מה דעתכם?

TheDUKE

New member
מה דעתכם?

סקיצה ראשונה, צוייר על נייר מאוד קטן (הניירות ששמים ליד הטלפון) סתם כרעיון לציור קיר ענקי, כמובן שזה לא יהיה הרעיון הפשטני הזה, אלא משהו משולב בעוד אלמנטים, רק רציתי לראות אם אני מסוגל לצייר את זה. כמובן שכולם מזהים ת הסגנון של דלהי. אל תקטלו...

TheDUKE

New member
עוד סקיצה מהירה שלי

הפעם מתמונה של ידידת אינטרנט. שוב לא לקטול!! אני רק מתחיל בדרכי

TheDUKE

New member
כשתקטלו תשתדלו להוסיף שיטות

והערות לשיפור הציורים זה מאוד יעזור לי מאשר אם סתם תגידו לא יפה או משהו כזה...

SC

New member
אין מה לקטול פה בכלל

ראשית, התמונות קטנות מאוד ולא ברורות אבל ניתן לראות שכשרון יש לך בשפע אבל יש עדיין מקום לשיפורים. אין טעם לשפר את התמונות האלו אבל כן כדאי להתאמן ברישום וללמוד אנטומיה של גוף האדם. יש ספרים נהדרים, אם לא בא לך ללכת לקורס, אבל דע לך שלא ניתן ללמוד מספר מה שצייר מקצועי יכול להראות לך.

TheDUKE

New member
יש המלצה על משהו שקיים באינטרנט?

רצוי כמובן בעברית, אבל אין בעיה עם אנגלית. וגם המלצה על ספר מציאותי? תודה!

SC

New member
בשורות הקישורים של הפורום

יש אתרי לימוד, תוכל להתבונן בהם וללמוד מהם אבל זה בהחלט לא מספיק. יש ספר שנקרא human anatomy for artists, אני לא זוכר של מי הספר, אני אבדוק בבית ואשרשר הודעה מתאימה, אבל ניתן למצוא ספר זה בחנויות הספרים המובחרות בארץ, לא יקר אבל אחלה ספר. אבל הכי הכי טוב, זה קורס מקצועי שלא נדבר על לימודי גבוהים באמנות.

dorit_c

New member
לא קטילה שאלה

מדוע הכל מצוייר כלכך חלש... האם אתה פוחד ללחוץ? כלומר ניראה לי שאינך ממש מעיז, למרות שממה שהעזת יש לך בהחלט מה להציע, זה כאילו שאתה שר בשקט בשקט שלא ישמעו כי אתה פוחד שאתה מזייף, .. להפך תשיר (צייר) חזק אל תפחד, מה הכי גרוע שיכול להיות? דורית

TheDUKE

New member
חחחח יש לזה סיבה מוצדקת

1. אין לי עפרונות נורמלים והכל מצוייר בעיפרון חודים עכשיו בדיוק אני יוצא לקנות ציוד נורמלי. 2. הציורים צולמו במצלמה דיגיטלית ואין לה פלאש או תאורה נאותה. 3. מצורף בזה ציור חדש חדש שהרגע ציירתי רק לא סיימתי כי העיפרון חודים נגמר לי, אחרי שאני אחזור מהקניות אני אסיים אותו הפעם אני מרוצה מהתוצאות עד כה!!!

TheDUKE

New member
דרך אגב השיטות באתר שנמצא בקישורים

עובדות, זה אתר שמצאתי בקישורי הפורום ותודה להנהלה על הקישור! הציור הוא לפי השיטה שניתנה שם.

Y A E LY

New member
יש לך דרך להבהיר את התמונה

אני ממש לא רואה מספיק טב בשביל להגיב!!

TheDUKE

New member
קניתי עפרונות חדשים וסיימתי הציור!!

מה אתם אומרים? (בציור הזה אני גאה יותר מכל הציורים שלי כי זה הציור על נייר המושקע ביותר שלי - בינתיים) יש הערות?

komandatore

New member
אתה צריך לשפר את איכות התמונה

אם בצילום ואם בסריקה, תתקן בתוכנת עיבוד תמונות , אם זה אפשרי כשהמחשב והמקור זה לצד זה ותתקן את התמונה קרוב ככך האפשר למציאות.

SC

New member
שוב, עבודה לא רעה בכלל אבל יש מקום

לשיפור, אהבתי יותר את הקודמת, יש לך פוטנציאל הלוואי ותממש אותו.

TheDUKE

New member
אני מעלה את הציורים לא רק להנאת הכל

אלא גם לעצות ושיטות לציור, הרי אני מתחיל אז יעזור לי מאוד ביקורת בונה. מה ניתן לשפר ספציפית ואיך?

מאטריקס

New member
אהמ... זה רק אני או שהעינים לא

באותו גודל ....

TheDUKE

New member
אני מתאמן על הפרופורציות!

לא לשכוח התחלתי לצייר רק אתמול, מעולם לא ציירתי, גם כשהייתי קטן... בניגוד למוטי הציור היחידי שלי זה איזה ציור על עטיפה של ספר על הברווזון המכוער שהכנתי בכיתה א´. חוץ מזה מעולם לא ציירתי. יש אולי עצות לשמירת פרופורציות? (דרך אגב העיניים באותו הרוחב, הגובה לא משהו..)

TheDUKE

New member
עוד ציור חדש שציירתי היום

מצטער על איכות הצילום, שוב אנסה בקרוב לסרוק את כל הציורים. כמובן שאני מצפה לתגובות (כאן בעיקר על הרעיון כי את איכות הציור לא רואים כל כך)

למעלה