תגידו לי, כולם, על קונדומים שמעתם??
האם באמת אנחנו חוזרים לימי הביניים שהמודעות למחלות, קטלניות יותר או פחות, העברת מחלות מאחד לשני, כלל לא היתה במודע ולא היתה לה שום חשיבות??? על זה אני מדברת. גברים ונשים היום, כך אני רוצה להאמין ולקוות, הם מספיק חכמים ומספיק נבונים ומספיק מודעים ואין שום סיבה שסטוץ, בגידה, התפרפרות, התהוללות, ותקראו לזה איך שתרצו, ימנעו מהם להשתמש באמצעי הגנה אלמנטרי שנקרא קונדום [בעברית- כובעון]. יותר מאי הרצון לראות צאצאים בכל נמל, בשביל לא להידבק במחלות ובטח שלא להעביר אותן לאחרים. אני באמת מזועזעת מהתגובות שלכם ומההיתממות. כי אם זה כך, אין לי מה להוסיף. צלליתה- "...היום לא מתים מאיידס..." איידס (AIDS; ראשי תיבות באנגלית: Acquired Immune Deficiency Syndrome, תסמונת הכשל החיסוני הנרכש) היא מחלה קשה של מערכת החיסון. המחלה הקטלנית וחשוכת המרפא הופיעה לראשונה במדינות המערב בסוף שנות ה-70 של המאה ה-20. מאז הפכה מחלת האיידס למגפה עולמית - ומתוקף כך לאחת המחלות המדוברות והנחקרות ביותר כיום. ארגון הבריאות העולמי מעריך שלמעלה מ-25 מיליון בני אדם מתו עד סוף 2006 מהמחלה. צלליתה- "...וגם לא מסיפיליס... עגבת (סיפיליס) לועזית: syphilis מחלה המועברת במגע מיני, שנגרמת על-ידי הספירוכטה טרפונמה. התסמין הראשון - כיב קשה (כיב עגבת) באזור איברי המין - נוצר 2-4 שבועות לאחר החשיפה. כשבועיים לאחר מכן נוצרת הגדלה של קשרי לימפה סמוכים. טיפול אנטיביוטי בשלב זה יעיל ביותר. ללא טיפול, המחלה מתקדמת לשלב השני, כחודשיים לאחר הזיהום, והתסמינים כוללים חום, חולשה, הגדלה כללית של קשרי לימפה, ופריחה אדומה בהירה על החזה. אחרי חודשים רבים, או אפילו שנים, המחלה נכנסת לשלב השלישי, הכולל התפשטות של גידולי עגבת. בשלב הרביעי נגרם נזק חמור ללב ולכלי הדם, או למוח וחוט השדרה, שגורם לעיוורון ולשיתוק. אני באמת רוצה להאמין שאנשים מודעים לכך ונוהגים בחוכמה ובתבונה! אני באמת רוצה לחשוב שהאמירה [סליחה סליחה סליחה מראש על חוסר הצניעות] 'כשהזין עומד השכל בתחת' אינה עומדת במבחן המציאות של ימינו!!!