מה דעתכם???

מה דעתכם???

האם זה צנוע לבת סמינר לצאת מהבית למשל למכולת או לבייביסיטר עם נעלי בית\קרוקס?? זה צנוע לדעתכם\ן?? הרבה פעמים אני מעיר על זה לאחיותיי והן טוענות ללא רלוונטיות מצידי... אז מי צודק?

חלושקית

New member
מה לא צנוע בזה?

לדעתי זה מכוער, אבל אין קשר לחוסר צניעות.. גרביים-זהו הפתרון במידה ומדברים כבר על צניעות הרגליים.

כתומיות

New member
זה לא מכובד

ואנו בנות ישראל חלק מהצניות זה מכובדות זה לא אסור זה תלוי כמה רגישות יש לך לזה

אני שמח שאתם מגיבים... אבל...

לפי התגובות אני מבין שחיסרתי פרט בשאלתי. אנחנו גרים באיזור מאוד שקט ולא במקום הומה אדם... אז בבקשה תחשבו שוב ותגיבו. (כי יכול להיות שהציבור כאן גר במקומות צפופים ומכאן באה ההסתכלות השלילית ע``ז.) ואולי יש צורך להדגיש שוב, שלא מדובר על טיולים בנעלי בית... אלא על קפיצה קטנה לבית סמוך או למכולת הסמוכה מאוד.

אני לא רואה בזה שום בעיה.

בב``ב ובריכוזים חרדיים אחרים לא חושבת שהייתי יוצאת כך, אך במקום כמו זה שאני גרה בו, שהרבה אנשים לובשים קרוקס ולא רק למכולת, וזה דבר רגיל ולא נתפס כמוזר או לא מכובד, אין שום בעיה בזה וק``ו שזה רק `לקפיצה` קטנה.

אין בזה שום בעיה!!!

רק שזה לא הכי מכובד לצאת למרחקים עם נעליים שכאלה.למרות הנוחות!

חחח...

עם נעליים כאלו לעולם לא הייתי יוצאת איתם לבחוץ ....הפרחות יוצאות עם נעליים אלו לבחוץ, שזה לא מכובד ולא מכבד בכלל. אבל מבחינת צניעות לא נראה לי שיש בכך בעייה אם הנעלי קרוקס הם בצבע שחור או לבן /כחול כהה. אבל בואו נאמר שראיתי משהי עם צבע כתום זועק ....שזה בהחלט מבליט ואולי בזה יש עניין של צניעות. זאת דעתי.

למעלה