מה דעתכם???

hadasmostyn

New member
מה דעתכם???

אהלן חברה! לפני כמה שבועות העלנו פורטל חדש לאוויר בשם jobtov האתר מציע מגוון עבודות בחו"ל (ארה"ב אירופה, אוסטרליה...), הוצאת ויזות, לימודים, ביטוחים... אנא הכנסו לאתר וכיתבו לנו מה דעתכם, נשמח לשמוע מה יש לכם להגיד : ) תודה... לניק האתר הוא www.job-tov.co.il

tevel389

New member
אוקי...

אני מניח שאני אהיה המתון מבין חברי הפורום. ואני אהיה איתך קל בשונה משאר הפורום... אבל את האמת? אני מאוד נגד! בעיקר נגד החברות שמפרסמות, החברות שמעסיקות, החברות שמוכרות והחברות שעושות הכל ומאוד אבל מאוד נגד האתר שנותן לדבר הזה במה, שנותן לישראלים אות קלון בעולם בכל הקשור לציות לחוקים, ל"מאפיות" האלה מסביב לעולם. כמו שיש פולנים במערב אירופה בעוסקים בבנייה, ופולנים שהשתלטו במקומות מסויימים על קטיפת פירות וכל זה, ישראלים פשוט הפכו למאפיה של העגלות. ואני מאוד נגד! מי שחולם ללכת לחו"ל בשביל לעשות כסף שיפסיק לחלום ושיתחיל לעבוד בישראל! אז אני בקיצור נגד האתר, לא הולך לא לתת לא פידבק, לא הצעות, ואת דעתי כבר הבנת. למרות שאני לדעתי די מתון ואנשים עוד יכנסו בך חופשי.

אאלן

New member
בעד

אבל לא באירופה ולא בארה"ב , איפה כן? בקנדה . בקנדה Primesales מוציאה אישורי עבודה . ישראלים מקבלים אישור עבודה לשנתיים. הם עובדים מאוד קשה אבל הם עובדים חוקיים. בהצלחה.

supercalifragi

New member
דעתינו שnobilis צריך להסיר את ההודעה הזו

וגם את זאת של אאלן די לפרסומות הבזויות האלא

אאלן

New member
ממש לא פרסומת

אין לי קשר לחברות האלה . מכירה ישראלים שעובדים בקנדה על אישור עבודה. מה בזוי בזה?

tevel389

New member
שזה לא עושה לנו שם טוב בעולם

הם נתפסים בכמויות בארה"ב כשהם עובדים לא חוקי הם נתפסים ביפן, נתפסים באוסטרליה. אני לא אומר שרק ישראלים עובדים לא חוקי. זה יכול להיות אזרח של כל מדינה שעובד לא חוקי. אנחנו לא עם מיוחד שעוברים על חוקים של מדינות אחרות. רק שישראלים בשונה מהרבה מדינות אחרות יש "מאפיה", עגלות שפזורות בכל העולם שמעסיקות רק ישראלים. נכנסים למדינה עובדים לא חוקי ואז נתפסים על ידי רשויות ההגירה. זה מוציא לשאר הישראלים אות קלון. זו פשוט תופעה. לישראל יש אחוז מסורבים די נמוך, מעט מתחת ל3 אחוז אם איני טועה. מה שאומר שאנחנו אמורים להיות בתוכנית הויזת ויבר, בזמן שמדינות עם אחוז גבוה יותר כבר בתוכנית הזאת. מה גורם לנו הישראלים, (ה"חברים" הכי טובים של המעצמה הכי גדולה בעולם) להמשיך לבקש ויזה? שלמרות אחוז הסירובים הדי נמוך, עדיין מדי שבוע עשרות ישראלים נתפסים בארצות הברית עובדים בעגלות, ונשלחים ארצה. היום גרמני שילך לאמריקה (או כל מדינה אחרת, אפילו רוסיה, אפילו ישראל), והשוטר בגבול יחשוד בו, שהוא לא בא רק בשביל לטייל אלא גם לעבוד הוא יסרב לו כניסה. זה לא רק ישראלים, פשוט אנחנו מאוד מזוהים עם העגלות האלה, וזה פחות תורם ממועיל, ובשביל מדינת עולם ראשונה זה לא תורם שלישראל יש את המאפיה הזאת מסביב לעולם שגוררת אלפי ישראלים לעבוד בזה.

