ממש מתאים ליצירה, אתה גם סופר סת"ם סהר. אשריך אחי אשריך. אגב, התחלת ללמוד קונדיטוריה... הקונדיטור של הפורום ואל תשכח - אלינו עוגות תשלח, אפילו בציור, ורטואלי... משהו שיהיה בתיאבון לכולם...
זה תמונה שעשיתי בפוטושופ... זה סתם מישהו. הרעיון בא להראות ניגודיות... לא פגיעה בדת מכיוון ואף אחד לא באמת קעקע כאן דבר... (גם הקעקוע השני בפוטושופ...)
אני מזדהה דווקא עם פורטי. יתכן, שלא התכוונת לכך, אבל בתוצאה הבאת חלק מפסוק תוך ציון השם המפורש, שאסור למחוק אותו. שורש האיסור נובע מאנטי-תזה לסמלים אליליים, שאותם יש מצווה לנתוץ ולהאביד. עדיין יש בזו התרסה (גם אם אינך דתי) ועשיית מעשה "להכעיס".
אתה צודק, אבל.... הוא לא התכוון. הוא כן התכוון להראות את מה שהוא צייר(בפן האומנותי - ולאו-דווקא התוכן שהוא מכיל...). וכמי שמצייר(לא בפוטושופ - אלא באופן ידני), לפי דעתי, זה יפה. ובקשר לתוכן: שוב, אתה צודק, זו התרסה - אבל הוא לא התכוון לזה.... http://blog.tapuz.co.il/shakespeare
וכך גם כתבתי במפורש. יתכן, שתהיה כנסיה יפה או מסגד מרהיב, אבל אסור לבקר שם. לא תמיד היופי קובע צריך להשתדל לחשוב מעט גם מעבר לזה. לגבי סהר אין לי ספק, שהוא אדם נפלא, ואף הקדשתי לו את המדור השבועי האחרון שלי. רק אף אחד איננו חסין מביקורת.