מה דעתכם

Ace in the hole

New member
דעתי היא...

שהיא שווה וסקסית בטירוף. ושהשופטים שם הם חבורה של יצורים מכוערים, מגוכחים ופתטיים.

Ace in the hole

New member
גם טיירה בנקס

היא לא כזאת משהו. אני בספק אם היא באמת יפה מתחת לכל כמויות האיפור, ניתוחים פלסטיים, החלקות שיער ושאר שיפורים קוסמטיים. אין מה לעשות שאידיאל היופי בתרבות המערבית הוא המראה האירופאי-אסייתי.

../images/Emo6.gif

היא באמת מייצגת את החרדים בצורה הכי גרועה. שומרת שבת אבל מוכנה לחלל אם טיירה בנקס תבקש יפה
היא גם מסתובבת שם בלבוש "צנוע". בסה"כ כל ההופעה שלה שם עושה צחוק מהדת, שזה דווקא דבר טוב כי אני לא חושב שהדת היא אמת. וככל שיותר אנשים ישתחררו מכבלי הדת - כך נתקדם יותר.

אם היא מוכנה לחלל שבת רק אם יבקשו ממנה

כאשר בתור חרדית היא אמורה לדעת שהיום השביעי זה היום הקודש, אז היא לא דתיה מבחינתי.

נראה לי שבכוונה הגזימו

היא לא חרדית אלא דתיה. בכל מקרה, לי זה לא משנה אם היא דתייה או לא. רק לתקשורת שמחפשת רייטינג.

גם אם היא דתיה

אפילו בתור חילונית אני יודעת שיום שבת זה יום קדוש. וכ"כ בקלות היא אומרת שהיא תחלל אם יבקשו ממנה? הזוי.

פנומן 72

New member
קוראים לזה: חזרה בשאלה

בכל מקרה אני מקווה שהיא תצליח ונראה איך היא תסתדר עם צילומי העירום ...

היא אמרה שהיא חזרה בשאלה ?

לא ראיתי שהיא העידה על זה. אם היא חזרה בשאלה אז כל מה שכתבתי קודם לכן בטל ומבוטל.

פנומן 72

New member
היא לא צריכה להעיד

הרי מה עושה אדם דתי - הכיפה על ראשו ? לא ! התנהגותו והתנהלותו. אם הוא שומר שבת, כשרות ומקיים מצוות - אז הוא דתי. אם הוא לא מקיים אז הוא לא דתי. אותו דבר אסתר כפרה עליה, אם היא לא מקיים אורח חיים דתי או שהיא חורגת ממנו באופן קיצוני - קשה יהיה לומר עליה שהיא דתיה, אלא מתפקרת או משהו כזה. לא שזה מפריע לי. שתהיה בריאה, איזה ריאות.

סבבה, גם לי אין בעיה עם זה

מאחלת לה הרבה הצלחה. סתם בגלל ששאלו אותה על השבת וזה.. טוב כנראה היא באמת בשלבי חזרה בשאלה:) נחמד, אולי הפעם אני אעקוב אחרי התוכנית הזו בגללה.

zlr86

New member
ברור שהיא חזרה בשאלה

איזו אישה דתיה ואפילו מסורתית תרים חולצה מול המצלמות?

פנומן 72

New member
תגיד לי, נכון שאתה ימני ביד ?

כלומר אוחז בעכבר ביד ימין ? וודאות של 100%. עכשיו, איך אני יודע ?

למעלה