אאלן

New member
הסיבה שאנחנו לא שם (ויזת ויבר)

זה בגלל בני דודנו ( לא כולם), הם חוששים שטרורסטים יעברו דרך ישראל או שהם חיים בישראל. שם רע יש בכל מקום לא רק לישראלים. התיאלנדים לא אוהבים את הבריטים ,אם תטוס לתיאלנד אתה תמצא שיש בתי מלונות שלא מוכנים לקבל בריטים , ( שותים המון). הבריטים לא אוהבים את הגרמנים ואת הצרפתים. אמריקאים לא אוהבים את הקנדים. אין לזה סוף. מה שכן שמתי לב : היחידים שמתבייישים מישראלים אלה הישראלים :) .

tevel389

New member
בזה את צודקת

ללא ספק תמיד השתלבתי מעולה למרות היותי ישראלי (בקבוצות מוערבות עמים), וזה אף פעם לא היה מגרה, אף פעם לא העריכו אותי פחות. אבל אני מאוד מתבייש בתופעת העגלות האלה... מאוד מאוד מאוד מתבייש! יש הרבה זרים שמאוד מעריכים ישראלים על זה, על הראש היהודי, שהשתלט ככה על כל העולם ועושה מזה המון אבל המון כסף, ועושה את זה בצורה הכי טובה אם כי מאוד חוצפנית וברברית. יש הרבה שמעריכים, ויש גם הרבה שלא אכפת להם מכל הקוונפליקט, ולא אכפת להם מהיותנו יהודים, אבל הם מעריכים אותנו הרבה פחות בגלל העגלות האלה ותמיד המילה "יהודים" תעלה להם בראש כסיבה שאנחנו מתנהגים ככה בחו"ל ומנסים לעשות כסף.

eyshap

New member
למרות שהאינסטינקט הטבעי הוא להסכים איתך

הרי שאם מישהו מוכר בעגלה בצורה חוקית, זאת זכותו המלאה. אני לא מכיר את המצב בקנדה, ונראה לי מאוד מוזר שמישהו ייתן ויזת עבודה לאנשים שמוכרים בעגלות (יותר נראה לי שזאת ויזת לימודים שתנוצל לרעה - אבל זאת רק ההרגשה שלי). במקביל חשוב גם להדגיש שיש עגלות ויש עגלות... אני ממש לא בתחום הזה לחלוטין, אבל פגשתי ישראלי שמכר "בעגלה" בהמליז, הוא מכר צעצוע מגניב בתוך חנות צעצועים, זה לדעתי לגיטימי. לעומת זאת קיימים כל אלו שתופסים אותך ביציאה ברכבת התחתית בבונד סטריט שמנסים למכור לך כל מיני סבוני ים המלח במחיר סופר מופרז, זה כבר פחות נחמד...

אאלן

New member
קנדה ,

מעודדת הגירה ( שטח ענק מעט אזרחים) הם מנפיקים המון אישורי עבודה בשנה . כנראה שזה לא כל כך בעיה להוכיח לשלטונות שמוצרי ים המלח רק ישראלים יכולים למכור. לשלטונות כדאי להנפיק אישורי עבודה , יותר עובדים חוקיים יותר מס.

tevel389

New member
פשוט לא נכון!!!!

את צריכה מקצוע, אחי מכונאי הצליח לעמוד במכסת הנקודות והצליח לקבל ויזה של skilled worker. הם לא פותחים את השערים לכל מפגר שרוצה להכנס, צריך לעמוד בקריטריונים. את לא יכולה להגיד "אני הולך לעבוד בעגלות" ויתנו לך לגור שם בגלל שהם צריכים עובדים. הם צריכים עובדים עם השכלה, עם כישורים, עם ידע, עם מקצוע, לא מפגר שיעמוד 12 שעות על הרגליים וימכור מוצרים של ים המלח. זה בלי עין הרע יש להם בשפע (שפע של מפגרים שמסוגלים לעמוד על הרגליים ולמכור, לא ברמה של ישראלים אבל יש מספיק מפגרים) בשונה מארה"ב ואוסטרליה (לדוגמא), לקבל ויזת skilled worker ולהגר לשם זה הרבה יותר קל, כאשר הם מעוניינים ומסוגלים לקלוט מאה אלף + מהגרים בשנה. אתה עומד ב67 נקודות? יש לך מקצוע? יש לך תעודה (אפשר גם להכנס בלי תעודה) של המקצוע המבוקש במדינה? אין לך עבר פלילי? אתה מדבר אנגלית שוטף? ברוך הבא לקנדה. גם קשה להגר לשם אבל בהשוואה ל7 מדורי גהנום של ארצות הברית? משחק ילדים!!!!

אאלן

New member
לא סותר את מה שכתבתי.

אם יש מעסיק שמוכן לעסיק אותך בקנדה , אתה לא צריך את כל הכישורים שציינת. בכדי לעבוד / להגר לקנדה צריך לעבור את התהליך שציינת.

