מקסימות

בעל כחול

הכוונה לחיל אוויר או משטרה? בעצם זה לא משנה. בעלי עם עבר כחול (משטרה) שאני סומכת בעליו בעיניים עצומות אומר שאין שום בעיה. סעי בשקט ופנקי את הסגלגל שלך.

למעלה