מה דעתכם?

idanshaf2

New member
מה דעתכם?

בתור סטודנטים, שאמורים להוות את השכבה המשכילה והמובילה במדינה... מה אתם חושבים על הנתונים?

יוקאס

New member
ואני מחליטה על השמות!

מואהאהאהאה! אני אולי לא חושבת ככה, אבל חברות שלי טוענות שיש לי טעם מוזר בשמות לילדות עתידיות. אפילו סבתא שלי חושבת שאלה שמות זקנים מדי...

idanshaf2

New member
חחח אופס ../images/Emo13.gif

הנה הקישור לכתבה

יוקאס

New member
טוב שאמא שלי לא קוראת פה

כי אני מבינה אותם לחלוטין. וזה מצב מאוד מתסכל כי מבחינה תרבותית אני מאוד אוהבת את המקום הזה עליו אנו החיים, אבל אם אני רוצה לגדל את הילדים שלי ככה שלא יהיו בור ועם הארץ ברברים שיגידו לי מתוך אהבה "למה מה קרה?!" "למה מי מת?!" ובגיל 9 ישימו עגילים על האוזן וישאלו את כל העולם מה זה 69 (אני לא המצאתי כלום - זה הופיע באחת הפורומים בשער של תפוז). אני לא יכולה לגדל אותם כאן. מצד שני, אף אחד לא מבטיח לי שבארה"ב יהיה יותר טוב. מצד שלישי, אני רוצה לגור בזכרון יעקב בעתיד. מצד רביעי, אני רוצה שידעו אנגלית כמו שצריך. מצד חמישי, אני רוצה שידעו עברית כמו שצריך. מצד שישי, אני רוצה שיהיו מתורבתים. מצד שביעי, מערכת החינוך פה בארץ היא על הפנים. מצד שמיני, אני רוצה להשאר ליד אמאבא. מצד תשיעי, אבא כבר בארה"ב. מצד עשירי... אוי יוקאס, תשתקי כבר! אוקצור, החיים קשים. במיוחד כשיש לך אופציה ריאלית (יש אזרחות אמריקאית כן, אני לא מדברת באוויר) לשינוי אבל זה לא מובן מאליו.

shay4442

New member
אני מאוד קשור למדינה

הקזתי מדמי בשביל המדינה, אבל אני רואה את עצמי כישראלי פטריוטי במדינת ישראל אבל אני לא רןאה את עצמי כיהודי

למעלה