מה דעתכם

מה דעתכם

שלקראת חג השבועות, שהא מסמל בעולם החרדי קבלת תורה ומצוות וכו'. אולי נארגן מעמד המוני של פריקת עול תורה ומצוות אחד ולתמיד להכריז לכל העליונים ותחתונים שאתה הראית לדעת שהכל בולשיט. אני יודע שזה לא מעשי, אבל בתוך המצב האנוס שאנחנו נמצאים לפעמים טוב גם לדמיין.

אגס 10

New member
יאללה יאללה

כולנו למעמד הנורא והנשגב מעמד פריקת עול התורה והמצוות... אצלנו לא יאיימו בהר גדול על הראש. אצלנו גם לא יקדימו נעשה לנשמע. אצלינו לא יהיה אש ולפידים. אצלינו גם לא ישתחוו לעגל הזהב. אצלינו נזעק כולנו יחד מילה אחת שתאמר הכל ד י י י י י י י י י י י י י י י י י י י י י

מעניין,שהיציאה שלי

מהדת היתה בשלושת ימי ההגבלה ! וידוע מהספה"ק שהפליגו בגודל קדושת ימים אלו.. בלה בלה.

כדיתבין ישראל גרסה עדכנית

כדיתבין ישראל ועסקין בכפירת התורה קודשא בריכו אומר לפמליא דיליה חזו חזו בני חביבי דמשכחין צרה דילי ועסקין בחדוותא דיליה

גרסה עדכנית לעליונים ששו

עלינים אזלו ותחתונים ששו בחזרת תורה הכתובה על תעודות סיני טוהר כלה מאוד נתעלה בקבלת יום ללא עשרת הדברים

מצוות החג

א. שלושת ימי הגבלה יש לגשת אל אישה כל לילה. ב. לאכול מאכלי בשר וחלב ביחד (לצאת ידי כל השיטות) ג. להשאר ערים בלילה וללמוד מדעים מדוייקים, או לגלוש באתר חופש ודעת אמת. ד. לישון כל היום (טוב, זה הרגיל...) ה. אחה"צ לסוע עם מונית לכותל. ו. לקשט את הבית עם תמונות תועבה

mik504

New member
מעמד "החזרת התורה" זה הסלוגן לקמפיין

מה שמזכיר לי את הווארט הידוע, שהחליטו עם ישראל והקבה לפרק את הביזנעס,ולהחזיר את התורה,אז התחילו להעמיס על משאיות את כל החידושי חידושים שאיזה אברכון חידש בכוילל חזו"א כולל הגמרות משניות סיפרא וסיפרי,חזרה להר סיני,כשהגיעו ירד הקבה והחל לנבור בין הערימות חיפש וחיפש ואז יצא מתנשף עם ספר תנ"ך בודד וקטן,אמר להם זה נתתי זה אני לוקח את כל השאר, תקחו חזרה לכוילל.

זה מזכיר לי שבאחת הישיבות

נסעו כמה חברה שעשו חג בסיני. אז הראש ישיבה אמר יש כאלה שקיבלו את התורה ויש כאלה שנסעו להחזיר אותה. אולי נעשה חג בסיני ועל הדרך נחזיר אותה

אחרי שכבשו את סיני

שלמה גורן הלך להצתלם בהר סיניח עם ספר תורה.אז אמרו שהוא הלך להחזיר את התורה.

בעקבות הר הגעש...

עושה רושם שמתן תורה מבוסס על סיפור עתיק של התפרצות הר געש אנשהו, ואני מצטט "קולות וברקים, ענן כבד על ההר, ויעל עשנו כעשן הכבשן, ויחרד כל ההר מאד, "...

בוודאי שטוב לדמיין

אפילו משה רבינו דמיין: http://www.haaretz.co.il/hasite/pag...ontrassID=1&subContrassID=0&sbSubContrassID=0 מעמד המוני של פריקת עול - אם כי לא רלוונטי אבל אהבתי ת'רעיון....

למעלה