מוכרים משהו ביציאה מבונד סטריט?

האמת שלאחרונה אנשי העגלות פשטו על השכונות הצפוניות ונתקלתי בהם בהארו שעל הגבעה ובהארלקין. אם הם רק לא היו מזנקים עלי מנפנפים במוצרים הלא אטרקטיבים שלהם אולי היינו יכולים להתעלם אחד מהשני באלגנטיות. אולי אני פשוט מידרדר במקומות שאני מסתובב בהם?

eyshap

New member
אכן מוכרים, איך הארו כמקום טיול?

יש לנו בבית חוברת שמתעסקת "בכפרים" שנבלעו על ידי לונדון, והיום הם נחשבים שכונות מיוחדות. אנחנו חיים באחד מהם (קווינס פארק) וחשבנו לבקר בהארו שעל הגבעה. האם זה מקום ששווה להשקיע אליו נסיעה של 40 דקות וביקור של שעתיים שלוש?

mayush63

New member
הארו נהדרת, בהחלט שווה נסיעה לדעתי לפחות.

ואגב- ממליצה מאד על הייגייט, מניחה שכל הישראלים הלונדונים מגיעים לשם די מהר, אבל למקרה שלא- האזור שליד הפארק ובמעלה הגבעה ולתוך ווטרלו פארק (הקבר של קארל מרקס שם) מקסים מקסים. גרתי שם 5 שנים ואלה היו השנים היפות בחיי עד כה. תמסרו ד"ש בשמי אם אתם נוסעים.

הארו על הגבעה נהדרת

רצוי להגיע ביום ראשון שמשי ואז אפשר לשבת ברחוב ולראות את התלמידים באים לכנסיה. הם מסתובבים עם כובעי הקש של בית הספר. לחלופין להגיע ביום שיש משחק קריקט. אם אתם מגיעים לאיזור אפשר לבקר גם ברחוב הראשי של פינר שגם הוא מאד נחמד. יש בעית חניה רצינית על הגבעה עצמה. אישית הייתי ממליץ גם על "שעה מלונדון" של דני קרמן.

Nobilis

New member
אתה טועה

הסיבה שאנחנו לא בתוכנית היא אחוז הסירוב (הגבוה יחסית) לויזות תייר מישראל. והסיבה לסירובים הללו היא החשש של עובדי השגרירות מכך שהפונה שלפניהם יעבוד בעבודה לא חוקית. והסיבה לחשש הזה - כי, הפלא ופלא, באמת לא מעט ישראלים עושים את זה. אין לכך כל קשר לשיוך אתני. לא חסרים ערבים/מוסלמים בלא מעטות מהמדינות האחרות שנמצאות בתוכנית ה-VWP. רק מה? הם לא הולכים לעבוד באורח לא חוקי.

אאלן

New member
הייתי בטוחה שזה קשור

לשיוך אתני. אני נגד עבודה לא חוקית.

tevel389

New member
אחוז הסירובים הוא די נמוך כיום בישראל

האחוז כיום די נמוך, ואנחנו מאוד מסוגלים להיות בתוכנית, אבל כמו שאני ואתה אמרת... כמות האנשים שקיבלו ויזות והלכו לעבוד הוא מאוד גבוה ו... יש סיבה לעשות בדיקה "טיפה" יותר מעמיקה בארץ. זה יהיה מטורף לקחת כל ישראלי למחלקת ההגירה הבלתי נראת לעין ולחקור לו ת'נשמה ולוודא שהוא לא הולך לעבוד בעגלות (בעיקר חבר'ה צעירים). דוד שלי שעובד בשגרירות מספר לי שכל שבוע הם מחזירים מטוס עם מלא ישראלים שנתפסו. שוב כל העולם עושה את השטויות האלה (עובדים לא חוקי באיזו צורה), רק שישראלים הפכו תדבר הזה למאוד מאורגן... וסיכויי ישראלי להכנס לארה"ב כנראה טיפה יותר גבוהה משל האסיאתי (אחרי הכל אנחנו מדינה מערבית ומבוססת עם כסף)

eyshap

New member
ואולי זו רק קונספירציה?

הייתה כתבה בזמנו, שאניעדיין מנסה לחפש, שטוענת שארצות הברית כבר רצתה מזמן לשנות את הסטטוס של ישראל בכל הנוגע לוויזות כניסה, אבל לא עשתה כך עקב לחץ של ממשלת ישראל שהעדיפה שלא יהיה לאזרחים שלה "קל מדי" להגיע אל ארצות הברית.

למעלה