מה דעתכם?

בלב הים

New member
מה דעתכם?

על פגישה לחברי הפורום באומן? נעשה שיחת חברים קטנה... אני מאמין שזה יחזק את כולנו, ויעורר את הפורום... מה דעתכם?

drall

New member
יאללה בסטייל

אבל טוב, איך נקבע שם? מישהו ישים בפושקינה שלט "תפוז אנשים" וניפגש לידו ביום שני ,ככה בשמונה בערב?

בלב הים

New member
קודם נבדוק מי מעונין? ומתי הטיסה שלו?

יש כאלה שהטיסה שלהם ביום שני... או אפילו שלישי... אפשר לקבוע ליד הלוח מודעות שמתחת לציון.. ביום ושעה... אפשר לקבוע בכניסה למלון, או בכל מקום אחר באומן... אני חושב שודא תצא שיחת חברים מאוד יפה ומענינת. אז מי מעונין?

drall

New member
אני מעוניין

אני ממריא ביום שני ב10 בבוקר. מי יודע מתי נגיע.

פראזניק

New member
רעיון נאה

אם כי אישית, לא נראה לי שיהיה לי זמן. תקופת ראש השנה היא זמן עמוס מאוד עבורי.

בלב הים

New member
אשריך פראזניק

שתקופת ר"ה אצלך עמוסה מאוד.. אצלי בכל אופן ימי ר"ה בצל הציון הקדוש, דוקא מאוד קשים ללימוד, אם כי מרבים יותר בהתבודדות וחשבון נפש, תפילות, ובעיקר שיעורים ממשפיעים, (עצם הלימוד מאוד קשה עלי בזמן הזה, קשה למצוא מקום נוח ושקט). בכל אופן רבע שעה - 20 דקות, גם זה קשה? נניח יום שלישי לפני הזכור ברית באיזור 4-5 אחה"צ (אני מניח שיש כאלה הטסים ביום שני, כך שביום שני יהיה קשה).. נזכור מה רבנו אמר בתורה לד' שיש ג' נקודות, נקודת הרב, נקודת החבר, ונקודת עצמו... נו ואיפה עוד אפשר לקבל מנקודת הרב אם לא הכי קרוב אליו בציון הקדוש? ואז ניזכה לחבר את ג' הנקודות ולזכות לפי ידבר חכמות והגות ליבי תבונות... לגלות את אור הנקודה הקדושה שעל ידה ניזכה לתקן את כל החרפות והבזיונות של כל השנה... לא שווה השקעה של רבע שעה - 20 דקות? (ובד בבד, אני ממש חושב שהפורום שלנו יתעורר מזה לשנה חדשה כשנחזור ארצה, ואז נרוויח בכפלים).

חבר 8

New member
אני מעוניין

בעזרת השם אני נוסע ביום ראשון ,איך ניפגש ?

בלב הים

New member
נישמח לשמוע על רעיון

אולי בכניסה לציון, מתחתיו יש לוח מודעות (בדיוק שגומרים את העליה של בלינסקי מצד שמאל לפני הכניסה לציון), מכירים? יום שלישי בערך 4-5 אחה"צ. מה אתם אומרים?

drall

New member
מי זה בלינסקי?

אני מכיר את חדר האוכל של דרך צדיקים ואת קרית ברסלב. לא יותר מזה ובחיים לא ראיתי שם לוח מודעות. בטח לא בעברית. יש את המפה הזו שמחלקים באתרי אינטרנט על אומן. תסמן עליה ותעלה אותה

פראזניק

New member
הוא מתכוון, כנראה

ללוח המודעות הענק שמתחת לגשר החדש המוביל מהציון לחדר הקפה של אהלי צדיקים (גשר חדש, תראה אותו, בולט, בצבע ירוק מזעזע, כשתעלה מהאוטובוס לכיוון הציון). מתחת לגשר, על קיר גדר רחבת הציון, ישנו שטח שהופך להיות לוח מודעות.

drall

New member
אולי תדבר עם תפוז

שיביאו לך שלט של "תפוז אנשים"? זה יהיה פשוט כביר

בלב הים

New member
אז אולי נקבע בכניסה למלון?

זה מקום יותר מוכר, נכון? או שיש לכם הצעה אחרת, הכל מתקבל בברכה.

למעלה