מה דעתכם?

eynat6

New member
מה דעתכם?

הנה קומפוזיט שלי עם היום שבו התחלתי את העבודה החדשה. אז מה אתם אומרים..יהיה קידום מהיר?

eynat6

New member
הנה מפה של אותו יום עצמו

מה שמעניין שהשמש בדגים, הירח בטלה ואופק סרטן..ממש כמו אצלי.

לדעתי-לא רע בכלל.

שליט האופק הכי גבוה שאפשר, יוצר זויות הרמוניות בלבד.. גם מרס שליט הטלה... קצת מדאיג אותי האורנוס בבית השביעי, אבל בגדול - לא רע. בהחלט. מה אופי העבודה, אגב?

eynat6

New member
מקדונלדס..

נקיונות ומטבח וכל העניינים האלה. אבל יש אפשרות לקידום מהיר ולהיהפך אחראי משמרת. יש לי קצת אי הבנות עם אנשים מדי פעם, אולי על זה מדבר האורנוס, אבל אין מפה מושלמת יאיר. אם זה רק האורנוס אז זה טוב. רק שתדע השמש פלוטו הזה כל כך מדוייק- יש לי שם המון ויכוחים עם הבוס, אני מרגישה שאני ממש על הקצה, שבוחנים אותי תמיד. האמת שכולם מתכווחים איתו, כי הוא טיפוס כזה, ואנשים לא מחבבים אותו, אבל יכולתי להשיבע לפני שעשיתי מפה שתהיה זווית מתח עם פלוטו. אם אני אקודם תוך כמה חודשים העבודה תיעשה יותר משרדית, יותר של פיקוח ועם יותר אחריות, והרבה פחות פיזיות. בגדול המפה עושה לי רושם טוב. ככה אני תופסת אותה. אבל זה מקום עם המון אנשים, ממש לראות עולם. הבית 9 משקף יפה. לדעתי תחילת העבודה מסמנת את תחילת מעברו של סטורן ..סימנה יותר נכון.

eynat6

New member
בגדול אני לא מחבבת מיקום של ירח בבית 10

אבל אולי לעבודה זה מתאים.

eynat6

New member
ובכלל כל העימותים עם הבוסים..

ממש סטורן קלאסי. (זה בהמשך להודעה הראשונה)

eynat6

New member
אני יודעת, אתה צודק

אבל בגילי, ובלי השכלה אקדמית זה מה שעושים להרוויח כסף.. זה זמני ואפילו נחמד. אתה לא מבין כמה קשה למצוא עבודה.. אפילו בסתם חנות בגדים, בחיי. ולהיות טלפנית אני לא רוצה. רק אחרי שאני אסיים את הבגרויות ואלמד אני אוכל לעבוד במה שאני באמת רוצה. עד אז זה עבודות מהסוג הזה.. אני לא אהיה מדענית אטום עם ההשכלה שלי כרגע. אם תמצא לי משו מעניין, אולי אני אבוא ..

eynat6

New member
עושים בחירות לפי רמת האינטלגנציה

רק אחרי שיש לך השכלה. לא בסטטוס הנוכחי. יאיר, אולי מה שאני צריכה זה קצת קריעת תחת..?

eynat6

New member
יש לי בגרויות להשלים

אני עושה את זה ועובדת תוך כדי.

למעלה