מה דעתכם

מה דעתכם

בן/בת הזוג עמו אתם נפגשים מודיע לכם בפגישה2/3 או 4 שיש לו בעיה בריאותית מסוימת שאלתי: מעבר לבעיה עצמה אם זה מפריע או לא עצם הצגתו בשלב זה ולא בהתחלה זה בסדר או לא. אני אכתוב שיקולו/ה שאם ת/יגיד בהתחלה אז ישר יכולים לפסול בעוד שאחרי שעושים כמה פגישות אוביקטיבית בלי לדעת על הבעיה יתכן שהדבר יראה אחרת . ולדוגמא בבעיה שניתן להבחין יראו שהוא/י בסדר דוגמא מישהו/י שסובל מחרדות /דיכאון/כפיתיות והוא מיוצב סביר תקופה ממושכת דרך כדורים או משהו טבעי. ואני שואל גם בפן הנפשי הקל (סביר) בכלל.והאם יש הבדל בין טיפול תרופתי (כמובן אחרי שביררתם על משמעות הדבר וכו` אצל גורם מקצועי ) או טיפול טבעי . בלי להכנס לפרטים כל אחד לגופו.בגדול כאלה דברים. וכו` מה דעתכם

הייתי אומר שזה לא

בעיה לעשות א``ז רק במקום שבררו ויש סיכוי טוב שזה ימשיך..כי אחרת זה סתם להטריח אנשים אחרים ואת עצמכם..וזה בגדר שחיתות..מין הראוי לחשוב גם על אחרים בעניין הזה

תגיד לי....

נראה לך שבזמנינו יש אנשים בריאים לחלוטין פיזית ונפשית??? דע לך, שהסטייפלר זצ"ל סבר שאין היום דבר כזה!!! לכל אחד יש את השריטה שלו במקרה הטוב והחריץ העמוק במקרה הפחות טוב.... בפגישה מס 3 או 4 ייתכן שמאוד מסתבר "לגלות" דברים, כמובן שלא מדובר ב"גילוי" שמגלה שבעצם אין סיכוי לזוגיות ביניהם, שאם זה כך, דבר כזה צריך לגלות לפני הפגישה הראשונה... בהצלחה

רוי6לי

New member
ברור שכל אחד והשריטה שלו..

אבל עד כדורים...הלוו?? ה` ישמרנו..עוד יאשפזו אותי במחלקה סגורה..:-o:-o

איזה כדורים???

אני למשל לוקח כל יום כדור ויטמין C, אני חייב לגלות את זה??? יש הרבה סוגי כדורים, מי שלא מתמצא היטיב!!! שלא יאמר "מבינות" לאחרים (וגם לא לעצמו) יש לדעתי הרבה משודכים/ות שצריכים וחייבים לגלות שהם *לא* לוקחים כדורים, וזו הבעיה החמורה שלהם, לו הם היו לקוחים כדורים, היה אפשר לחיות במחיצתם בכייף. איך אומרים?! לכל כדור יש כתובת!!!

רוי6לי

New member
פסדר..לא דיברתי על ויטמנים,.;-)

כל אחד לגופו..אבל הוא כתב משו על בעיות נפשיות וכאלה...אני ב`ה לא מבינה בזה..אבל גם לא רוצה להבין...;-) וני חושבת שגם לגבי רטאלין זה תקף..! לא היתי רוצה שאחרי שכבר ני מכירה תבחור והכל סבבה פתאום יגידו לי יש לו בעיה כזאת וכזאת..אבל הנה ראית בכלל לא הרגשת...זה מביא למצב ממש לא בריא..

רק להעשרת השכלתך...

אני עובד עם אדם בעל מקצוע בתחומו, אשר משתכר ממון רב, כאשר יש לו פרוייקט חשוב ו"כבד" לבצע, הוא לוקח......ריטלין!!! זה עוזר להתרכז או מה שזה לא יהי'ה, ולדבריו הכדור הקטן הזה שעולה 10 אג' מסייע לו להרוויח אלפי דולרים!!! האדם הזה מנהל חיי משפחה למופת ולתפארת!!! כמובן שלא כל הקליינטים של הריטלין שווים, ולכן כתבתי לעיל, שיש לברר אצל מומחה אמיתי כל מקרה לגופו, הסטיגמה הזו ממש לא ריאלית בזמננו. בהצלחה

רוי6לי

New member
מעדיפה אחד שיחיה איתי

באושר ובבריאות ובנחת..בלי לחץ של דולרים ומליונים...העיקר שיהיה הוא בטבעי בלי חמרי עזר..ולמרות שיש כאלה שזה בקטנה וכו וכו..הכל טוב ויפה..מי שלא מפריע לו..שיערב לו..

זה נכון..

יש אנשים שהורסים את הבריאות שלהם בשביל כסף..ובסוף הכסף הזה הולך בשביל הבריאות..

אודי626

New member
זכותך אבל דעי לך שיש אנשים כאלה

שטובים והכל בסדר לא פחות אם לא יותר מאנשים שאין להם דברים אלו

רוי6לי

New member
מן הסתם שיש..

אני בכל אופן לא מכירה..אבל למה להכניס עצמי למיטה חולה??

הוא יכול להרויח הרבה כסף

אבל עדיין הכל תלוי בריטלין..ומה יקרה ויום אחד יגמר לו החפיסה בלילה?! זה הימור..אני אישית מעדיף בחורה שחיה והתנהלותה אינה תלויה בכדורים..

פשוT אJי

New member
באופן מפתיע,

הצדק לצידך !!

למעלה