מה דעתכם....

שירקאן12

New member
מה דעתכם....

על גברים במערכת זוגיות (נשואים) שמנסים להכנס לפורומים. על מנת לז.... מהצד.

אבישג55

New member
אין תשובה מוחלטת

חלקם סתם בוגדנים עלובים,חלקם אוהבים הרבה סקס למרות שהם בעלים ואבות נהדרים ולחלקם רע בבית.

ש ר ה לה

New member
אבישג יקירתי,מי שיש לו חסרים בבית יחפש אותם ב

בחוץ. יש גברים שהשלמת החסר בחוץ תרגיע אותם ותיתן להם אפשרות לתת מעצמם וממירצם הרבה יותר למען הבית..., כלומר שיפור ניכר בחיי הזוגיות בבית... לדעתי זה הרוב הגדול של מחפשיי הסטוץ המקרי...

אבישג55

New member
אמת ויציב,הוא שאמרתי

סיבות רבות ומגוונות לתופעת הבגידה וזה נכון גם לנשים ולא רק לגברים.

צלליתה

New member
היה היה פעם

לפני פרוץ האינטרנט, ידעתי שיש בגידות, אבל שמעתי על כך, כלומר, שמעתי על מישהו שאני מכירה, לעיתים רחוקות בלבד. היום, כאשר כל נשוי-נשואה יכול להכנס לפורום, או אם הוא ממהר, לצט, ולמצוא לעצמו רומן ענקי תוך זמן קצר, נראה ש לפחות 99% מהנשואים - נשואות מחפשים ומוצאים משהו מהצד. אני בעד שקיפות ובעד אמירת אמת אבל יש משהו בבוטות הזאת שגורם לי לאי נוחות גדולה. כאשר האינטרנט היה חדש אצלנו התמכרתי לצט. (וזה עוד בימים שהצט היה רק באנגלית...)היום אני לא חושבת שמבלה שם אפילו שעה שנתית. גם השעמום, אבל גם התובענות של הגברים הנשואים שמחפשים סקס. כשפונה אלי גבר נשוי אני מאוד בנמוס אומרת לא תודה לא מתאים לי, אבל הגבר הנשוי שמחפש סקס, והוא בכלל לא ממהר, זה כמובן לא יהיה הלילה, זה למחר בבוקר, הלילה הוא בבית, מפנטז על האשה הגרושה, ולא מבין למה הגרושה מסרבת. הגבר הנשוי מפנטז על הגרושה יען כי היא פנויה בשבילו והוא לא צריך לשמוע לא הבוקר קוקי הבוקר אני נוסעת עם החוקי לחמי טבריה, ובעיקר כי יש לה דירה ולא צריך לעשות אקרובטיקה במושב האחורי של המכונית או רחמנא ליצלן, להוציא כסף על מלון. לו הייתי פוגשת גבר נשוי, נאמר במקום העבודה, ונאמר שהיה נוצר קליק, הייתי מקבלת החלטה לכאן או לכאן. ויותר ממה שהייתי חושבת שהוא מחפש ל@#$% מהצד הייתי חושבת שהוא נדלק עלי. וזה מחמיא. אבל הדרך שבה זה קורה ברשת מאוד משפילה. יש בזה משהו קר, קליני ובעיקר לא נעים. אלה היו 60 שניות על גברים נשואים שמחפשים.

s h o o s h a

New member
גברים נשואים שמנסים

1. כשם שיש ביקוש, כך יש היצע. 2. כל אדם לעצמו. מי שמחפש ומוצא- צריך לדעת מה הסיכונים ולקחת אחריות על מעשיו. כל אשה שנכנסת לקשר עם גבר נשוי- גם היא צריכה לדעת למה היא נכנסת ולא לבוא בתלונות, מענות, תביעות ותובענות. כל אשה נשואה שמחליטה שבן זוגה אינו מספק/ מספיק- שתזכור ותלמד את הסיכונים ואת המחירים של 'אם וכאשר'. 3. מכוער, הגון או הוגן, או לא? מי אנו שנשפוט [ואני מניחה שגם זה היה חלק מהענין שבשאלה]. 4. בגידות תמיד היו ותמיד יהיו. למדתי בחיי שאין לשפוט אדם עד שאינך עומד במקומו. מתחבר לי ישירות עם ענין השיפוטיות בסעיף הקודם. מי שָֹמַנו דיין ושופט לאלו?

לגיטימי לחלוטין...אם הוא מצליח סחטיין...

כנראה שחסרים לו ריגושים...השגרה השטלתה על חייו....ואם יש משהיא שמוכנה...שיבושם להם...

שירקאן12

New member
אחלה תשובות ,באמת .

