מה דעתכם

• פותח הנושא rsm2
  • פורסם בתאריך

rsm2

New member
מה דעתכם

הצעתי סיפור לעיתונאית, שהציעה אותו לעורכת של זמנים בריאים, אבל העורכת לא רצתה. אותה העיתונאית ביקשה ממני לחכות( קצת יותר מדי זמן לטעמי, אז המשכתי הלאה). הצעתי אותו סיפור לעיתונאית אחרת מאותו גוף( ידיעות) אך שכותבת במערכת שונה( 24 שעות לצורך עניין). להפתעתי, היא הציעה אותו לעורכת של זמנים בריאים גם כן, שציינה בפניה שהסיפור הגיע אליה מעיתונאית אחרת. בתגובה לכך היא כעסה, ואמרה שלא מתכוונת להמשיך לנסות, וגם העיתונאית הראשונה נעלבה 1 - מה דעתכם? צודקות? או בכיינות רגילה של עיתונאי שנעלב שלא פנו אליו ראשון, ועיתונאי שלא מבין שאני צריך להתקדם( הרי יכלה לעשות טלפון לעורכים אחרים במקום לחכות לתשובה במייל) 2- המשכתי בדרכי לעיתונאים אחרים, כל אחד מציין בפני שאחכה כמה ימים( לא יום, לא יומיים, ארבעה חמישה), החישוב הוא פשוט, אם לדוגמא יהיו 3 כאלו שיבקשו שאחכה שלושה ימים, אצטרך לחכות 15 יום. אם לא אעשה זאת והם יגלו אחד על השני, הם יעשו איתי ברוגז( עד הסיפור הטוב הבא)

rsm2

New member
זו לא סיבה טובה..סך הכל אני מעריך את שתיהן

.

ronenlev22

New member
פשוט מאוד

האם אמרת לעיתונאית א', שאתה מודה לה ואתה כעת מעוניין לפנות לעיתונאית ב' ? האם עדכנת אותה ? מה הייתה תגובתה ? האם עדכנת את עיתונאית ב' לגבי פנייתך הקודמת לקולגה שלה באותו עיתון ובאותו נושא ? האם ציינת בפניה שהסיפור כבר הובא לפתחו של עורכת זמנים מודרנים ? עיתונאים אוהבים שקיפות. הם מהר מאוד מתרגזים בנושאים אלו.

rsm2

New member
לא

לא אמרתי לה שאני מודה לה אבל האמת שאני לא חושב שזה היה עוזר לי עם עיתונאית ב , היא כעסה שלא "היתה ראשונה". זה לא בדיוק אותו עיתון..מוסף שונה..האמת שלא הסתרי כלום, ולא היתה בכוונתי לעשות זאת, חבל שבעת פניה לעיתוני שני צריך לעשות שיקולי אגו שלהם..הי פיספסה סיפור טוב, שהיום נסגר עם המתחרה שלה..

ronenlev22

New member
הרווחת אמנם סיפור בעיתון המתחרה

אבל גם "פיספסת" יחסים עם עורכת מוסף ושתי עיתונאיות.

rsm2

New member
כן אני מבין את עמדתך, אבל

כבר הסברתי לה שלא נעשה פה משו "מאחורי גבה". סתם אולי חוסר תשומת לב מצידי ואין סיבה להעלב, יישרתי איתה את ההדורים. מעבר לכך, שיגיע סיפור טוב. היא לא תגיד "לא"..

למעלה