מה דעתכם?

sahar85

New member
מה דעתכם?

אני בטוח שיש שישנאו את זה בטירוף ויש שיאהבו... הרי לכם פרדוקס נחמד, פרי עיצובי...

דווקא נחמד סהר...

כל עוד שרק כתוב שחור על גבי הגוף. רק שלא יהפוך לקעקוע, כי זה איסור מהתורה... אם אפשר קצת להגדיל יהיה טוב: ניסיתי לקרוא מה כתוב ולא כל כך הצלחתי...

בסדר, הצלחתי לקרוא...

ממש מתאים ליצירה, אתה גם סופר סת"ם סהר. אשריך אחי אשריך. אגב, התחלת ללמוד קונדיטוריה... הקונדיטור של הפורום ואל תשכח - אלינו עוגות תשלח, אפילו בציור, ורטואלי... משהו שיהיה בתיאבון לכולם...

SoShakespeare

New member
אהבתי...

די נחמד...
ואפילו גם קצת מצחיק(בגלל מה שכתוב)... http://blog.tapuz.co.il/shakespeare

פרובוקטיבי

סוג של עשיית דווקא. אם הוא רצה להתריס נגד דת ומסורת - הוא הצליח.

sahar85

New member
מי זה הוא?

זה תמונה שעשיתי בפוטושופ... זה סתם מישהו. הרעיון בא להראות ניגודיות... לא פגיעה בדת מכיוון ואף אחד לא באמת קעקע כאן דבר... (גם הקעקוע השני בפוטושופ...)

אני רואה כאן בעיר קעקועים ללא גבול

לא הייתי מופתע זה היה קעקוע אמיתי, ולאו דווקא על גופו של יהודי.

מרי לנ3ח

New member
אני חושב שראיתי פעם קעקוע כזה

מכיר את התחושה הזאת? אני בטוח שראיתי את זה איפשהו במציאות או בתמונה. בכ"א סהר לא ראה, והוא חשב על זה לבד.. ועל זה סהר- כבוד ליצירתיות

Nחמן

New member
בניגוד לחבריי

אני מזדהה דווקא עם פורטי. יתכן, שלא התכוונת לכך, אבל בתוצאה הבאת חלק מפסוק תוך ציון השם המפורש, שאסור למחוק אותו. שורש האיסור נובע מאנטי-תזה לסמלים אליליים, שאותם יש מצווה לנתוץ ולהאביד. עדיין יש בזו התרסה (גם אם אינך דתי) ועשיית מעשה "להכעיס".

SoShakespeare

New member
נחמן...

אתה צודק, אבל.... הוא לא התכוון. הוא כן התכוון להראות את מה שהוא צייר(בפן האומנותי - ולאו-דווקא התוכן שהוא מכיל...). וכמי שמצייר(לא בפוטושופ - אלא באופן ידני), לפי דעתי, זה יפה. ובקשר לתוכן: שוב, אתה צודק, זו התרסה - אבל הוא לא התכוון לזה.... http://blog.tapuz.co.il/shakespeare

Nחמן

New member
מסכים אתך בהחלט

וכך גם כתבתי במפורש. יתכן, שתהיה כנסיה יפה או מסגד מרהיב, אבל אסור לבקר שם. לא תמיד היופי קובע צריך להשתדל לחשוב מעט גם מעבר לזה. לגבי סהר אין לי ספק, שהוא אדם נפלא, ואף הקדשתי לו את המדור השבועי האחרון שלי. רק אף אחד איננו חסין מביקורת.

מרי לנ3ח

New member
סהר, אתה ממש מוכשר! אהבתי ../images/Emo9.gif

שים לב, אם התמונה צבעונית הכתב אמור להיות יותר נוטה לירוק (כמו קעקוע) ואם זה שחור לבן אז יותר נוטה לאפור כהה. אבל בא לא נכנס לקטנות, אחלה קונספט!

למעלה