לא יכולתי לצפות לתשובות אחרות . "נניח שאתן נשואות " או שיש לכן בן זוג לחיים ומנהלות אורך חיים תקין יפה. (חושבות כך" ובן הזוג שלכן בוגדני ,ונואף עם אחרות ,ולאחר כל זאת מגיע הגברבר חזרה "לקן אהבתו" ומעביר את הנגיפים (במידה והוא נדבק) ...אליכן? נשמע הוגן???.

s h o o s h a

New member
למה תמיד לחשוב שלילי?

הייתי רוצה להאמין שכל בן אנוש יודע ומודע לסכנות שאורבות לו במקרה של יחסי מין מזדמנים. אני מאמינה שכל בן אנוש רוצה לחיות ולא למות בייסורים. אני מאמינה שגם גברים מתהוללים ונואפים אינם גברים רוצחים!

שירקאן12

New member
מה כאן שלילי... הזוי...

מה יותר שלילי מגבר שתפס סטוץ והביא אותו לאישתו או זוגתו...מה כאן שלילי.....? והדביק אותה במחלה... לא עלינו. מה כאן שלילי?... גבר שבגברים. גברים מתהוללים ונואפים אינם "גברים" רוצחים נכון בכל אופן לא בפוטנציה.. רוצח הורג וזהו מוות מיידי. כאן המוות ע"י מחלה הוא ביסורים....כן... יסורים קשים אז מה כאן שלילי... זוכרים את הזמרת ...

צלליתה

New member
עד כמה שאני יודעת

היום לא מתים מאיידס, וגם לא מסיפיליס. הנואף הפרטי שלי חי לו עם האשה החדשה בעושר ובאושר. הוא לא נדבק וכמובן לא הדביק אותי. כך שהוא לא רוצח. ועדיין הב גידה כואבת. אם אתה מנסה לטעון לשכר ועונש, אז זהו, התברר לי סופית שזה לא עובד כך.

ben 911

New member
צלליתה, אני לא חושב שהבנת את הנקודה.

הנקודה של שירקאן לפי הבנתי... ש...בבית יושבה אישה נאמנה ומתוקה המתקנת את גרבי האיש במסירות אין קץ. והנה שב הבעל מה-"עבודה" ומדביק את החוקית בכל אותן מחלות מין שבהן חולה הצרה. קיצורו...שירקאן מנסה להצביע על הקורבן הסובל על לא עוול בכפו.. ולא על המקרבן המניאק.

אני לא חושבת שבסיטואציה של בגידה

של אחד מבני הזוג יש את "הקורבן" הסובל על לא עוול בכפו....לדעתי זוג נורמטיבי לא יגיע למצב של בגידה/ פרשה רצינית עם חיי הנישואין שלהם על מיי מנוחות...[אולי סטוץ חד פעמי ככה לגיוון ] כמובן שיש יוצאים מהכלל שצריכים לעיתים תכופות טפיחה לנשיות/גבריות שלא מקבלים מבן/בת הזוג

ולאלה יש את התעוזה/תנאים

כן...גם מספיק כסף....הולכים על זה.....יש כאלה הטוענים שזה משפר את היחסים עם בני הזוג החוקיים.....אף על פי ולמרות הכל....תחושה איומה לחוש נבגדים...וצריך לנסות למזער לא להגיע למצבים כאלו...וזה דורש עבודה...לא לקחת את חיי הנישואים כמובנים מאליהם..

s h o o s h a

New member
תגידו לי, כולם, על קונדומים שמעתם??

האם באמת אנחנו חוזרים לימי הביניים שהמודעות למחלות, קטלניות יותר או פחות, העברת מחלות מאחד לשני, כלל לא היתה במודע ולא היתה לה שום חשיבות??? על זה אני מדברת. גברים ונשים היום, כך אני רוצה להאמין ולקוות, הם מספיק חכמים ומספיק נבונים ומספיק מודעים ואין שום סיבה שסטוץ, בגידה, התפרפרות, התהוללות, ותקראו לזה איך שתרצו, ימנעו מהם להשתמש באמצעי הגנה אלמנטרי שנקרא קונדום [בעברית- כובעון]. יותר מאי הרצון לראות צאצאים בכל נמל, בשביל לא להידבק במחלות ובטח שלא להעביר אותן לאחרים. אני באמת מזועזעת מהתגובות שלכם ומההיתממות. כי אם זה כך, אין לי מה להוסיף. צלליתה- "...היום לא מתים מאיידס..." איידס (AIDS; ראשי תיבות באנגלית: Acquired Immune Deficiency Syndrome, תסמונת הכשל החיסוני הנרכש) היא מחלה קשה של מערכת החיסון. המחלה הקטלנית וחשוכת המרפא הופיעה לראשונה במדינות המערב בסוף שנות ה-70 של המאה ה-20. מאז הפכה מחלת האיידס למגפה עולמית - ומתוקף כך לאחת המחלות המדוברות והנחקרות ביותר כיום. ארגון הבריאות העולמי מעריך שלמעלה מ-25 מיליון בני אדם מתו עד סוף 2006 מהמחלה. צלליתה- "...וגם לא מסיפיליס... עגבת (סיפיליס) לועזית: syphilis מחלה המועברת במגע מיני, שנגרמת על-ידי הספירוכטה טרפונמה. התסמין הראשון - כיב קשה (כיב עגבת) באזור איברי המין - נוצר 2-4 שבועות לאחר החשיפה. כשבועיים לאחר מכן נוצרת הגדלה של קשרי לימפה סמוכים. טיפול אנטיביוטי בשלב זה יעיל ביותר. ללא טיפול, המחלה מתקדמת לשלב השני, כחודשיים לאחר הזיהום, והתסמינים כוללים חום, חולשה, הגדלה כללית של קשרי לימפה, ופריחה אדומה בהירה על החזה. אחרי חודשים רבים, או אפילו שנים, המחלה נכנסת לשלב השלישי, הכולל התפשטות של גידולי עגבת. בשלב הרביעי נגרם נזק חמור ללב ולכלי הדם, או למוח וחוט השדרה, שגורם לעיוורון ולשיתוק. אני באמת רוצה להאמין שאנשים מודעים לכך ונוהגים בחוכמה ובתבונה! אני באמת רוצה לחשוב שהאמירה [סליחה סליחה סליחה מראש על חוסר הצניעות] 'כשהזין עומד השכל בתחת' אינה עומדת במבחן המציאות של ימינו!!!

גאיה ק

New member
זה מתחיל להשמע כמו כלבת

כלב מי שבוגד וסופו כמו של בובי..ט.נקודה. סתאאאם.
בוקר שטותניקי שכזה. בוקר טוב ויום נפלא לנו.

ben 911

New member
שוש אני פשוט מת עליך...חחחחחחח../images/Emo6.gif את...

פשוט צודקת..נ ק ו ד ה. אבל כאן אני חייב לעצור אותך.
בתקופת ימי הצ'ט העליזים של וואלה.. לא שהייתי אז עליז חלילה.
אבל היינו דיי קופצים ממיטה למיטה מכורח הנסיבות. אז אחת באיזה קיבוץ נידח באמת לא נתנה לגעת בה בלי קונדום. טוב זה בצדק.. כי הקונדומים מחולקים שם בקיבוץ חינם וגם כי קצב החלפת הגברים אצלה היה מאד מואץ. אבל זכורני פעם, שפגשתי מישהי ובניגוד לכל הציפיות היא הסכימה בערב הראשון. אני חייב לציין שהיא הייתה כוסית עולם משהו בן זונה. המבט המחרמן שלה. התוסיק הוורדרד. אגן הירכיים המזכיר גיטרה לבנה. הרגליים החלקות והרכות. הידיים הענוגות, הצוואר הנעים.. בדיוק כשהייתי בטירוף חושים...או איך שאת אומרת:"הזין עומד"... בדיוק באותו רגע נזכרתי שבגלל שלא ציפיתי לזיון בערב הראשון היגעתי לדייט בלי כובעון. וכשהתחלנו להתמזמז..חשבתי שזה הולך להיגמר כהרגלי עם כאב ביצים ותו לא.. והנה זה המשיך הלאה..לקראת המפץ הגדול. אז מה עושים עכשיו? לעצור? לנגב את המשמו להכנס לאוטו ולחפש סופר פארם? האם היא תישאר עדיין חמה עד שאחזור? דהיינו, האם הפיטמות שלה ישארו עדיין זקורות? שאלתי את עצמי המון שאלות בעודי נכנס אליה.. לפי המבט בעיניה הבנתי שהיא שואלת בדיוק את אותן שאלות גם. אז נכון שאומרים שהמשמו עומד השכל בתחת.. ראוי לציין שהוא תקוע בתחת של שני הצדדים. כי כשאתן חרמניות אין לכן אולוהים. מה היית עושה במקומי את?
נ.ב. זה היה מקרה בודד.. מאז הקפדתי להשתמש בקונדום.

s h o o s h a

New member
פק"ל בארנק/ בכיס

כל אחד מאיתנו, יש לו את הדברים שבלעדיהם הוא לא יצא מהבית. למה לא להפוך את הקונדום לאחד מהם??? שווה בשביל הנאה של רגע [או שעה] לסכן חיים שלמים?

66Amiram

New member
"כי כשאתן חרמניות אין לכן אולוהים"

משפט מחץ שניתן להסיק ממנו שלוש מסקנות לפחות : 1 . יש אלוהים----------- ( עד היום חשבתי שיש אלוהים רק בכדורגל ) 2 . גם נשים חרמניות----(-----""""""----------- שרק גברים חרמנים ) 3 .יש כנראה קשר בין אלוהים לחרמנות נשית אודה לך אם תרחיב בקשר למסקנה השלישית .

למעלה